fbpx

Nordisk konferanse om kreft: Årsak i uflaks og gener, eller dårlig cellemiljø?

Kreft berører nesten hver norske familie, med 35.000 nye krefttilfeller årlig.

Nordisk Ernæringskonferanse: Hvilke tiltak kan du selv gjøre for å møte kreft? Eller forebygge? Arrangør: Kostreform.
Lørdag 18.9. Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen

Hver dag dør over 30 mennesker av kreft i Norge. Typisk hører vi om kreft at årsaken er «gener og uflaks». Lær om en annen forståelse av kreft, en som gir håp ved at du selv kan ta grep.
Er dårlig cellemiljø årsaken bak kreft? I så fall, hva kan vi selv gjøre for å bedre cellemiljøet?

Vi har mye å takke vårt helsevesen, men mange fagstemmer viser til at ny forskning om årsaker til kreft ikke blir implementert.

Denne forståelsen av kreft hører vi for lite om i Norge. Derfor har Kostreform samlet kunnskap og erfaringer i et seminar.
Vi har mye å takke vårt helsevesen, men mange fagstemmer viser til at ny forskning om årsaker til kreft ikke blir implementert. Betydningen av kost, for eksempel. Når pasienten spør om hun selv kan gjøre noe for å bedre prognose, lyder det typisk fra legene:

– Nei, overlat dette til oss.

Under seminaret vil du oppdage at det rådet er snevert. Du vil lære om:

  • Forskning som gir ny innsikt i hvordan kreftceller oppstår.
  • At de fleste kroniske sykdommer kan være kroppens svar på underliggende, toksiske tilstander på cellenivå.  
  • Hvordan kroppens selvregulerende systemer påvirkes av kosthold, levesett, miljøgifter, stråling, stress og traumer, m.m. 
  • Sammenhengen mellom tarmhelse, metabolsk inflammasjon (betennelse) og immunsvikt.
  • Hvorfor det er behov for et medisinsk paradigmeskifte i synet på kreft og kroniske sykdommer.
  • Hvordan helhetlige behandlingsmetoder kan kombineres med tradisjonell medisin. 
  • Om behovet for å utdanne flere innen biologisk medisin (biopater), og hvordan komplementær medisin kan reguleres.
  • Hvordan du selv kan redusere risiko for kreft og kronisk sykdom, eller bedre prognose og minimere skader hvis du er syk.
  • Hvordan du kan få hjelp til varig endring av kosthold og livsstil.

Lege Øyvind Torp: – Prekært behov for annen type kost til kreftpasienter.

I tillegg til fagfolk, møter du mennesker som forteller sine historier: om hvordan komplementære behandlinger har bidratt til friskmelding fra «uhelbredelig», kronisk sykdom. 

Velkommen til en konferanse for kunnskap om en sykdom som rammer altfor mange. Mer informasjon og påmelding på Kostreform.

Foredragsholdere:

Krister Jonsson Blant Sveriges ledende naturleger og forelesere. Spesialitet innen tarm og immunsystem. Imponerende fagkompetanse i biologisk immunterapi, blodanalyse, kiropraktikk, akupunktur, soneterapi, isopati og hypnose.

Fride Aasen Tilknyttet Tunsberg medisinske skole, med ansvar for naturmedisinske fag. Utdannet biopat fra Danmark, jobbet som naturterapeut siden 1988. Engasjert i flere naturmedisinske organisasjoner, vært redaktør av bladet «Naturmedisin og helse». Forfatter av flere bøker om naturmedisin. Blant annet «Mennesker og mikrober» og «Naturmedisinsk filosofi». 

Anders Krokfoss Daglig leder og medgründer av Funksjonellmedisinsk Institutt AS
I mange år ledet og fulgt tusenvis av mennesker på deres vei mot friskere liv.
Hadde selv den alvorlige, «kroniske» autoimmune sykdommen Ulcerøs Kolitt.
Medgründer og daglig leder i den nye, internasjonale storsatsningen Full Potential AS. En digital helseplattform som lanseres 1. november 2021.
Les intervju med Anders.

Terje Toftenes Levde et hektisk med jobb i media da han fikk kreftdiagnosen «uhelbredelig lymfekreft» i 2016. Med overlevelse 2-4 år. Terje tok egne grep.
–Hvorfor ble jeg syk?
–Hvorfor ble jeg frisk?
De spørsmål brakte ham til møter med internasjonale forskere med banebrytende syn og kunnskap. Som resulterte i dokumentarfilmen «Fri fra kreft» i 2019. I år kom boken med samme navn. Terje forteller hvordan kombinasjonen av naturmedisin og strålebehandling gjorde ham kreftfri på åtte måneder. Han viser hvordan kreft er en metabolsk sykdom. Ikke bare «uflaks» eller genetisk predisposisjon. Les intervju med Terje her. Se video med Terje her.

Torstein Pedersen Har overlevd to alvorlige kreftdiagnoser. Første gang i 2000, da takket han ja til standardbehandling. Den fjernet kreften, men ny kreft rammet fem år senere. Denne gangen «uhelbredelig», ifølge legene. Torstein ble rasende da han leste og mistenkte to ting:
Behandlingen han hadde fått er meget kreftfremkallende, og trolig årsak til at han fikk kreft igjen.
Det var en rekke grep han selv kunne ta for å bedre sin prognose. Han mener å ha fått rett i begge deler. Men dette er kunnskap han ikke fikk fra det offentlige.
Les intervju med Torstein her.Mer om kreft

Norge bland de land med høyest forekomst av tarmkreft. Hvorfor bruker vi ikke solid kunnskap?
Terje Toftenes: Vi må til årsak, ikke kun ta symptomer.
Vi får ikke vite at diabetesmedisin forebygger kreft. Eller at Covid-19 kan behandles.
Fedon Lindberg: Mine beste råd for å forebygge kreft.
Lege Øyvind Torp: – Jeg hadde ikke tid til å vente på «mer forskning»
Det mangler ikke varme hender. Men god behandling mangler.
Tarmkreft med spredning. Men Trine takket nei til offentlig behandling.

Følg oss!

0FansLike
0FollowersFollow

Tilsvar: Jo, 14.933 har faktisk dødd etter vaksinering i Norge på åtte måneder

Tallet over er uavhengig av utløsende dødsårsak. Vi ser det spres feilinformasjon fra Faktisk.no som har blitt gjentatt i NRK og Nettavisen.

Professor: – Mettet fett er ikke farlig.

Den danske professoren Arne Astrup er blant verdens mest siterte og publiserte. Men kanskje er han mer kjent for å tale mot makten etter at han snudde i synet på mettet fett.

Ivermectin er tåkelegging. Dette er årsak:

Det er fantastisk at legeindustrien har greid å få til en krangel om hvilke legemidler som virker eller ikke virker mot covid-19. Ivermectin er genialt som tåkelegging for å få fokuset bort fra årsaker.

Les mer om ...

Tilsvar: Jo, 14.933 har faktisk dødd etter vaksinering i Norge på åtte måneder

Tallet over er uavhengig av utløsende dødsårsak. Vi ser det spres feilinformasjon fra Faktisk.no som har blitt gjentatt i NRK og Nettavisen.

Professor: – Mettet fett er ikke farlig.

Den danske professoren Arne Astrup er blant verdens mest siterte og publiserte. Men kanskje er han mer kjent for å tale mot makten etter at han snudde i synet på mettet fett.

Ivermectin er tåkelegging. Dette er årsak:

Det er fantastisk at legeindustrien har greid å få til en krangel om hvilke legemidler som virker eller ikke virker mot covid-19. Ivermectin er genialt som tåkelegging for å få fokuset bort fra årsaker.

Marianne: –Allergisk mot Penicillin, så hvorfor tilbys jeg Pfizer igjen og igjen?

Grunnet allergi registrerte jeg meg ikke for vaksinen. Likevel fikk jeg så mange innkallelser og sms-er om å ta den at jeg til slutt kom ut av tellingen.

Åpent brev til kommuneoverlege Lyngen: – Du latterliggjør

Det du i realiteten gjør, med utmerket hjelp fra NRK og til stående applaus fra Folkehelseinstituttet (FHI), er å latterliggjøre alle dem som ikke deler ditt syn.