Søk
Close this search box.

Henrik gjør mange tiltak, prøvene viser klar forbedring. – Ikke uflaks at jeg fikk lymfekreft.

mann og kvinne med hodene tett ved hverandre, begge lyse, smiler mot kamera

Hemalipodden: Med kunnskap og tiltak ser Henrik Berntsen (55) at markører for lymfekreft er betraktelig reversert. Det viser helsevesenet ingen interesse for.
– Tausheten er det verste.

Jeg er vant til at folk tror på meg.
Kona Marianne (bildet over) har vært der med solid tro fra dagen da diagnosen lymfekreft kom. I det sosiale ellers og i det offentlige helsevesenet er troen tynnere.
(Se lenge ned i artikkelen for å høre episoden med Henrik.)

Når opptaket av Hemalipodden skjer i juni, faster Henrik i 48 timer. Det er bare ett av mange tiltak han gjør for helsen etter å ha lest og lært, og prøvesvarene gir ham motivasjon til å fortsette. Henrik tar ansvar for egen helse, men den typiske holdningen fra leger og i vennekretsen er mistro.
– Så jeg snakker lite om det. Legene ville «vente og se», og eventuelt starte behandling senere. Deres eneste råd var å ta vaksiner.
Mistro er også gjengangeren når Henrik er sikker på at det voldsomme hjerteflimmeret han fikk etter andre dose Pfizer og ble operert for har med vaksinen å gjøre.

Jeg har fortsatt god tro på at Henrik en dag blir kreftfri.Lymfekreft i revers og en rekke tiltak

Dagene var svarte i 2021 med diagnosen lymfekreft og med 160 i puls.
– Dette skal gå, sa kona Marianne Onshus Berntsen.
– Da Henrik fortalte om kreftdiagnosen, var det et helt uvirkelig sjokk. Samtidig kjente jeg en ro på at dette skulle vi klare. På bakgrunn av kunnskap, spesielt fra Funksjonellmedisinsk institutt, visste jeg at han hadde mye å gå på når det gjaldt endring av livsstil og oppbygging av god tarmhelse. Jeg har fortsatt god tro på at han en dag blir kreftfri.

-Annonse-

Hjerteflimmeret kjentes ut som en eksplosjon i hjertet

Hjerteflimmer – arytmi – etter andre dose Pfizer

– Så slo hjerteflimmeret inn etter dose to med Pfizer. Vi gikk inn i en veldig tung periode, Henrik var inn og ut av sykehus. Samtidig opplevde jeg et voldsomt vaksinepress på meg, det ble en stor belastning.

– Da jeg våren 2021 fikk diagnosen lymfekreft, ble jeg klart rådet til å vaksinere meg, sier Henrik.
– Jeg fikk inntrykk av at jeg ikke kom til å overleve korona ellers. Hjerteflimmeret kjentes ut som en eksplosjon i hjertet, jeg ble innlagt med flimmer 80-90 timer i uka. Det var ni måneders ventetid på operasjon, jeg dro til Danmark i stedet og fikk den via forsikring på jobben.  

Jeg fikk inntrykk av at jeg ikke kom til å overleve korona uten vaksinene.


Henrik er én av flere nordmenn som i denne lille filmen forteller om vonde erfaringer etter vaksinasjon mot korona.


Lymfekreft og arytmi – hør Henrik Berntsen i Hemalipodden om:

 • – Det er ikke uflaks at jeg fikk kreft, jeg ga bånn gass, spiste 7-8 måltider om dagen.
 • Å leve med «såkalt uhelbredelig kreft med levetid på ni år i snitt».
 • Tiltak for å reversere kreft: Hva Henrik gjør for å bedre fordøyelsen, om kostholdet, kosttilskudd.
  –Jeg har ikke knekket den sosiale koden ennå, det er problematisk å gå bort og på restaurant. Men kjører dette løpet inntil jeg er kreftfri.
 • Siste blodprøve for noen uker siden viste at en av verdiene er nede i referanseområdet.
  –Noe har skjedd, jeg føler at målet nærmer seg, jeg får litt gåsehud … Men dette er ikke tema i det offentlige.
 • – Tiltakene fortsetter i «femte» gir, nådestøtet, nå skal jeg fjerne kreften en gang for alle.
 • Å ha 160 i puls etter andre dose Pfizer, å være på siden av samfunnet.
 • Da han kom til Danmark for operasjon i 2021, sa legene at det hadde vært «en eksplosjon» av slike pasienter.

Siste episoder av Hemalipodden

Lone hoppet av og karusellen og tok datteren ut av skolen. – Lever et rikt liv nå.
Vaksineforsker Birger Sørensen: – Et eksperimentelt genprodukt
Kreftsykepleier Veronica fikk alvorlig kreftdiagnose: – Vi må bygge bro mellom den offentlige og den “alternative” medisinen.
Erika om det nådeløse arbeidslivet: – Det er ikke du som må forandre deg, men arbeidsplassen.
Advokat Marius Reikerås: – Det bør ringe en bjelle om hva som nå skjer i WHO.

– Annonse –

– Annonse –

5 Responses

 1. Jeg er så glad for dere og deres engasjement når det gjelder «alternativ»medisin og komplementær medisin. Jeg er student hos TMS i Tønsberg. Utdannet kostholdsveileder og blir så frustrert over dagens leger og andre i helsevesenet som ikke evner eller vil tilegne seg kunnskap om dette som jeg mener kan redde mange fra alvorlig sykdom og for tidlig død. Stå på????????????Vh Åse Wang

 2. Kreft er totalt misforstått.
  Hør på dr Robert Morse. Han sier det samme som mange andre. Kort: Kreft er ikke annet enn avfall (metabolsk avfall) som kroppen ikke klarer å bli kvitt gjennom kroppens avfallshåndteringssystem, the lymph system. I den lymphesystemet ikke fungerer som det skal, klarer ikke kroppen å bli kvitt avfall og kroppen vil lagre det for å besytte kroppens funksjoner, derav tumor. Så for å helbrede seg selv fra kreft, må en stimulere lymphesystemet. Det kryr av vitnesbyrd der ute som er fri av kreft. Fellenevner; stor inntak av “alcaline ash forming food” og bevegelse. Det betyr frukt, bær, melon, noe grønnsaker. Ingenting hydrer kroppen bedre og stimulerer lympesystemet til å kvitte seg med avfall/tumor. Lympevæske må pumpes derav bevegelse. Lympeknutene er alltid på innsiden av ledd, bevegselse pumper således lymphe.

  Har selv fulgt råd fra Morse og er fri av plager, den allopatiske industri sier er uhelbredelige.
  De kan dog ikke helbrede noe. Lytt Morse, eksempel:
  https://drmorse.tv/video/dr-detox/

 3. Kreft er totalt misforstått.
  Hør på dr Robert Morse. Han sier det samme som mange andre. Kort: Kreft er ikke annet enn avfall (metabolsk avfall) som kroppen ikke klarer å bli kvitt gjennom kroppens avfallshåndteringssystem, the lymph system. I den lymphesystemet ikke fungerer som det skal, klarer ikke kroppen å bli kvitt avfall og kroppen vil lagre det for å beskytte kroppens funksjoner, derav tumor. Så for å helbrede seg selv fra kreft, må en stimulere lymphesystemet. Det kryr av vitnesbyrd der ute som er fri av kreft. Fellenevner; stor inntak av “alcaline ash forming food” og bevegelse. Det betyr frukt, bær, melon, noe grønnsaker. Ingenting hydrer kroppen bedre og stimulerer lympesystemet til å kvitte seg med avfall/tumor. Lympevæske må pumpes derav bevegelse. Lympeknutene er alltid på innsiden av ledd, bevegelse pumper således lymphe.

  Har selv fulgt råd fra Morse og er fri av plager, den allopatiske industri sier er uhelbredelige.
  De kan dog ikke helbrede noe. Lytt Morse, eksempel:
  https://drmorse.tv/video/dr-detox/

 4. Kreft er totalt misforstått.
  Hør på dr Robert Morse. Han sier det samme som mange andre. Kort: Kreft er ikke annet enn avfall (metabolsk avfall) som kroppen ikke klarer å bli kvitt gjennom kroppens avfallshåndteringssystem, the lymph system. I det lymphesystemet ikke fungerer som det skal, klarer ikke kroppen å bli kvitt avfall og kroppen vil lagre det for å beskytte kroppens funksjoner, derav tumor. Så for å helbrede seg selv fra kreft, må en stimulere lymphesystemet. Det kryr av vitnesbyrd der ute som er fri av kreft. Fellenevner; stor inntak av “alcaline ash forming food” og bevegelse. Det betyr frukt, bær, melon, noe grønnsaker. Ingenting hydrer kroppen bedre og stimulerer lympesystemet til å kvitte seg med avfall/tumor. Lympevæske må pumpes derav bevegelse. Lympeknutene er alltid på innsiden av ledd, bevegelse pumper således lymphe.

  Har selv fulgt råd fra Morse og er fri av plager, den allopatiske industri sier er uhelbredelige.
  De kan dog ikke helbrede noe. Lytt Morse, eksempel:
  https://drmorse.tv/video/dr-detox/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *