Lev bedre med kreft

Opplev Hemalis webinar der kreft står i sentrum!

Hemalis webinar “Lev bedre med kreft” er for deg som har kreft, deg som ønsker å forebygge og til deg som er pårørende. Du møter fem uavhengige fagfolk med en helhetlig tilnærming til kreft. Webinaret gir en ny forståelse av hvorfor kreft oppstår, og innsikt i bakenforliggende årsaker. Du møter også mennesker som har overlevd sykdommen.

For at du skal kunne være sikker på at dette webinaret er rett for deg, får du nå muligheten til å se eksempler på innhold du vil finne, samt hvordan webinaret er formatert. Vi vil nå dele over 3 minutter fra webinaret med deg helt gratis og uforpliktende. I klippet møter du Lise Askvik, Fedon Lindberg og Terje Toftenes. Lise er grunnlegger av helsepartiet og overlever av en kreftdiagnose. Fedon Linberg er kostholdsekspert med spesialkompetanse innen indremedisin. Terje Toftenes er en filmskaper og kreftoverlever.

For å komme i gang, kan du fyll ut informasjonen nedenfor. Så fort vi har mottatt nødvendig informasjon sender vi deg en epost med lenke til videoen din.

Lead magnet skjema