Hemalis aksjesalg fortsetter!

dame står ute, smiler mot kamera, sjal over skuldrene og rosa genser. i bildet er et skilt i grønt med påskriften Hemali

I løpet av få uker med aksjesalg har vi fått over 100 nye medeiere på laget. Er du med også?

Har du tenkt over at alle Hemalis artikler ligger åpent for alle å lese?
At vi knapt har annonser?
Heller ikke mottar vi pressestøtte, eller er eid av et kommersielt mediehus. Hemali er så fri og uavhengig som en publisist kan bli, og slik skal det fortsette! Uavhengighet er nemlig et premiss for Hemalis formidling, et premiss for alt vi gjør. Imidlertid trenger vi deg!

Hemalis aksjeiere – noe for seg selv

Da Hemali gjennomførte aksjesalg i fjor, ble vi rent rørt av kjøpernes motivasjon: Gjengangeren var at «jeg tror ikke nødvendigvis at jeg skal bli rik på aksjer i Hemali, men jeg ønsker å støtte dere.» Vi kan ikke tenke oss bedre eiere å ha på laget, og vi lover vår ytterste innsats for å ivareta tilliten deres. Takk til deg som har kjøpt aksjer, velkommen til deg som ønsker å kjøpe nå.

Framover vil du se et sterkere og større Hemali! Her kan du lese mer om aksjesalget.

Som redaktør for Hemali er jeg særlig stolt av én ting, se her:

– Annonse –

– Annonse –

2 kommentarer

  1. Tusen takk for at Dere bedriver EKTE journalistikk i en tid der de medier som skulle være nyhetsformidlere til folket omgår sannheter! MSM er uten tvil «kjøpt og betalt»! Av hvem skal jeg ikke si sikkert, men at Blackrock eller Vanguard eier hovedstrømsmediene, samt Faktisk.no vil ikke overraske meg!! Leser også Document, Steigan, Inyheter og Norgeidag!
    Før i tiden handlet journalistikk om å formidle SANNHETEN! Den som «ikke sover» har skjønt for lenge siden at den tid er forbi! Det er skremmende! Vi mister våre friheter bit for bit, og demokratiet forvitres bit for bit for å tekkes globalismen! Tenker ofte på noe jeg leste for lenge siden ; Du meget vel sovne i et demokrati, og våkne i et diktatur! Takk for jobben dere gjør!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Følg oss!

Nyhetsbrev

Meld deg på Hemali sitt nyhetsbrev slik at du får tilsendt vedifull informasjon på e-post!

BLI MEDEIER I HEMALI NÅ! LES OM VÅR AKSJEKAMPANJE