fbpx

Tarmkreft med spredning. Men Trine (51) takker nei til offentlig behandling. – Jeg skal bli frisk.

– Du har to år igjen, sa legene for tre år siden.
Først tarmkreft. Siden spredning. Nå har Trine 18 svulster i lungene.

Tarmkreft med spredning: Trine Karlsen Sagerud har 18 svulster i lungene, men takker nei til offentlig behandling. Hun stoler mer på rekken av egne tiltak.
– Hvorfor stoler du mer på tiltak som ikke er «evidensbasert behandling»?
– Fordi jeg har fulgt de med min diagnose som har mottatt helsevesenets behandling. Alle unntatt en er døde.

Leger og lekfolk mener at Trine utfordrer døden. Selv kjenner hun seg så nær livet hun kan komme. Ingen bivirkninger, venting, prøver og regimer av legetimer og behandling. Kun de tiltak hun med møysommelig innhenting av informasjon har kommet til. Og før nedstengingen i mars reiste hun jevnlig til en klinikk i Latvia. Trines livsprosjekt krever kunnskap, innsats, tid og penger. Men kanskje aller mest: Mot. For stormen blåser henne i ansiktet.


hemali seminar: En dypere forståelse av kreft, grep du selv kan ta, lær av de erfarne


Dagene er så gode som de kan bli. Ingen spor av sykdom i hennes ytre, Trine løper en mil på 45 minutter, hun dyrker vennskap, god mat og hverdag med mann og to barn i Bærum. De ler av sønnen Ola (15), som synes at alt mamma lager smaker havre og kokos. At huset nå er solgt for å finansiere tiltakene, går fint, mener Trine. Mye verre er det hun kaller et offentlige svik. Og de 18 svulstene i lungene.

Null interesse fra offentlige leger

Svulsten i tarmen ble fjernet med operasjon, og leveren hennes er nå kreftfri. Ifølge legene en «drømmelever». Trine er sikker på at det skyldes hennes egne tiltak.
– Det har aldri vært noe galt med leveren din, sier legene.
– Selv om jeg så det selv på ultralyd og røntgen!
Trine mener at slikt føyer seg inn i arrogansens tråd: De tiltak hun selv gjør latterliggjøres og avvises, mens offentlig regime opphøyes.
– Når de sier at «nå overlever alle kreft». Når de sier med babystemme: «Så du driver med kost og sånn, du …» Når de lener seg tilbake med armene i kors og hevder at det ikke er noe jeg selv kan gjøre. Én ting er at legene ikke har kunnskap om tiltakene jeg gjør. Verre er at de ikke spør, at de viser null interesse. Jeg har søkt meg til mange ulike studier, men får avslag fordi «du må ha gjennomgått alt av offentlig behandling først». Jeg har stilt meg til disposisjon for forskning, men nei. Alle de år vi har betalt vår skatt med glede, i den tro at systemet er der når du trenger det. Så sitter det nisser på toppen med narsissistiske trekk, jeg blir så forbanna. De skal være på lag med meg, heie på meg! I stedet skriver de i journalen min at «nå må hun begynne på cellegift, det er snakk om kort tid …»

Se video med Trine.

– Heller dø av kreft enn av cellegift


Trine betalte selv 100 000 kroner for en Caris-test, den kan blant annet vise om, og eventuelt hvilken cellegift som virker.
– Ifølge testen er det opptil 10 prosent sjanse for at cellegift har virkning på min type kreft.  Jeg vet hva cellegift gjør med kroppen. Da vil jeg heller dø av kreft. Det tar mange år å utvikle sykdom, jeg tenker det tar noen år å bli frisk også. Men jeg savner støtte. Jeg har ingen lege i det offentlige å ringe, føler meg så alene.

– Jeg skal bli frisk, men innser at det tar tid, sier Trine. Det startet med tarmkreft.

Predisponert for tarmkreft

I en årrekke drev Trine egen frisørsalong, hverdagen var «en coctail av kjemikalier og en liter Pepsi Maks daglig.»
– Det viste seg at jeg var full av sopp og tungmetaller, og tarmhelsen var elendig. 
Trine er særs sensitiv mot reseptbelagte medikamenter, det er noe av grunnen til at hun ikke vil motta cellegift. Tester viser også at hun avgifter dårlig, og Syndromet Lynch gjør Trine predisponert for kreft tykk- og endetarm.

Gnagsår, infeksjon og antibiotika

Alt virker greit når Trine et år etter å ha operert ut svulsten i tarmen reiser til Barcelona på jentetur. Trine får gnagsår av de nye skolene, hun ender barbeint gatelangs. Vel hjemme igjen er hun alvorlig syk av en infeksjon som utvikler seg til blodforgiftning. På sykehuset ligger hun i to døgn med antibiotika intravenøst. Røntgenbilder viser «rene» lunger og lever før kuren, men tre uker senere avslører nye bilder 18 svulster i lungene, og flere i leveren.
–Jeg visste ikke at infeksjon og antibiotika kan trigge kreft, det var legene som antydet det.
I ettertid er Trine sikker på at de nye svulstene ble utløst av infeksjonen og antibiotikakuren.

Måneder etter livsendringene var leveren frisk.

Trine er 48 år, alvorlig syk. Hun har aldri betraktet seg som noen «alternativ type», men nå legger familien en alternativ plan. Trine pløyer i kunnskap, hun «oppsøker en såkalt sjarlatan» i Spania, som sier:
– Clean your diet!
– Men min kost er da ren nok, vi har jo nøkkelhullsmerking og sånt i Norge…
Hun leser forskning, hun endrer mening og livsstil. Alt for å fjerne det som bryter ned, og tilføre det som bygger opp. Trine drar ut en dyp kjøkkenskuff:
– Som det rene farmasia av tilskudd, ler hun. Og tar en slurk av juicen. Hun tuller om «vansklianere i tights med sellerirotjuice», men har selv erfart at slikt hjelper.
– Måneder etter livsendringene var leveren helt frisk. Og i går fikk jeg en gledelig nyhet: Immunforsvaret mitt har styrket seg enormt.
– Hva skal til for at skolemedisinen og den komplementære møtes?
– Medisinske studier på ernæring som medisin. Men pengene styrer.
I mellomtiden vil Trine gi håp, derfor forteller hun sin historie.
– Den ekstreme redselen jeg har følt, å stå så alene … Nå vet jeg at det finnes håp, det vil jeg fortelle andre der ute.

Dr. Linda Brokane: there are two important beliefs when being faced with an oncological disorder. first: life does not end with cancer. second: patient should not remain alone

Dette er noen av Trines tiltak. Trine og hemali anbefaler at grep utenom offentlig behandling gjøres i samråd med fagfolk med kunnskap om komplementær medisin.
 • Null sukker, gluten, korn, meieriprodukter, minimalt av karbohydrater…
 • Sellerijuice 
 • Smoothie med broccoli, spinat, manuka, honning, bær, cottage cheese
 • Div. immunstyrkende og prebiotika, MTC olje, linfrøolje
 • Salat med lektinfrie grønnsaker
 • Grønn juice: spinat, sitron, grapefrukt og brokkoli
 • Langtidskokte supper og gryter med vilt eller kyllingkraft
 • Kildevann
 • Grønn te
 • Oksygen med Airenergi 1,5 time hver dag
 • Trener hver dag, gjerne yoga/bodybalance
 • Ir (infrarød) sauna hver dag
 • Akupunktur to g i uken
 • Bioaku to g i uken
 • Intravenøs tilførsel av vitamin C 2-3 g i uken
 • Mengder av tilskudd basert på rgcc test, samt det biopat/naturmedisiner har satt sammen
 • Deler av COC protokoll 
 • På klinikken Amber Life i Lativa mener Trine å få god hjelp fra onkologen Linda Brokane:
  – Naturmidler kombinert med mer tradisjonell behandling.

Les mer fra hemali

Nygifte Torstein: – Glad jeg sa nei til belastende kreftbehandling.
Kjeks, sjokolade og saft på venterommet for kreftoperasjon.
Terje Toftenes: – Kreft skyldes ikke «genfeil og uflaks»
Lege Fedon Lindberg: – Mine beste råd for å forebygge kreft.
hemali Mening: – Det mangler ikke varme hender, men god behandling mangler.

Følg oss!

0FansLike
0FollowersFollow

Jeg har fire spørsmål til våre helsemyndigheter

Min sønn, samboer og jeg har alle tatt de ordinære vaksinene. Min motvilje mot Covid-19-vaksinene vil sannsynligvis koste meg min frihet.

Gry Hammer om «skolemedisinere» og «alternativere»: – Vi må snakke sammen!

Forfatter Gry Hammer ser steile fronter, vitenskap brukt som skyts, arroganse og krenkelse mellom det «skolemedisinske» og «alternative».

Lege Stig faster minst 14 timer hver dag

-Ingen diett, ingen kur, men en livsstil, sier fastlege Stig Bruset (64). Vekten har satt seg, energien er på, smerten i kneet er vekk. – Og kona at jeg har sluttet med pustestopp om natten. Jeg sover bedre.

Les mer om ...

Jeg har fire spørsmål til våre helsemyndigheter

Min sønn, samboer og jeg har alle tatt de ordinære vaksinene. Min motvilje mot Covid-19-vaksinene vil sannsynligvis koste meg min frihet.

Gry Hammer om «skolemedisinere» og «alternativere»: – Vi må snakke sammen!

Forfatter Gry Hammer ser steile fronter, vitenskap brukt som skyts, arroganse og krenkelse mellom det «skolemedisinske» og «alternative».

Lege Stig faster minst 14 timer hver dag

-Ingen diett, ingen kur, men en livsstil, sier fastlege Stig Bruset (64). Vekten har satt seg, energien er på, smerten i kneet er vekk. – Og kona at jeg har sluttet med pustestopp om natten. Jeg sover bedre.

Faktisk.no dømmer hemali. Men sentrale politikere kan ikke «straffes» av Facebook.

Verken riksmedier eller sentrale politikere granskes av Faktisk.no som andre plattformer: "Selv om en viktig del av Faktisk.nos arbeid er å faktasjekke påstander fra politikere, har Facebook bestemt at påstander fra sentrale politikere ikke skal legges inn i verktøyet".t".

Psykologen og legen: – Men størst av alt er skjønnheten

Birgit og Andreas frykter for følgene av krisen: Svekket immunforsvar, psykisk uhelse, splittet befolkning. Men de prøver å se lyset.