Søk
Close this search box.

WHO-traktat: Kan vi nå håpe på en åpen debatt?

Mann i skorte
Joakim Hetland (Skjermdump fra video).

– Vi er i ferd med å signere vekk vårt demokrati, våre frie valg og vår ytringsfrihet. Fredrik Solvang, er du villig til å ta debatten?

Det spør samfunnsdebattant og naprapat Joakim Hetland om i en video som i skrivende stund er delt nær 300 ganger på Facebook og et ukjent antall ganger på Instagram.

I en oppdatering noen timer etter innlegget først ble delt, skriver Hetland:

“Fredrik Solvang har nå skrevet at han har sett videoen, blitt nysgjerrig, men trenger mer kjøtt på beinet. Jeg er på saken og kommer til å oversende dokumenter og lenker til ham i løpet av kvelden.”

– Vi er i ferd med å signere vekk vårt demokrati, våre frie valg og vår ytringsfrihet. Det norske folk må få muligheten til å bruke sin påvirkningskraft før en så viktig signatur blir gjort, sier Hetland i videoen. Dette ber han Fredrik Solvang og NRK om hjelp til.

-Annonse-

Skjermdump fra Joakim Hetlands Instagram 21.09.23.

Signatur mai 2024?

Alt tyder på at helseminister Ingvild Kjerkol i mai 2024 vil signere en pandemitraktat utarbeidet av WHO. Tidligere har denne fungert som en anbefaling, men ikke vært bindende. I det siste utkastet av den nye traktaten er “Ikke bindende” strøket ut. Det vil si at alle punktene er bindene for alle medlemsland. Signerer Kjerkol, vil Norge som nasjon måtte følge WHOs bestemmelser, fore eksempel når WHO definerer en krise.

Hvis generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus erklærer en såkalt Public Health Emergency of International Concern, som han har gjort tre ganger i løpet av seks år, må Norge følge WHOs instrukser.

I siste utkast til traktaten foreligger det ingen spesifikke kriterier for når generaldirektøren kan erklære en slik krise, og det kan gjøres uten godkjenning fra noen av medlemslandene.

I utkastet til traktaten heter det blant annet at WHO kan:

 • Bestemme hva som skal til for å sette noen i isolasjon
 • Velge hvilke medisiner leger i alle medlemsland skal bruke mot den aktuelle sykdommen og hvilke som ikke skal brukes
 • Selv skal godkjenne nye vaksiner og medisiner og velge de produserer av vaksiner som skal brukes i alle medlemsland
 • Bestemme om de som ikke vil ta vaksinen skal tvangsvaksineres
 • Innføre et digitalt, globalt vaksinasjonssertifikat
 • Bestemme hvordan identifiserbare helseopplysninger som omhandler en person skal kunne offentliggjøres
 • Bestemme hvor lenge folk skal sitte i karantenene selv uten symptomer
 • Innføre krav om biologisk overvåkning som f.eks bruk av PCR-test på dyr og mennesker i søk etter patogener
 • Innføre krav om å overvåke sosiale medier og bare tillate WHOs narrativ å bli frontet
 • Innføre krav om å dele genetiske sekvenser av patogener med andre medlemsland tross at det øker spredning av biologiske våpen. Dette har frem til nå vært ulovlig i eksisterende traktater.
 • Se særlig artikkel 12 og 18 i dette dokumentet fra WHO.

Tidligere har det tatt opp til 15 år å produsere nye vaksiner. Nå vil WHO i samarbeid med CEPI – med Erna Solberg som gudmor og hovedkontor i Oslo – redusere tiden til 100 dager og 30 dagers produksjonstid.

Skjermdump: CEPI – coalition for epidemic preparednes and innovation– ønsker å fremstille vaksiner i løpet av hundre dager.

Ulike jurister gir ulike tolkninger av konsekvensene av WHOs arbeid. Her er relevante lenker og fakta:

Flere kilder

Utkast til WHO-traktat
The WHO’s Proposed Amendments Will Increase Man-Made Pandemics
Bio warfare expert exposes WHO Pandemic Treaty Threat
Door to Freedom


Mer fra Hemali

Hemalis redaktør: – Hvorfor maser jeg om overnasjonal makt og kontroll igjen?
Advokat Marius Reikerås i Hemalipodden: – Da jeg så at WHO i 2018 brukte flere milliarder på reiser og hoteller enn på å bekjempe sykdommer, begynte jeg å grave. Jeg advarer mot WHOs økende makt over nasjonalstatene.

– Annonse –

– Annonse –

16 Responses

 1. Bill Gates nikkedukker. Reiner Fuellmich kaller dem psykopater. Han sier rett ut nå i sine mange intervjuer at disse må engang få døds-straff. Intet mindre! Straffesaker ruller og går i mange land. Mediene er tyste!

  1. Virus som forklarer er aldri bevist å eksistere. Den vitenskapelige metode er bevist å være ikke vitenskapelig. Så den allopatiske industri er basert på et trosystem, dogmer.

  2. Virus som forklart er aldri bevist å eksistere. Den vitenskapelige metode er bevist å være ikke vitenskapelig. Så den allopatiske industri er basert på et trosystem, dogmer.

 2. Da er det bare å krysse fingrene for at Fredrik tar saken. Men tviler på ha får lov. Vi er flere so har demonstrert mot denne traktaten tidligere. Gått i gatene, delt ut tusenvis av flyers og delt informasjon på Facebook. (som dessverre ikke når så mange da vi alle har vært shadowbannet etter at vi begynte å snakke om det som ikke skal snakkes om)

  Det var ikke nevneverdig mange som brydde seg ute på gatene. Vi snakket med en haug med folk. En del trodde ikke helt på det, noen syntes det hørtes rart ut, men glemte det sikkert to minutter etter og et par var faktisk helt enig i at traktaten trengtes. Vi trenger virkelig bedre belysning av saken og det eneste som kan funke er at noen større profiler tar dette opp offentlig!!

  Takk Joakim, for at du forsøker! Dette er VIKTIG!!!!

 3. . Når ingen virus og smitte er bevist så er det ikke vanskelig å ikke ta giftsprøytet men den infoen er ingen som vil ta i. Da rakner det for mange.

  1. Yes. Stefan Lanka har analysert the cythopatic effect (cellekulturen dør) med kontrollgruppe. 2 kulturer, eneste forskjell er med og uten meterie fra menneske. Utfallet er likt! Konklusjon; effektene som tilskrives virus kan tilbakeføres til cellekulturen selv. Virologi er den eneste “vitenskapen” som aksepters uten kontrollgrupper. Bevist å ikke bevise noe. Virus som forklart er bevist å ikke være bevist. Alt er basert på dogmer.
   DNA er også misforstått, ref Mark Bailey. Det er ikke slik at en er født med et DNA som varer livet ut, noe du bare må akseptere og som forklaring til nesten alle sykdommer en ikke kan helbrede. DNA tilpasser seg terrenget på samme måte som alt annet, mocrobiom, hvor en kjenner til pleomorphism (at microbiom tilbasser seg behovet).

 4. Ikke for å være negativ, men jeg har absolutt ingen tro på at ledelsen i Nrk tør å la Fredrik Solvang lage en slik debatt. En debatt som sikkert også vil sette et søkelyset på regjeringens tiltak av noe «hele Norge» så på som livsnødvendig da den påståtte pandemien inntok landet, og at det deretter ble en frivillig vaksinetvang. Med en underskrift kan neste steg bli vaksinetvang på alvor. Jeg vet ikke om det er mange som husker at det var noen unge, friske kvinnelige sykepleiere som døde etter å ha tatt de første vaksinedosene. Vaksinemerket ble pauset og fikk deretter et nytt navn. Nyhetene om disse dødsfallene er nå skjult, og dermed veldig vanskelig å søke opp. Vi må gjøre alt for å hindre at Norge skriver under på dette WHO-dokumentet. «LA DET IKKE SKJE IGJEN».

  1. Det har du helt rett i. NRK og Solvang er bundet på armer og bein og tape over munnen. Formålet med nrk er å styre hva folk tenker, tror og vet. I det ligger all makt, den gir en ikke fra seg selvsagt. Dette er ingen teori, men faktum. Les Mockingbird

 5. https://www.bitchute.com/video/ziNmZ5xuFSsP/

  Noe nytt her, Hemali og Joakim? Eks. at en håndfull land (flest i Afrika) fraber seg. De uttrykker nemlig respekt for sin befolkning som de er bevisst på å tjene. Pluss, om jeg tolket det rett; så inngår vil områder WHO ønsker å ha ansvar for utvides. Er dette underkommunisert av også den norske regjering og storting.

  1. Ref. linken.
   FN har stort sett hatt en rådgiverfunksjon knyttet til medlemslandene (antall 196)-opplyses det. Nylig gikk et møte i FN-regi av stabelen, hvor organisasjonen annonserte vilje til å ta kontroll over flere områder, enn bare Bill Gates vaksine-eugenik. Lykkes de med dette så blir det et megaskritt mot WEF/Resett-samfunnet med “mini-hyller” som i Japanske mini-leiligheter, til å hvile rompa på om natten. Frokosten kommer via flyvende edderkopper – hver dag kl. 05:00 – forholdsvis stille.
   Norske ansvarlige politikere er jeg redd kommer til å skrive under. Ingenting tyder på annet. Prosessen har ikke vært redelig/klar, men nå synker realiteten inn. Bearbeidelsen er i full gang, velferden skal ned, jo mer jo bedre; harmoniseres og tilpasses fremtiden. En fremtid med innhold holdt skjult for oss. Vi fikk lære om det fra fremmede makter. Det var ikke verd å meddele folket personlig: Svikefullt.

   Nok en US-basestasjon er dukket opp i Norge!

   *feilskriving forrige kommentar:
   rett-samfunnet: det skal være resett-samfunn

   1. Tusen takk til deg Ragnhild. Du har forstått det. Bitchute.com ja. Let deg frem til E Michael Jones. Hans “rant” om elefanten i rommet er bare til å ta til seg. På høy tid!

 6. Dette finner jeg meg ikke i. Det blir sivil ulydighet fra min side, om myndigheten fortsetter å bestemme slik ondskap under bordet, og bak ryggen på oss (folket).

  De kan ikke sette oss alle i fengsel, og om en ny lockdown er planen nå, er det viktig at så mange av oss som mulig nekter all idiotien som kastes mot oss nå. Det er ikke nok plasser i fengsel for oss alle heller ????

 7. Det går rykten om en evt neste plandemi i enten 2025 eller 2026 men oansett kan vi som mennesker sette stopp for det.
  Det er fortsatt mange sauer som ikke har kjønnt noe men samtidig er det flere mennesker ænn førr som våknet opp, som ikke vill ta flere boosters, sett at lockdowns ikke hjulpet etc
  Den idiotiske kommentar til usle Ingvild Kjerkol fra mai ifjor fikk masse negative feedbacks og kommentarer på hennes facebook at hon til slutt redigere hvem som får kommentere og hvem som ikke får, det sier en del og er absolutt noe positivt.
  Alle aldersgrupper selvfølgelig men særlig barn og unge får ikke lov at bli mer utsatta for den galskapen og ondskapen som herjet fra mars 2020 til februar 2022.
  Den PR stunt fra WHO (så den videofra bitchute)nå nylig ble ikke heller som dem hade vemtet seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *