fbpx
- Annonse -

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert på eksklusive tilbud og nyheter med nyhetsbrev fra Hemali.

Beretninger etter vaksinering (COVID-19)

"Jeg håper bare å få livet mitt tilbake", sier de i denne lille filmen. Møt nordmenn som har vonde erfaringer etter mRNA-vaksinering. Hør stemmene fra helsnorges stille skam.

Søstrene Miriam og Andrea er blant de mange med vonde erfaringer. Du møter dem i hemalis film "Beretninger etter vaksinering."

Andrea Høgli Føll

– Syklusen min har vært veldig ustabil etter vaksineringen, og om morgenen er jeg kvalm. Jeg føler at jeg ikke har kontroll på noen ting, det er tydelig at noe skjer i livmoren. Jeg har et barn, og med tanke på eventuelt nytt svangerskap vil jeg ikke ødelegge det med en dose nummer to. Jeg er frustrert, man får høre at vaksinen skal være trygg.

Miriam Høgli Føll

– I vennegjengen min er vi ti, nesten alle hadde hatt hodepine og uregelmessige blødninger, som meg. Det ble ikke noen dose nummer to, jeg var redd for at det kunne gå utover svangerskap senere. En blir utelatt fra sannheten, tilliten min til systemet er svekket.

Sander Haugrud

– Et par uker etter andre dose fikk jeg stikking i brystet som viste seg å være hjerteposebetennelse. Jeg lå på overvåkingen i tre dager. Jeg har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i kickboksing, og er i alderen for å satse nå. Men det er full stopp på treningen, og jeg vet ikke om jeg noen gang kan trene slik jeg gjorde. Nå sitter jeg mest inne. Dette kunne kanskje vært unngått, om jeg fikk korona i stedet ville jeg vel vært frisk nå. Det er skummelt å vite at ingen nevner noe, jeg måtte grave selv for å finne informasjon, da fant jeg at det var mange tilfeller som mitt. På sykehuset hadde legene vondt for å tro at hjerteposebetennelsen skyldtes vaksinen, men til slutt innrømmet overlegen det og sa at han skulle melde det til Legemiddelverket.