Søk
Close this search box.

Beretninger etter vaksinering

Hør historiene etter COVID-19 vaksinering

"Jeg håper bare å få livet mitt tilbake", sier de i denne lille filmen. Møt nordmenn som har vonde erfaringer etter mRNA-vaksinering. Hør stemmene fra helsnorges stille skam.

Med flere på laget skal vi vokse videre. Potensialet i livsstil for helse er fantastisk,  mer enn noen gang søker publikum kunnskap om helhetlig helse. Er du med oss?

NB: Styrelsen har bestemt å forlenge aksjesalg-kampanjen med 14 dager. Ny sluttdato er satt til 18.april. Grunnen til beslutningen kommuniserer vi i vårt nyhetsbrev som vil sendes ut snarest. 

Søstrene Miriam og Andrea er blant de mange med vonde erfaringer. Du møter dem i hemalis film “Beretninger etter vaksinering.”

Andrea Høgli Føll

– Syklusen min har vært veldig ustabil etter vaksineringen, og om morgenen er jeg kvalm. Jeg føler at jeg ikke har kontroll på noen ting, det er tydelig at noe skjer i livmoren. Jeg har et barn, og med tanke på eventuelt nytt svangerskap vil jeg ikke ødelegge det med en dose nummer to. Jeg er frustrert, man får høre at vaksinen skal være trygg.

Miriam Høgli Føll

– I vennegjengen min er vi ti, nesten alle hadde hatt hodepine og uregelmessige blødninger, som meg. Det ble ikke noen dose nummer to, jeg var redd for at det kunne gå utover svangerskap senere. En blir utelatt fra sannheten, tilliten min til systemet er svekket.

 

Sander Haugrud

Sander Haugrud

– Et par uker etter andre dose fikk jeg stikking i brystet som viste seg å være hjerteposebetennelse. Jeg lå på overvåkingen i tre dager. Jeg har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i kickboksing, og er i alderen for å satse nå. Men det er full stopp på treningen, og jeg vet ikke om jeg noen gang kan trene slik jeg gjorde. Nå sitter jeg mest inne. Dette kunne kanskje vært unngått, om jeg fikk korona i stedet ville jeg vel vært frisk nå. Det er skummelt å vite at ingen nevner noe, jeg måtte grave selv for å finne informasjon, da fant jeg at det var mange tilfeller som mitt. På sykehuset hadde legene vondt for å tro at hjerteposebetennelsen skyldtes vaksinen, men til slutt innrømmet overlegen det og sa at han skulle melde det til Legemiddelverket.

Marit Abrahamsen Sunde

– Etter andre dose ble jeg så utmattet som jeg aldri har vært. Jeg orker ikke å leke med datteren min, klarer ikke å gjøre dagligdagse ting, vil bare ligge. Før var jeg veldig aktiv. Ingen i helsevesenet hjelper meg.

Ken Hansson


– Bare morfin satt intravenøst på akutten kunne ta smertene. De kommer i så sterke bølger at forleden slo jeg knærne fordi jeg gikk rett i gulvet. Jeg har blitt ti år eldre på utrolig kort tid. På akutten var det mistanke om hjertet, men jeg ble sendt hjem siden de ikke fant noe på røntgen. Jeg har kramper så sterke at jeg ikke klarer å åpne hendene, og sterke symptomer på hjerteinfarkt: følelsen av en klo rundt hjertet og synsforstyrrelser. Slik har månedene gått etter første vaksine. Men hos legene ser jeg stramme kjaker når jeg sier at dette må skyldes vaksinen.

Portrett av Marlina Andersen

Marlina Andersen

– Få minutter etter stikket begynte det ene beinet å kollapse. Jeg var aktiv og frisk, har ingen sykehushistorie. Beinet ble bare verre, jeg måtte lære å gå på nytt. Fra legene på sykehuset fikk jeg ikke informasjon om at det var flere av meg, bortsett fra én modig sykepleier som trøstet meg og sa at det var mange av oss. Noen måneder etter første opphold bar det i all hast til sykehuset igjen. Jeg hadde blodforgiftning, nyrestein og nyreinfeksjon, legen sa at det stod om livet.