Søk
Close this search box.

Bedre helse gir bedre liv. Hemali formidler uavhengig om forskning, erfaring og kunnskap om helse, mat og livsstil. Slik at du kan ta gode grep for ditt liv.

Hemalis redaksjon arbeider i henhold til Vær Varsom-plakaten.

Omfattende, vitenskapelige studier innen ernæring er mangelvare. Særlig kunnskapen om sammenhenger mellom helse og livsstil.
Ernæring som medisin er i liten grad pensum under medisinstudiet. Likeså kunnskapen om sammenhenger mellom livsstil og helse. Dette kan forklare hvorfor ny kunnskap implementeres for sent.

En liten video der redaktør Julia Schreiner Benito forteller hvorfor hemali finnes.

Men forskningen finnes

Men forskning på ernæring er rivende utvikling, og den er solid nok til å fastslå: Det finnes knapt den moderne sykdom eller kroniske tilstand som ikke kan reverseres med endringer i livsstil.
Hemali finnes for å gi deg den kunnskapen, for å inspirere deg, heie på deg.
– Først ute med det siste innen helse og livsstil, lover redaktør Julia Schreiner Benito.
– Og først med kritiske blikk på makt og myndighet.

Julia Schreiner Benito, redaktør

Julia Schreiner Benito er utdannet journalist fra Oslo Met. Hun har jobbet i NRK, ukepresse, har skrevet boken “35 fotturer på Kreta” – og var redaktør og medgründer av nettmagasinet Caluna. Julia har gjort seg bemerket med en rekke kronikker i media, hun er en markant stemme i samfunnsdebatten innen helse og journalistikk.

Kontakt: julia@hemali.no M. 905 56 222

Julia Schreiner Benito er redaktør i Hemali

Guro Skjelderup, journalist

Guro er utdannet adjunkt med videreutdanning i spesialpedagogikk, og har en fotoutdannelse fra Bilder Nordic School of Photography. Hun har 12 års erfaring som fotograf, og har levert tekster og foto til en rekke magasiner og tidsskrifter. Hun har erfaring som journalist fra lokalavisen Raumnes. Sommeren -22 ble hun ansatt i Hemali.

Kontakt: guro@hemali.no M. 980 67 628

Martin Lindgren, CEO

Martin er utdannet jurist og økonom fra Stockholms Universitet. Martin har mangeårig erfaring innen ledelse, styrearbeid og administrasjon. Utover rollen som CEO hos Hemali Holding, er han CEO i selskapet Nutra Invest, og styremedlem i flere norske og svenske selskap.

Kontakt: martin@nutra-invest.com M. 0046 708 433 211

Martin Lindgren er leder i Hemali.

Arne Rønning, styreleder.

Arne er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg og har høyere revisorstudium fra Handelshøyskolen. Han har lang erfaring som økonomisjef og økonomidirektør. Arne har undervist i regnskap på BI, og har drevet regnskapsbyrå siden 2002. Arne har også erfaring fra styrearbeid.

Kontakt: arne.ronning@regnskapet.com M. 900 98 970

Arne Rønning er styreleder i Hemali.