Søk
Close this search box.

RASK ADGANG

3 TIMER VIDEO

Lev bedre med kreft!

Hemalis webinar “Lev bedre med kreft” er for deg som har kreft, deg som ønsker å forebygge og til deg som pårørende. Møt fem uavhengige fagfolk med helhetlig tilnærming til kreft. Webinaret gir en ny forståelse av hvorfor kreft oppstår, og innsikt i bakenforliggende årsaker. Du møter også mennesker som har gjennomlevd sykdommen. Webinaret blir ditt til odel og eie livet ut, og gir deg verktøy som supplerer konvensjonell behandling.

Klikk og se Julias kommentar!

Start video

Julia om webinaret

Redaktør i Hemali, Julia Schreiner Benito introduserer webinaret “Lev bedre med kreft” og bakgrunnen for dette initiativet. 

Hvorfor velge dette webinaret?

Umiddelbar og ubegrenset tilgang

Over 3 timer video

Den nyeste forskningen

Utprøvd kursmateriale

50 konkrete tips fra spesialister

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft

Start video

Trykk for å se vår film om webinaret!

Våre foredragsholdere

Foredragsholder – kreftoverlever

“Det er utfordrende å leve med smerte, men man trenger ikke å bli smerte”

AGENDA FOREDRAG

 • Rammet av brystkreft
 • Lær hvordan følelser, tanker og smerter henger sammen
 • Lær 11 konkrete teknikker som hjalp Lise

Foredragsholder – kreftoverlever

“Du blir aldri fri fra kreft uten å tro at du kan bli det”

AGENDA FOREDRAG

 • Diagnostisert med uhelbredelig lymfekreft
 • Terapeut ga persontilpasset oppfølging
 • Endret livsstil – gjenopprettet ubalanser
  Nå fri fra «uhelbredelig kreft»

Foredragsholder – medisinsk doktor

“Hver krefttilfelle er unkt. Man vinner ikke fram med one size fits all”

AGENDA FOREDRAG

 • Hvordan oppstår kreft?
 • Hvordan forebygge?
 • Hvorfor kostholdsrådene er for generelle
 • Matens rolle i utviklingen av kreft
 • Hva er Warburg-effekten?

Dr. Thomas seidfried

Mann Man

FORFATTER OG FORSKER INNEN KREFTFAGET

"
Når vi behandler basert på den metabolske kreftteorien, får vi virkelige gode resultater: Folk overlever!
DOKTOR THOMAS SEYFRIED
Professor ved Boston College
Start video
Fedon Lindberg fra sitt webinar "Lev bedre med kreft"

Utdrag fra webinar

Se et utdrag fra Fedon Lindberg sitt webinar

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft

Disse er involvert i webinaret

middelaldrende mann i hvit skjorte smiler mot kamera, bakgrunnen er hvit

Dr. Fedon Lindberg

Fedon Lindberg er lege og spesialist i indremedisin med spesialkompetanse innenfor ernærings- livsstilsmedisin, integrativ- og funksjonell medisin.


 – Alle kan få kreft. Genetikk spiller inn, men heldigvis er svært få kreftformer så genetisk betinget at de vil utvikles uansett hva man gjør. Det er miljøet som trigger genene. Livet vi lever gjør at cellene skades. Norske leger lærer lite om kosthold og livsstil. Stråling, cellegift og immunterapi er krevende felt å holde seg oppdatert i. En kan ikke forvente at kreftleger har ressurser til å følge opp andre måter som kan hjelpe, herunder kosthold og livsstil.

Lise Askvik

Lise er politiker, kreftoverlever og forfatter av seks bøker, hvorav to er om helse og samfunn. I 2014 utga Lise «Helsesviket», med sterke beretninger fra innsiden av norsk helsevesen. Nå kan du få innsikt i Lises egen vei til et friskt liv. I webinaret forteller hun sin historie om hvordan hun overvant brystkreft. – Cellegiften gjorde meg så kvalm at jeg grudde meg til hvert åndedrett fordi jeg trodde jeg skulle kaste opp. På et tidspunkt ville jeg heller dø enn å leve slik. De fjernet fem svulster fra brystet. Jeg er takknemlig, men altfor mange får cellegift som ikke fungerer.

Terje Toftenes

– Eksisterende regime er basert på en oppfatning om tilfeldige mutasjoner som årsak til kreft, men ingen har klart å bevise teorien. På 50-tallet oppdaget vi DNA-spiralen, og med “The Cancer Genome Atlas” skulle en kartlegge kreftcellers arvestoff og finne «kreftgenet». James Watson ledet prosjektet, men det ble erklært en fiasko. Likevel ble ikke ideen om at kreft skyldes genfeil forkastet. I webinaret fordyper Terje seg i to spørsmål: Hvorfor ble jeg syk? Hvorfor ble jeg frisk? I skapelsen av filmen «Fri fra kreft», oppsøker han noen av verdens fremste forskere og leger. I webinaret får du bli med på deler av denne reisen og oppdagelsen som ledet til skapelsen av boken med samme navn.

Professor Thomas Seyfried

Seyfried regnes blant de fremste innen forståelsen av kreft som en metabolsk tilstand forårsaket av dårlig cellemiljø. I boken “Cancer as a Metabolic Disease” forklarer han bakenforliggende årsaker til at uheldig cellemiljø kan gi kreft. Seyfried har forsket på nevrogenetikk, nevrokjemi og kreft i over 30 år.

– Når vi behandler basert på den metabolske kreftteorien, får vi virkelig gode resultater. Folk overlever, sier Seyfried.

Doktor Lee Know

Lee Know er naturlege og forfatter av boken “Mitochondria and the Future of Medicine”. Denne viser mitokondrienes rolle i livsstilssykdommer og aldring. Mitokondriene er «cellenes kraftstasjoner», og i Hemalis webinar vil du fra Know forstå hvorfor mitokondriene spiller en avgjørende rolle i forståelsen av og i behandlingen av kreft.

Doktor Travis Christoffersen

Forfatter av boken Tripping Over the Truth. Her argumenterer han for at god vitenskap nå peker mot at kreft ikke lenger bør regnes som en genetisk sykdom. I webinaret lærer du om disse argumentene, og om forskningen.

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft