fbpx

3 TIMER MED VIDEO

RASK ADGANG

Kr. 1195,-

Lev bedre med kreft

Hemalis webinar "Lev bedre med kreft" er for deg som har kreft, deg som ønsker å forebygge og til deg som pårørende. Møt fem uavhengige fagfolk med helhetlig tilnærming til kreft. Webinaret gir en ny forståelse av hvorfor kreft oppstår, og innsikt i bakenforliggende årsaker. Du møter også mennesker som har gjennomlevd sykdommen. Webinaret blir ditt til odel og eie livet ut, og gir deg verktøy som supplerer konvensjonell behandling.

Julia om webinaret

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft.

Trykk for å se vår film om webinaret!

Hvorfor velge dette webinaret?

Umiddelbar/ ubegrenset tilgang

Den nyeste forskningen

3 timer med video

Utprøvd kursmateriale

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft.

Våre foredragsholdere

Lise Askvik

Foredragsholder – Kreftoverlever

"Det er utfordrende å leve med smerte, men man trenger ikke å bli smerte"

AGENDA FOREDRAG

 • Rammet av brystkreft
 • Lær hvordan følelser, tanker og smerter henger sammen
 • Lær 11 konkrete teknikker som hjalp Lise

Terje Toftenes

Foredragsholder – Kreftoverlever

"Du blir aldri fri fra kreft uten å tro at du kan bli det"

AGENDA FOREDRAG

 • Diagnostisert med uhelbredelig lymfekreft
 • Terapeut ga persontilpasset oppfølging
 • Endret livsstil – gjenopprettet ubalanser
 • Nå fri fra «uhelbredelig kreft»

Dr. Fedon Lindberg

Foredragsholder – Medisinsk doktor

«Hvert krefttilfelle er unikt. Man vinner ikke fram med one size fits all».

AGENDA FOREDRAG

 • Hvordan oppstår kreft?
 • Hvordan forebygge?
 • Hvorfor kostholdsrådene er for generelle
 • Matens rolle i utviklingen av kreft
 • Hva er Warburg-effekten?

Doktor Thomas Seyfried, Boston College

«Når vi behandler basert på den metabolske kreftteorien, får vi virkelige gode resultater: Folk overlever»

Disse er involvert i webinaret

Portrrett av Fedon Lindberg

Doktor Fedon Lindberg

Fedon Lindberg er lege og spesialist i indremedisin med spesialkompetanse innenfor ernærings- livsstilsmedisin, integrativ- og funksjonell medisin.


 – Alle kan få kreft. Genetikk spiller inn, men heldigvis er svært få kreftformer så genetisk betinget at de vil utvikles uansett hva man gjør. Det er miljøet som trigger genene. Livet vi lever gjør at cellene skades. Norske leger lærer lite om kosthold og livsstil. Stråling, cellegift og immunterapi er krevende felt å holde seg oppdatert i. En kan ikke forvente at kreftleger har ressurser til å følge opp andre måter som kan hjelpe, herunder kosthold og livsstil.

lise askvik er leder av Helsepartiet

Lise Askvik

Lise er politiker, kreftoverlever og forfatter av seks bøker, hvorav to er om helse og samfunn. I 2014 utga Lise «Helsesviket», med sterke beretninger fra innsiden av norsk helsevesen. Nå kan du få innsikt i Lises egen vei til et friskt liv. I webinaret forteller hun sin historie om hvordan hun overvant brystkreft. – Cellegiften gjorde meg så kvalm at jeg grudde meg til hvert åndedrett fordi jeg trodde jeg skulle kaste opp. På et tidspunkt ville jeg heller dø enn å leve slik. De fjernet fem svulster fra brystet. Jeg er takknemlig, men altfor mange får cellegift som ikke fungerer.

Portrett av Terje Toftenes

Terje Toftenes

– Eksisterende regime er basert på en oppfatning om tilfeldige mutasjoner som årsak til kreft, men ingen har klart å bevise teorien. På 50-tallet oppdaget vi DNA-spiralen, og med "The Cancer Genome Atlas" skulle en kartlegge kreftcellers arvestoff og finne «kreftgenet». James Watson ledet prosjektet, men det ble erklært en fiasko. Likevel ble ikke ideen om at kreft skyldes genfeil forkastet. I webinaret fordyper Terje seg i to spørsmål: Hvorfor ble jeg syk? Hvorfor ble jeg frisk? I skapelsen av filmen «Fri fra kreft», oppsøker han noen av verdens fremste forskere og leger. I webinaret får du bli med på deler av denne reisen og oppdagelsen som ledet til skapelsen av boken med samme navn.

Professor Thomas Seyfried

Seyfried regnes blant de fremste innen forståelsen av kreft som en metabolsk tilstand forursaket av dårlig cellemiljø. I boken "Cancer as a Metabolic Disease" forklarer han bakenforliggende årsaker til at uheldig cellemiljø kan gi kreft. Seyfried har forsket på nevrogenetikk, nevrokjemi og kreft i over 30 år.

– Når vi behandler basert på den metabolske kreftteorien, får vi virkelig gode resultater. Folk overlever, sier Seyfried.

Kom i gang her!

Et webinar for deg som ønsker en helhetlig forståelse av kreft.