Søk
Close this search box.

Til NRK: –Hvorfor intervjuer dere ikke unge som angrer på vaksinen?

Margit Vea portrett

Jeg leste saken om Theodor, som ikke angrer at han tok injeksjonen. Har NRK vurdert om det er etisk og moralsk riktig å bruke bivirkningsrammet ungdom i deres streben etter å skremme, overbevise og presse flest mulig unge til å ta injeksjonen?

Av Margit Vea, faglærer innen ernæring (bildet over)

Når til og med Theodor (20), som har lidd såpass mye for stikket, ikke angrer og anbefaler andre om å gjøre det samme – da bør vel alle ungdommer stille sitt liv til disposisjon for «fellesskapet»? (Theodor ble innlagt med betennelse i hjertet, red. anm.) Når dere skriver om ungdommer og andre mennesker som opplever bivirkninger, intervjuer dere ofte de som ikke «angrer». Presenterer dem som helter. Jeg undres hvorfor dere ikke har intervjuet ungdommer som angrer? Eller foreldre som er forbannet over at deres barn er ødelagt av injeksjonen? Foreldre som er bekymret for hva denne bivirkningen kan føre til senere i livet?

Spørsmål NRK bør stille

Hvorfor stiller ikke NRK de samme spørsmålene som flere foreldre stiller:
– Hva det er i injeksjonen som gjør at barnet deres har fått bivirkning?
– Hva er det i injeksjonene som gjør at så mange ungdommer får betennelse i hjertemuskelen, myokarditt?

Det høres jo absolutt ikke greit ut å få betennelse i hjertet? Hva om det blir arrvev? Hvorfor bagatellisere dette? Hvordan kan legene påstå at nytten av vaksinen er større enn risikoen, når ungdommer ikke blir alvorlig syke og dør av viruset?

-Annonse-

De fullvaksinerte dør

Det ser også ut til at det er fullvaksinerte som har dødd av covid de siste ukene, eller tar jeg feil? (Se link nedenfor, Sigrid Olsen.) Hvilket samfunn har vi når ungdom må ofre helsa si for friheten? Når de må ofre trening for frihet? Hvorfor problematiserer ikke NRK dette? I intervjuet med NRK sier Theodor: “…det jeg hadde planlagt i høst blir ikke så mye av. Det er jo trist, men jeg ser positivt på det ved at jeg er fullvaksinert og kan leve på lik linje som andre i tiden fremover…».

Kan han det? For det ser jo ikke så lyst ut i Israel, hvor de har startet på 4. dose? HAR DERE TENKT TANKEN AT DERE EN DAG KAN BLI STILT TIL ANSVAR FOR Å HA BIDRATT TIL Å LOKKE UNGDOM TIL Å TA EN VAKSINE DE IKKE TRENGER? SOM I TILLEGG POTENSIELT ER SKADELIG FOR DEM? Moral? Etikk?

https://www.sigridolsen.no/…/tallene-ingen-snakker-om…
https://www.nrk.no/…/fikk-hjertebetennelse—angrer…NRK NyheterAftenpostenAftenbladetHaugesunds AvisFolkehelseinstituttetHelsedirektoratet


Les mer fra hemali

MDG-politiker Susanne Heart i åpent brev til NRK: – Dere bør avdekke kritikkverdige forhold ved vaksinen.
Debatten med Svein Østvik: – Kjennes det godt, NRK?
NRKs farlige unnlatelsessynd.

– Annonse –

– Annonse –