Søk
Close this search box.

Hør motstemmene som kommer til Oslo!

Bak fra v. Astrid Stuckelberger, Jeanne Sartor, Agnieszka Wilson, Kristin Flood. Foran fra v. Alexandra Henrion-Caude, Christian Perronne, Torkel Snellingen, Julia Schreiner Benito og Monica Lindgren

Hemali møtte noen av verdens viktigste motstemmer. Mange av dem kommer til konferansen i Oslo 19.11.! Hør hva Christian Perronne, Jeanne Sartor, Alexandra Henrion-Caude og Agnieszka Wilson sier om pandemien. Og om hva vi kan ha i vente.

Møt også Astrid Stuckelberger, Ryan Cole, Aseem Malhotra, Charlotte Haug, Barbro Paulsen, Sven Roman og flere. Meld deg på konferansen i Oslo 19.11. her! Nå med redusert intropris.

Internasjonal konferanse i Oslo 19.11.

Jeanne Sartor har blant annet bakgrunn fra nyhetsbyrået Associated Press (AP), avdelingen som skulle “øke marked og innflytelse” ved AP Express. Hun jobber nå i Children´s Health Defence. Her er noe av det hun sier i filmen.
– Jeg anslår at 99,9 prosent av nyhetsstoffet som folk i verden leser, kommer fra et nyhetsbyrå. Jeg tror ikke at de som produserte nyhetene virkelig forstod at det meste av det som kom fra Associated Press var betalt propaganda for å selge et produkt.

Det fantes ikke uavhengig journalistikk lenger. Alle var eid av ett konsern som dikterte all publisering.

-Annonse-

– Jeg tenker stadig på Event 201, -oktober 2019. En samling med høytstående personer fra ulike regjeringer, folk som kontrollerte nyhetsmedia, og folk fra legemiddelindustrien. Temaet var hvordan en kunne kontrollere den globale befolkningen under en pandemi. Men det viste seg ikke å bare være en oppskrift på det, men også for den store restarten, The Great Reset.

Struktur som et konsern

– Associated Press har struktur som et konsern. Nyhetsbyrået var ment å være en samling for uavhengig journalistikk. Men jeg fant til slutt ut at AP var en organisasjon drevet av… hvem vet? Til slutt visste jeg ikke hvem som drev den.

– Vi var i Northrop, en nydelig bygning i London, i møter med noen av de største, britiske avisene som The Dayli Mail, The Sun, Local World. Flere sjefer der fortalte meg at de ble kjøpt opp av en gruppe med investorer som kontrollerte alle de avisene. Det fantes ikke uavhengig journalistikk lenger. Alle var eid av ett konsern som dikterte all publisering, forteller Sartor.

– Er jeg en konspirasjonsteoretiker? Jeg er nok bare en som er veldig overrasket over nåtidens udemokratiske levemåte.

Jeanne Sartor om nyhetsbyrået AP: – Ble drevet som et konsern.

PhD, genetiker og forsker, Alexandra Henrion-Caude


– Grunnen til at jeg ble mistenksom overfor temaet “kun vaksiner”, er at det finnes andre behandlinger.
Henrion-Caude er en av Frankrikes viktigste stemmer knyttet til Covid-19 og massevaksinering. Hun var forskningsdirektør ved National Institute of Health and Medical Research (INSERM) fra 2012 til 2018. Som genetiker er hennes spesialfelt RNA -teknologien.

– Rapportene om bivirkninger er rekordmange

– Ingen kan fornekte det jeg nå sier, at mRNA-vaksinene er et produkt som gir rekordmange bivirkninger. Uansett hvilken database du bruker, om det er den fra WHO, Vigiaccess, eller den europeiske, EudraVigilance, eller den amerikanske, VAERS, så finner du det høyeste nivået av bivirkninger som er rapportert. Uheldigvis inkluderer de død.

RNA-teknologi hadde vært mitt felt i 15 år. Derfor visste jeg godt det Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur.

– RNA-teknologi hadde vært mitt felt i15 år. Derfor visste jeg godt det som Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur. Det vi nå står overfor, som vi lærer av dette eksperimentet på mennesker som nå pågår over hele verden, er ting vi ikke visste om mRNA og vaksinene.

– Skremselen vil fortsette

– Følelsen nå er at vi gjennomgår repeterende scenarier: Du skremmer befolkningen med et nytt virus eller en variant. Du kaller det noe, som apekopper. Du skremmer befolkningen, og fordi den er skremt, vil den akseptere tiltak som avstand og munnbind. Alle bør nå vite at munnbind ikke fungerer. Tredje skritt er å presentere “den eneste løsningen”, som i eksempelet med koronaviruset er å ta vaksinen. Det er en dårlig historie som jeg frykter vil fortsette inntil befolkningen sier nei.

– Vaksinene fungerer ikke mot koronaviruset. I mange år har vi prøvd å utvikle vaksiner mot korona, det har alltid blitt en fiasko.

Dr. med. Henrion-Caude var forskningsdirektør Frankrike.

Professor emeritus Christian Perronne

– Da jeg om covid så at de største medisinske tidsskriftene publiserte forfalsket forskning, forstod jeg omfanget av korrupsjon. Systemet for publisering var veldig bra i starten, men det har blitt fullstendig korrumpert. Dessuten vet vi nå at private “rådgivende” selskap fikk milliarder fra de fleste rike land for å gi de samme “råd”. Råd som ikke var basert i vitenskap, sier Perronne.


Christian Perronne er Frankrikes fremste ekspert på smittsomme og tropiske sykdommer. Han har vært president for CSMT (Specialized Commission on Transmissible Diseases) og av CNU (National Council of Universities). I 25 år ledet han smitteavdelingen ved Raymond Poincaré Universitetssykehus i Garches.

Etter å ha ledet den medisinske avdelingen ved sykehuset Garchesv i 25 år, ble jeg i 2020 suspendert fra stillingen.

– Etter å ha ledet den medisinske avdelingen ved sykehuset Garches i 25 år, ble jeg i 2020 suspendert fra stillingen. Det var symbolsk, i media sa de “se, vi har suspendert Perronne.” Det var bare et triks for å skremme meg. Jeg ble ikke skremt, men jeg ble trist fordi kollegene mine, intelligente mennesker som var mine venner… Jeg forstår ikke hvorfor ingen av dem sa ifra.

– Sannheten om viruset er at det ikke lenger finnes en virolog av betydning i verden som hevder at viruset oppstod naturlig. Vi vet at det er manipulert og forandret av mennesker, vi vet også at alt med nedstenging var virkningsløst. 

Nå ser vi at de eneste landene med mye smitte, sykdom og død, er de rike landene.

– Nå ser vi at de eneste landene med mye smitte, sykdom og død, er de rike landene. Det er overraskende, det ble jo sagt at alle afrikanske land, de er så fattige, de har ikke vaksiner, afrikanere vil dø… Faktum er at Afrika har klart seg meget bra.

– Jeg tror at det endelige målet er å skremme folk slik at de godtar myndighetenes ordrer. Heldigvis finnes det alternativ media.

Professor emeritus Christian Perronne: – Jeg ble suspendert.

Aktivist Agnieszka Wilson

Agnieszka Wilson leder kampanjen Can we talk about it. Den hjelper dem som er vaksineskadet etter mRNA.
– La oss bryte tausheten og snakke om vaksineskader og død, oppfordrer hun. Daglig har hun kontakt med mennesker rundt om i verden som nå lider.
– Dette er en humanitær krise, det er hjerteskjærende. Bivirkningene er på så mange ulike nivåer, én person kan ha 20-30 forskjellige. Blodpropp, hjertebetennelser, nevrologiske skader… listen er så lang. Det finnes ikke en eneste medisin eller vaksine som har fått fortsette på markedet etter så mange bivirkninger. Dessuten er dette ekstremt underrapportert. Studier som The Lazarus Report viser at under én prosent av faktiske bivirkninger blir meldt.

– Jeg begynte å samle disse historiene, men det var vanskelig. En skulle ikke prate om det, jeg ble sensurert fra dag én.

I en verden av demokrati og ytringsfrihet må vi ha åpen dialog. Det var et sjokk for meg at dialog og debatt mellom meningsmotstandere nå er umulig. Jeg ønsket å gjøre en forskjell.

– Dette er en humanitær katastrofe, sier Agnieszka Wilson.


Les mer fra Hemali

– Dataene fra FHI er nå så uetterrettelige at jeg måtte slutte å lage summeringer og grafer, sier Frode Klevstul.
Siste dager med legelisens. – Jeg er en trussel mot myndighetene, sier lege Peter Dvergsdal.
De uvaksinerte søstrene ble oppsagt i helsevesenet. Nå blir det rettssak.
– Mennesker er ikke korrupte, men de blir det fordi de lar seg korrumpere.

– Annonse –

– Annonse –