Internasjonal konferanse om etikk i Oslo, media uteble

Fra v: Dr. Torkel Snellingen, lege Peter Dvergsdal, kardiolog Aseem Malhotra, Dr. Meryl Nass, patolog Ryan Cole

Under koronakrisa har mediene abdisert rollen som «den fjerde statsmakt» og tatt rollen som regjeringas og vaksineindustriens markedsførings- og disiplineringsorganer.

Tekst Pål Steigan, artikkelen ble først publisert på Steigan.no

Selv fagfolk på topp internasjonalt nivå har opplevd å bli strupet, sensurert og fjernet fra den offentlige debatten. Slik det skjedde med den høyst respekterte kardiologen Aseem Malhorta da han ble sensurert på Facebook.

Man skulle kanskje tro at mediene var blitt mer villige til en viss åpenhet nå som praktisk talt alle de sentrale påstandene som koronaregimet bygde på er blitt torpedert, også av systemet sjøl:

-Annonse-

  • Lockdown virker ikke mot en pandemi.
  • Skolestenginger var totalt meningsløse og svært skadelige.
  • Munnbindpåbud virker ikke, og er dessuten skadelig.
  • «Vaksinene» hindrer ikke smitte, sjukdom eller dødsfall.
  • Vaksinerte smitter minst like mye som uvaksinerte.
  • Svært mye tyder på at «vaksinene» fører til svært alvorlige skader, inkludert blodpropp, hjertefeil og dødsfall.
  • Det fundamentale prinsippet om “informert samtykke” ble ikke ivaretatt. (Se referanser)

Media uteble

Men nei, det var total medieboikott mot denne konferansen. Aftenpostens redaksjonsledelse ble invitert, men svarte: «Vi dekker ikke slike arrangementer.» Hva vil det si? Dekker ikke Aftenposten internasjonale konferanser med høyt kvalifiserte fagfolk fra mange land? Hvor lavt har «tanta» sunket?

En total svikt i det globale helsesystemet og en epidemi av feilinformerte leger og feilinformerte og skadede pasienter.
Kardiolog Aseem Malthotra

Dr. Aseem Malhotra er folkehelseforkjemper, foreleser og bestselgende forfatter – verdenskjent ekspert på forebygging, diagnostisering og behandling av hjertesykdom.

Aseem har vært spesielt bekymret for feilinformasjon om gjeldende medisinske intervensjoner og folkehelsepolitikk knyttet til forebygging og kontroll av hjerte- og karsykdommer og diabetes og nå av Covid-19-vaksinasjonskampanjen.

Inntil Malhotra uttrykte alvorlig bekymring for sikkerheten til Covid mRNA-vaksiner, var han en av de mest anerkjente legene i Storbritannia. I 2016 ble han kåret til Sunday Times Debretts liste som en av de mest innflytelsesrike innen vitenskap og medisin i Storbritannia. Listen inkluderte professor Stephen Hawking. Malhotras totale altmetriske poengsum – et mål på innvirkning og rekkevidde – av hans medisinske publikasjoner siden 2013, er over 10.000. En av de høyeste i verden som klinisk lege i perioden.

Kardiolog Aseem Malhotra har nesten 300 000 følgere på Twitter. Han gjestet Oslo 19.11.

I konferanseprogrammet heter det:

Covid-19-vaksinene har vist seg å gi uakseptable, alvorlige bivirkninger. Det gir en utålelig økning i sykelighet og dødelighet der plutselig koronar død og betennelse i hjertet er noe av det verste.

Vaksinetilhenger

Det er vanlig å stemple kritikere av koronadiktaturet som «antivaxxere». Det kan vanskelig gjøres med Malhotra. Han er vaksinetilhenger og har sjøl tatt to sprøyter med covid-«vaksinen». I tv-programmet Good morning, Britain oppfordret han befolkningen til vaksinering.

Han mener i dag at dette var feil, ikke fordi han er motstander av vaksiner som sådan. Simpelthen fordi disse sprøytene ikke er vaksiner, men genterapier som kan ha hittil ukjente og svært alvorlige konsekvenser.

Malhotra viser til at alle tilgjengelige data tilsier at vaksineprogrammet må stanses umiddelbart, og han har faglig dokumentasjon for å stille dette kravet.

Det var da hans egen far døde etter å ha fått mRNA-sprøyten at Malhotra lovte at han ville ta opp kampen mot dette massive overgrepet mot menneskeheten.


ASEEM MALHOTRa ER NÅ EN VIKTIG STEMME FOR Å BIDRA TIL Å ØKE BEVISSTHETEN OM DEN MEDISINSKE KRISEN SKAPT AV MASSEVAKSINASJONSKAMPANJEN.


Referanser


British Medical Journal: The EMA covid-19 data leak, and what it tells us about mRNA instability.
British Medical Journal oktober 2020: Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren’t designed to tell us
British Medical Journal: Big pharma often commits corporate crime, and this must be stopped
National Library of Medicine: Cutting Edge: Circulating Exosomes with COVID Spike Protein Are Induced by BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) Vaccination prior to Development of Antibodies: A Novel Mechanism for Immune Activation by mRNA Vaccines
National Library of Medicine: Duration of immunity following full vaccination against SARS-CoV-2: a systematic review
National Library of Medicine: Beyond Shielding: The Roles of Glycans in the SARS-CoV-2 Spike Protein.
National Library of Medicine: Informed consent disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease.
National Library of Medicine: How to survive the medical misinformation mess
National Library of Medicine: Why most published research findings are false
National Library of Medicine: Institutional corruption of pharmaceuticals and the myth of safe and effective drugs
National Library of Medicine: Antibody-dependent enhancement and SARS-CoV-2 vaccines and therapies
National Library of Medicine: The potential danger of suboptimal antibody responses in COVID-19
Pfizers direktør Albert Bourla til Washington Post: “mRNA-teknologi hadde aldri levert et produkt. Jeg ble overrasket da de foreslo at det var veien å gå.”
SSRN, Elsevier: COVID-19 Vaccine Boosters for Young Adults: A Risk-Benefit Assessment and Five Ethical Arguments against Mandates at Universities
SSRN: Major Shortcomings of the First Who-Recommended RT-QPCR to ‘Detect’ SARS-CoV-2 and to ‘Diagnose’ COVID-19. NGS Provides Evidence that Successive Waves of SARS-CoV-2 Variants Lack Genomic Relationship
Our world in data: Daily new confirmed COVID-19 deaths per million people.
The Lancet: Risk of infection, hospitalisation, and death up to 9 months after a second dose of COVID-19 vaccine: a retrospective, total population cohort study in Sweden
The Lancet: Offline: What is medicine’s 5 sigma?
Journal of Insulin Resistance: Curing the pandemic of misinformation on COVID-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine


Siste artikler fra Hemali

Janne lager hudpleie av talg fra dyr som har levd glade liv
Trude Dybendahl: – Det må bli mørkere før det kan bli lyst
Omega 6:3 – du er neppe i balanse. Les og lær.
Hemalis journalist: – Jeg, en konspirasjonsteoretiker? La oss heller bygge bro.

– Annonse –

– Annonse –