Søk
Close this search box.

Australske, uvaksinerte lærere “disiplineres” med lønnskutt

Australske myndigheter går til drastiske skritt for å «disiplinere» uvaksinerte lærere.

Av Romy Rohmann, artikkelen ble først publisert på Steigan.no

Hundrevis av uvaksinerte lærere i den australske delstaten Queensland står overfor opptil fem måneders redusert lønn. Et «disiplinært tiltak» fordi de nektet å vaksinere seg mot Covid-19.

I desember 2021 kom Queensland med en instruks som påbød Covid-19 vaksiner for alle lærere. De som ikke fulgte den, ble sendt hjem med ulønnet permisjon og «ettersøkt» da de unnlot å følge instruksen fra utdanningsdepartementet.

Les Off-GuardianAustralian schools dock pay to “discipline” unvaccinated teachers

Instruksen ble fjernet i juni i år, men de uvaksinerte lærere som kom tilbake på jobb etter ferien, møter nå disiplinært tiltak; 18 ukers lønnsreduksjon.

-Annonse-

Etter måneder med suspensjon uten lønn, straffes altså nå lærerne igjen. For å nekte å følge en regel som ikke gjelder lenger.

Dødstall 0,1 prosent i Australia

I Australia er det registrert nesten 10 millioner Covid-smittede og litt over 13 000 Covid-dødsfall. Det utgjør 0,1 prosent.

I et brev til uvaksinerte lærere skriver myndighetene;

«Din oppførsel ved å unnlate å følge retningslinjene utgjorde en risiko. For din, dine kollegers, elevers og publikums helse. Risikoen ble begrenset av tiltak, som å suspendere deg fra tjenesten.»

De store avisene henviser til offisielle tall; at færre en 1 prosent av Queenslands 48 000 medlemmer av lærerforeningen nektet å la seg vaksinere. Og at tiltaket med suspensjon bare ville påvirke rundt 900 skoleansatte.

Mangel på lærere

Kort etter formidlet media at Australia sto overfor en nasjonal mangel på lærere, uten å gå inn på at dette kunne ha sammenheng med suspensjonene. Mange mener at dette var grunnen til at regelen ble omgjort, og at de «uvaksinerte» læreren ble «ønsket velkommen» tilbake.

Lønnsreduksjon

Flere måneder etter blir de altså nå møtt med lønnsreduksjon som en straff for å ikke overholde instruksen. Etter at de ble lokket tilbake for å forhindre at utdanningssystemet kollapset.

Det viktigste var altså å få lære lærerne å innordne seg, ikke forebygge sykdom. Vi vet nå at vaksinerte smitter like mye som uvaksinerte.

En slik håndtering ville nok rystet mange for to år siden. I dag er den bare én blant liknende historier.

https://twitter.com/i/status/1566838141478117376

Dr. og immunolog Charlotte Haug om mRNA: – Tvilsom beskyttelse, tynn forskning:

Mer fra Hemali

Forfatter av Maktens narrespill: – Mennesker er ikke korrupte, men de lar seg korrumpere.
Hør internasjonale fagfolk om “skandaløs” håndtering av pandemien

– Annonse –

– Annonse –