Søk
Close this search box.

Covid-svindelen som rystet en hel verden

Lurer du på hvordan en infeksjonssykdom med dødstall sammenlignbare med influensa kunne påføre verdensøkonomien en knekk, ryste etablerte demokratiske verdier og sette grunnleggende menneskerettslige prinsipper til side?

Av Trond Skaftnesmo

Den nye boka Maskefall – Viruset som ryster verden er utgitt på Solaris forlag.

Er du en av dem som lurer på hvordan en infeksjonssykdom med dødstall sammenlignbare med influensa kunne påføre verdensøkonomien en knekk, ryste etablerte demokratiske verdier og sette grunnleggende menneskerettslige prinsipper til side?

I så fall har jeg et stalltips til deg: boken Maskefall, som nylig kom ut på Solaris forlag. Når du har lest den, kan du innse at pandemien ble iverksatt og utnyttet av de samme elitene som nå vil føre oss inn i The Great Reset. Når vi har kommet dit, vil vi (ifølge de samme elitene) own nothing and be happy. Akkurat som i Aldous Huxleys dystopi Brave New World. Og som i George Orwells motstykke, 1984, vil eventuelle kritikere av systemet ikke ha det fullt så greit.

-Annonse-


Les: – Mennesker er ikke korrupte, men de blir det fordi de lar seg korrumpere.


Emmanuel Macron liten respekt for informert samtykke ved medisinske inngrep

Den franske presidenten er en av WEFs (World Economic Forum) globale ledere. . Han lovet som kjent å gjøre det så vanskelig som mulig å være en som forlanger at myndighetene respekterer Nürnbergkodeksens prinsipp om informert samtykke når det gjelder medisinske inngrep.

Boken er skrevet av to kjente amerikanske dissidenter, dr. Joseph Mercola, familielege, helseblogger og forfatter av flere bestselgere, og Ronnie Cummins, grunnlegger og leder av Organic Consumers Association. Den kom ut på engelsk i 2021, under tittelen The Truth about Covid 19. Exposing The Great Reset, Lockdowns, Vaccine Passports, and the New Normal.

Så mye er belagt med utsagn og opplysninger fra motparten at det slett ikke trengs noen «konspirasjonsteori» på toppen.

Boken går grundig til verks og er nøye med å bruke solide kilder. Så mye er belagt med utsagn og opplysninger fra motparten at det slett ikke trengs noen «konspirasjonsteori» på toppen. Så dersom noen vil «tilbakevise» fremstillingen ved å bruke k-ordet, er de rette adressatene for den anklagen Klaus Schwab, Bill Gates og deres venner blant den politiske og finansielle eliten. Det er de som uttrykker de «konspiratoriske» visjonene boken eksponerer.

Grundig og kildebelagt

For folk som har arbeidet med denne tematikken siden 11. mars 2020, kan Maskefall innimellom virke unødvendig grundig. Men om en såpass utrolig historie skal utlegges, må en nødvendigvis gå opp veien fra A til Å. Og selv de mest erfarne koronakritikere trenger en grundig og kildebelagt dokumentasjon å gå til når hukommelsen svikter. Vel, her er en slik dokumentasjon.

Henger igjen anglisismer i oversettelsen

Til slutt noen ord om oversettelsen. Generelt er den lettlest og presis. Men det henger igjen noen anglisismer, som «engineeringen» og «high-tech-verdenen». Det første kunne greit ha vært erstattet med modifiseringen eller manipuleringen. (Det som nå kalles genmodifisering het først genmanipulering!) Det andre uttrykket vil på norsk hete den høyteknologiske verden. Verre er nyordet «våpenisert» som oversettelse av «weaponized». Her finnes det jo et innarbeidet norsk ord, nemlig bevæpnet. Så hva er galt med det?

Det skal endelig presiseres at Maskefall ikke er noen dystopi.

Men slikt språklig småplukk blir sant å si uvesentlig stilt overfor de store spørsmålene boken behandler. Det skal endelig presiseres at Maskefall ikke er noen dystopi. Den slutter med et viktig kapittel, som heter:Ta tilbake kontrollen! Her er masse stoff til ettertanke, både for den enkeltes liv og på samfunnsnivå.

Boken viser hvordan verden knakk under et virus sammenlignbart med influensa

Les mer fra Hemali

Russiske Janna: – Livet i Norge gjorde meg syk.
Jodmangel kan gi alvorlige funksjonsnedsettelser, og halve befolkningen mangler jod.
Hemali laget en liten film om nordmenn som har vonde erfaringer etter mRNA-vaksiner. Verken TV2 eller Dagsavisen vil annonsere for den. “Kan støte”, lyder begrunnelsen.
Klær til besvær: kan fremme kreft og allergier.

– Annonse –

– Annonse –