Søk
Close this search box.

Virkninger etter Covid-19: – Skyldes de selve sykdommen, eller vaksinen?

Foto: Shutterstock

“Frykter dødelige ettervirkninger av Covid-19 -forsker ber om tiltak for å bremse koronasmitten,” meldte NRK nylig. Er bildet mer nyansert?

Teksten er skrevet av Kjetil Tveit og ble først publisert på hans Facebook-side.

Kjetil Tveit

Nrk og Steigan hadde motstridende oppslag lørdag. Budskapene man kan tolke fra artiklene er:

Nrk: Økningen i hjerte- og karsykdom kan skyldes covid-19.

Steigan: Økningen i hjerte- og karsykdom kan skyldes mRNA-vaksinen.

-Annonse-

NRKs artikkel indikerer at den store økningen i hjerte- og karsykdom skyldes korona, basert på observasjonsstudier.

Spuriøse sammenhenger

Forsiktige konklusjoner fra observasjonsstudier og annen støtte trenger ikke å være verdiløs. Men der er alltid en fare for spuriøse sammenhenger.

Studiene fant at de som fikk covid-infeksjon hadde større forekomst av hjertesykdom. Men vi vet at de som har metabolsk syndrom, prediabetes og diabetes har økt risiko for hjertesykdom enn dem uten slike tilstander. De har også større risiko for å få covid-19.

Underliggende dårlig helse

I en slik observasjonsstudie – og i medienes formidling av den – kunne en konkludert at det var covid-19 som forårsaket hjertesykdom. Imidlertid at det like gjerne kunne vært underliggende dårlig helse som førte til covid-19, OG hjertesykdom.

“AS- ryggen fri”; Preben Aavitsland i FHI nevner riktignok slike svakheter dog langt nede i artikkelen.

– Vipps, har man laget et narrativ

Dette er triks som også matgigantene har brukt for å fremsnakke “tilleggskost” som er billig og profitabel å produsere. Som kornvarer og frøoljer til fordel for den langt mindre innbringende “sikringskosten” som egg og kjøtt.

Man definerte kjøtt som pølse, kebab og lignende. Man fant at de som spiste litt mer av dette også røykte mer, og drakk mer alkohol. Vipps så hadde man et narrativ som viste at en (liten) økning i tarmkreft skyldtes kjøtt. Men “glemte” å nevne sigaretter og alkohol som mulig årsak.

Her fant man at skadene i hjertet etter vaksinering er mye mer omfattende enn det massemedia-klarerte forskere hevder.

Gjetning fra fagfolk

Ofte står det i studien at man har justert for slike faktorer, altså i den grad man kommer på alle mulige faktorer. Men kort sagt betyr dette at noen fagfolk gjetter litt.

Studien det vises til i Steigan ligger høyere i evidenspyramiden. Blant annet fordi man etter å ha utført en kontrollert intervensjon – mRNA-vaksinen – målte troponinnivået på alle i forsøket tre dager etter injisering. Nivået av troponin er en markør i blodet som viser akutt skade i hjertet

Her fant man at skadene i hjertet etter vaksinering er mye mer omfattende enn det massemedia-klarerte forskere hevder.

Dette kan visstnok også forklare hvorfor flere idrettsfolk enn vanlig faller døde om nå. Mange lever videre med en liten hjerteskade som knapt merkes. Men hvis man utøver intens fysisk aktivitet etter mRNA-vaksinen, kan dette bli for mye belastning.


Sander (23) konkurrerte internasjonalt i kickboksing. Etter hjerteposebetennelse kan han ikke det lenger. Se filmen med Sander og andre nordmenn hvis liv er dramatisk endret etter mRNA.


Spikeproteiner i blodbanen

Steigan presenterte også en annen artikkel lørdag, med mekanistiske forklaringer, fra en kjent tysk professor og biolog. Her vises til hva som skjer i kroppen når celler, ved genteknologi, blir til “fabrikker” som produserer spikeproteiner som siver ut i blodbanen, og hvilke implikasjoner dette har som blant annet kan føre til langt mer hjerte- og kar-lidelser i samfunnet nå enn før.

Den engelske kardiologen og forskeren Aseem Malhotra er dobbeltvaksinert. Da obduksjon viste at hans friske far døde av vaksinen, satte han seg inn i temaet. Nylig ble denne oppsummeringen publisert i Journal of Insulin Resistance.

– Overdødelighet fikk vi. den kom ETTER at vi hadde vaksinert.

30.000 ekstra hjertedødsfall i England

5.11. skrev Malhotra på Twitter at BHF, British Heart Foundation, meldte om 30 000 EKSTRA hjertedødsfall i England. Samt at mekanistiske, RCT (randomiserte kontrollstudier) og assosiasjonsdata sannsynliggjør mRNA-produktet som en primær driver til problemet.

17. mars 2020 argumenterte forskeren Gunhild Alvik Nyborg i Debatten med Fredrik Solvang for at Covid-19 var å sammenligne med Blücher som kom inn fjorden under andre verdenskrig, og at folk ville dø i hopetall.

Overdødelighet

Overdødelighet fikk vi, den kom ETTER at vi hadde vaksinert. Ikke hovedsakelig av virus, men av “indremedisinske årsaker”. Desto flere doser gitt, jo mer har overdødeligheten økt.

Fordreining av virkeligheten

Konseptet vi ser i dag er som følger: Myndighetene dreper egen befolkning, sannsynligvis mot bedre vitende. Rikskringkastingen og andre massemedier glatter over det som skjer, og fordreier virkeligheten.

Folket betaler dem for å lyve til oss.

Dette er et djevelsk konsept.


Internasjonal konferanse i Oslo 19.11.

Sikre deg din billett her!


Les mer fra Hemali

Hemalis redaktør: – Jeg håpet av vi uvaksinerte kunne frikjennes nå. I stedet kom hatet.
Anders Nordstad: – Bryr vi oss ikke om norsk mat?
FHI svarer Hemali om overdødelighet, innleggelser og beskyttelse.
Influensavaksine: – Jeg gjorde et eksperiment med dette innlegget

– Annonse –

– Annonse –