Søk
Close this search box.

Lege Heiko Santelmann anmeldt for forsøk på å stjele sin egen vaksine

vaksine korona

Nylig kunne en lese små notiser i landets aviser: «71-årig vaksinemotstander stjal egen vaksine». Lege Heiko Santelmann ville undersøke innholdet i vaksinen, og så det som eneste løsning.

Jeg var nervøs, ja. Jeg har aldri i mitt liv stjålet noe, ler lege Heiko Santelmann. Han er én av mange fagpersoner som gjennom måneder har prøvd å få svar: Hva er det fulle innholdet i mRNA-behandlingen?
Redaktør av British Medical Journal Peter Doshi, sjefsredaktør Kamran Abbasi og tidligere sjefsredaktør Fiona Godlee oppfordret 15. januar i en artikkel i BMJ:

“– Utlever datagrunnlaget for nødgodkjennelse av mRNA for analyse nå! For det er vitenskapelig tvil om dem. Til tross for den globale utrullingen av covid-19-vaksiner og -behandlinger, forblir dataene som ligger til grunn for studiene utilgjengelige. Dette er moralsk uforsvarlig for alle studier, men spesielt for de som involverer store folkehelseintervensjoner med nye produkter», skrev redaktørene i artikkelen på BMJ.

Pfizers forsøk forut for mRNA-behandlingen ble finansiert, designet, drevet, analysert og forfattet av Pfizer-ansatte, innvendte redaktørene. Pfizer har antydet at de ikke vil vurdere forespørsler om prøvedata før mai 2025.

– Stopp tyven, hørte jeg bak meg. Jeg måtte gi den tilbake.

-Annonse-

Lege Heiko Santelmann tok med seg vaksinen sin

Ville undersøke selv

Santelmann mener at mistanken om at mRNA-behandlingen kan inneholde grafen hydroksid ble styrket etter at innholdet er blitt undersøkt ved en rekke laboratorier i ulike land. I samarbeid med den italienske professoren Antonietta Gatti ønsket Santelmann å undersøke innholdet selv.
– Gatti hadde ikke nok av innholdet fra mRNA-behandlingen til å kunne undersøke ved sitt laboratorium, og ba meg hjelpe. Jeg bestilte time for vaksinasjon, og spurte damen som skulle sette den om det fulle innholdet i sprøyten.


– Det vet vi ikke, men det er Moderna, var alt hun kunne si. Det svaret var ikke godt nok for meg, hun hentet en lege, men han henviste bare til Moderna og FHI.
– Men for å gi informert samtykke, må jeg vite det fulle innholdet i vaksinen og det står ikke der. Kan du garantere at den ikke inneholder grafen oksid før jeg gir mitt samtykke, spurte jeg.
– Du har allerede gitt samtykke ved å bestille time, svarte han.
– Er denne min, spurte jeg og holdt opp sprøyten. De bekreftet det.
– Ettersom dere kan ikke kan fortelle meg hva som er i, må jeg undersøke det selv. Ha det bra, sa jeg, tok sprøyten og gikk.
– Stopp tyven, hørte jeg bak meg. Jeg måtte gi sprøyten tilbake.

Bot på 18 000 kroner

Så kom brevet fra politiet med påstand om at jeg hadde «forsøkt å tilegne meg noe som ikke var mitt, i vinnings hensikt». Samt en bot på 18 000 kroner med tilbud om å få den redusert til 15 000 kroner fordi jeg er tidligere ustraffet. Da måtte jeg betalte innen én uke. Jeg ville heller prøve saken for retten: En gave fra Staten, når blir den din? Først når den sitter inni armen?

En gave fra Staten, når blir den din? Først når den sitter i armen?

Santelmann nektet å betale boten, få dager senere ble saken henlagt etter «bevisets stilling».
– Synd, advokaten og jeg så fram til å få saken behandlet. Derfor anket vi henleggelsen.

Santelmann er tysk, og flyttet til Norge i 1981.
– Jeg kom til Norge som «politisk flyktning», jeg er pasifist, men fikk ikke lov til å avtjene siviltjeneste. De ville tvinge meg til å gjennomføre militærtjeneste. I 2010 fikk Santelmann slag, han stengte sin legeklinikk i Oslo. Han har nå trent seg opp igjen og har daglige telefonkonsultasjoner med pasienter.

– Så mange av dem beretter om bivirkninger etter mRNA-behandlingen, de fleste av dem er kvinner. Plagene varierer fra allergier til smerter og inflammasjon. Det er noe av motivasjonen for at jeg vil dokumentere det fulle innholdet i sprøytene, sier Santelmann.

Vil behandle pasienter med skader etter vaksinering

Sammen med professor og immunolog Dolores Cahill jobber Santelmann nå med å utvikle ulike behandlingsprotokoller for pasienter med ulike bivirkninger etter mRNA-behandling.
– Ulike partier fra ulike produsenter har ulikt innhold. Databaser fra Sverige er blant dokumentasjonen på det, og forskere som Dr. Micheal Yeadon (tidligere visedirektør hos Pfizer) og Craig Paardekooper er blant dem som har vist ulikt innhold i ulike partier, sier Santelmann.

Santelmann forteller at han valgte å publisere lenker til aktuelle forskningsartikler på egen nettside for å unngå sensur.


Referanser og dokumentasjon

Les mer fra hemali

hemalis redaktør: – Les dette før du dømmer meg, den uvaksinerte.
hemali lager film om vonde erfaringer etter vaksinering, se traileren.
Noen ubehagelige spørsmål om overdødelighet i Norge.
Professor emeritus: – Land med høy vaksinasjonsgrad er hardest rammet av Covid-19.

– Annonse –

– Annonse –