Søk
Close this search box.

WHOs generaldirektør i Davos: – Må forberede oss på sykdom X

Hva gjør i det hele tatt WHO i den elitistiske, private rikmannsklubben World Economic Forum? Og hva er “sykdom X”?

julia schreiner benito redaktør av Hemali
Hemalis redaktør Julia Schreiner Benito

Sykdom X: At herrene i World Economic Forum – WEF – vil redde menneskeheten fra et hypotetisk virus er for meg en større trussel enn et hypotetisk virus.

Jeg er verken epidemiolog eller virolog, og jeg lurer på hvordan WHO og WEF kan beskrive dødeligheten til et virus som ikke finnes.

Når eliten omtaler et “ukjent patogen”, bør vi ikke utelukke at eksperimentering i biolaboratorier allerede er i gang med en kandidat for “sykdom X.”

WEF om “sykdom X”:
“Verdens helseorganisasjon advarer om at ukjent «sykdom X» kan gi i 20 ganger flere dødsfall enn koronaviruspandemien. Hvilke nye tiltak trengs for å forberede helsevesenet på de mange utfordringene framover?”

-Annonse-

Jeg er verken epidemiolog eller virolog, og jeg lurer på hvordan WHO og WEF kan beskrive dødeligheten til et virus som ikke finnes. Tips meg gjerne.

Fint å være forberedt, men er ikke eliten i overkant forberedt nå?

Konspiratorisk?

Mange vil nok føle seg betrygget av at WHO forbereder seg på farlige, smittsomme sykdommer. Jeg mener at det er farlig naivt å tro at alliansen av mektige, ikke-folkevalgte organisasjoner og storindustri har vår helse som fremste drivkraft.
Konspiratorisk? Gjerne det. Men enda sikrere enn at merkelappen konspiratorisk er tidens foretrukne hersketeknikk, er at makten konspirer, har alltid konspiret og alltid vil konspirere.

Kall meg gjerne mistenksom, men det lukter når legemiddelindustri ikler seg filantropisk kappe og skal “redde menneskene.”

Forretningsmodell: Vaksiner

Det uttalte målet med arbeidet i CEPI – Coalition for Epidemic Preparedness Innovations – WHO, WEF og Gates Foundation er å utvikle vaksiner mot mulige patogener. CEPIs forretningsplanen fra 2016 er et samarbeid mellom det norske utenriksdepartementet, Bill og Melinda Gates Foundation, fondet Wellcome og den indiske regjeringen. Kort sagt er modellen å overføre milliarder av offentlige penger når smittsomme sykdommer rammer menneskeheten.

CEPI ble grunnlagt i 2016 i Davos av World Economic Forum, Gates Foundation, den norske og indiske regjering og fondet Wellcome. Erna Solberg er CEPIs “gudmor”, og dets hovedkontor ligger i Oslo. Norge er det medlemslandet som har sponset CEPI mest, i 2023 med over 400 millioner dollar.

Kall meg gjerne mistenksom, men det lukter når legemiddelindustri ikler seg filantropisk kappe og skal “redde menneskene.” Konspiratorikeren i meg stoler ikke på at legemiddelselskapet GlaxoSmithKline utelukkende hadde vår helse for øyet da de i 1995 kjøpte seg inn i fondet Wellcome.

WHO: “Lands særinteresser kan ødelegge”

Under World Economic Forums møte i Davos i går, sa generaldirektør Tedros at WHOs pandemiavtale skal forberede landene på “sykdom X.”
– Pandemiavtalen kan samle erfaring og utfordringer. Det er av felles, global interesse, og særnasjonale interesser kan komme i veien for målet, uttalte generaldirektøren.

Videre sa han at nasjonale interesser er naturlig, men “særinteresser kan bli vanskelig, og de kan påvirke forhandlingene.” Som kjent pågår det forhandlinger i WHO som planlagt skal signeres av medlemslandene i mai. Jusprofessor Morten Walløe Tvedt er blant dem som advarer om at WHO kan få for mye makt over medlemslandene.
Mon tro hvor Tedros´ grense går mellom “særinteresse” og “suverenitet”. Hvordan definerer han “særinteresse”?

– Sykdom X ikke et virus, men et program

Dr. Peter McCullough skriver på X: “Sykdom X er ikke et virkelig virus ennå, men et Gain of Function-program for å produsere en ny trussel og prematur vaksine.”

Gain of Function er mutasjoner som gir økt mengde protein, eller et protein med en helt ny funksjon. Slike mutasjoner kan gi kreft og har også vært knyttet til flere syndromer. Hos virus og andre mikroorganismer kan mutasjonen endre deres evne til å fremkalle sykdom.

Moderne vaksineindustri

For å se hvordan moderne vaksineindustri fungerer, se dette Sky News-innslaget fra august 2023 med overskriften: ‘Sykdom X: Britiske forskere begynner å utvikle vaksiner mot ny pandemi.”
Se også boken “Disease X: The 100 Days Mission to End Pandemics” av Kate Kelland. Hun er tidligere korrespondent for Reuters og skriver nå for CEPI.

Jeg håper å ta feil, men inntil det motsatte er vist, behandler jeg maktalliansen av industri, “filantropi” og overnasjonale organer som et virus vi bør akte oss imot.


– Annonse –

– Annonse –

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *