Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg?

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt

Bildet over viser Maria på en god dag. Mens mange nordmenn nå ønsker seg nye boostere, har Maria (25) for det meste vært låst til sengen på smertestillende de siste to år.

Oppdatering etter opptaket til Hemalipodden med Maria Vilster og faren Tomas i august: (Du finner opptaket lenger ned på siden.)
Lørdag 2. september fikk Tomas Vilster en tekstmelding fra sin datter.
– Hun har ikke hatt en skrivefeil siden tredje klasse, nå kom bokstavene hulter til bulter.
Maria havnet på legevakten på Hamar fordi hjertet hennes slo vilt, det bar videre til Elverum sykehus i ambulanse der Maria lå på overvåkningen over natten.

– Da jeg kom dit søndag og så Maria med ledninger alle steder var det vanskelig å holde tårene tilbake. Maria sa «jeg tror at dette er verst for deg jeg, pappa». Legene tok alle mulige tester, men ville ikke ta D-dimer-test slik jeg ba om fordi de mente at det var unødvendig. (D-dimer hjelper for å avdekke blodpropptilstander eller risiko for slike.) Maria ble skrevet ut søndag. Siden har hun knapt vært ute av sengen.
– I går orket hun ikke å ha besøk, ikke engang av meg. Hun fikk 200 i puls av å gå ut med søpla, sier Tomas.

Ville reise

– Jeg ville reise, og jeg ville ikke «drepe bestemor». Jeg gjorde borgerplikten og stolte på at det var trygt. Pappa er litt gæren, tenkte jeg når han advarte mot de nye vaksinene og kritiserte myndighetene. Så fikk han rett, sier Maria Vilster etter to doser, én Moderna og én Pfizer, i 2021. Siste måneder har Maria tatt hjertemedisin.

Leddsmerter, kyssesyken, utmattet, forhøyet puls, sviktende immunforsvar …
– Jeg må dokumentere det selv, samle bevis for å bli trodd. Jeg byttet fastlege fordi den forrige ikke tok meg alvorlig. For to uker siden kollapset jeg og havnet på legevakten. Heldigvis ble jeg tatt på alvor der. Jeg ligger i sengen mellom 15 og 16 timer i døgnet og føler meg som en verdiløs byrde for samfunnet.

– Alt dette kunne vært unngått, sier pappa Thomas Vilster.
– Og det kan skje fordi nordmenn lar det skje, folk er redde og feige og konforme. Tenk dere godt om, søk informasjon utover VG og NRK, still spørsmål, oppfordrer han.
– Jeg er sint. Hvis ingen blir stilt til veggs, da er ikke Norge en rettsstat, mener Tomas.

-Annonse-

Jeg ville heller hatt korona ti ganger enn kyssesyke og disse bivirkningene.

Våkner med 150 i puls


I dag stod Maria opp klokka 15:00. Kroppen er utmattet, men hjertet slår vilt. Hun kan våkne med 150 i puls.
– Først var jeg lei meg, nå har krigeren i meg våknet. Det er tungt å være meg, beina er bly og armene sement, jeg har smerter i ledd og muskler. Før dette opptaket måtte jeg ta en stor dose Ibux for å klare å gå. Jeg har vært frisk og aktiv hele livet. Jeg er sint og trist og drittlei, drømmer og håp fordufter.

Veggen bak Maria skinner av medaljer, hun har holdt på med hest i 20 år.
– Bare med hestene er tanken min fri, nå har jeg knapt krefter til å være med dem. Folk er feige, jeg ser nå hvem som sitter stille. Derfor utdannet jeg meg til journalist, for å bli en stemme for folket. Så endte jeg opp med å bli en stemme for meg selv i stedet.

Maria kan knapt sitte på en hest lenger. Foto Marita K. Soleng

Henvist til psykolog

Det har vært utallige tester uten svar eller behandling. «Depresjon» var én teori, hun ble henvist til psykolog. Seks måneder senere konkluderte psykologspesialisten «ingenting psykisk».
Etter utredning får hun trolig diagnosen ME, og hun har hatt korona.

– Jeg ville heller hatt korona ti ganger enn kyssesyke og disse bivirkningene. Jeg vet ikke hva som er galt med hjertet mitt, jeg blir sendt hit og dit, ingen har svar eller behandling. Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg, en ung og frisk dame?

Et «unikt sykdomsbilde», sier legene om Maria.

– Jeg føler at jeg har mistet livet mitt.

På en god dag kan pappa Tomas og Maria nyte naturen. Men de dagene er sjeldne.

– Annonse –

– Annonse –

11 kommentarer

 1. Mine varme tanker går umiddelbart til denne kloke faren som viste omsorg for sin datter men ikke ble respektert for sin overbevisning.

 2. Det er ikke rart folk blir syke av vaksinene, hvis det stemmer det som nå kommer frem, nemlig at vaksinene er laget av slangegift, slik også en del biovåpen er. En Dr. Bryan Ardis har gravd dypt i medisinsk litteratur fra flere tiår tilbake, og funnet ut nettopp dette. Dr. Tau Braun kom frem til samme konklusjon da hans jobb var å avsløre bio terrorisme, og fant at vaksinene/comvid pandemien var nettopp biologisk angrep på menneskeheten. Begge disse er å finne på rumble.com, søk dem opp der.
  Et av de beste tiltak mot spikeproteinet, som egentlig er slangegift protein, er nikotin. Start med plaster i lav dose, for ikke å frigi giftene for raskt. Deretter trapp forsiktig opp.
  Spikeproteinet angriper nikotinreseptoarene (α7 nicotinic acetylcholine receptors), og det medfører en rekke corona-syk-synptomer, mens nikotin fjerner spikeproteinet og binder seg til reseptoaren istedenfor. Long-covid symptomer kan forsvinne på bare få dager ved bruk av nikotin. Dette er godt beskrevet og dokumentert av Dr. Ardis.

 3. En lege som har mye kunnskap om å reversere vax skader er Dr. Brian Ardis (videoer på rumble.com). Ellers finnes det en enste behandlingsklinikk i Norge basert på Dr. Reihold Voll’s metode som har hjulpet mange.

 4. Etter å ha lyttet til pappa Thomas Vilster.
  Var selv i prøvelsen datter som tok og en sønn som ble presset til å ta 1 av jobben. Men det har foreløpig gått bra med begge.

  Men scenarioet er en krigsretorikk som pågår. Kan en risikerer at barna / ungdommer blir beordret som kanonføde?
  Eller blir dette frivillige som blir beordret ut siden Norge er med i NATO?

  Det er en prøvelse å være våken og samtidig være foreldre i dag .

 5. Nok en historie som gjør meg, om ulig, enda sikrere på at jeg valgte bort vaksinen.

  Ønsker alt godt og alle gode tanker til Maria og en god imaginær bjørneklem til hennes far som åpenbart hadde og har en sunn, reflekterende og klok tilnærming til det voldsomme vaksinekjøret vi opplevde. Og som vi kanskje står overfor på nytt i tiden som kommer?
  Riktg god bedring til deg, Maria!
  Ber om at du er tilbake på hesteryggen ighjen, Om ikke med det første så på litt sikt. Ikke gi opp! Vær tålmodig og ta livet tilbake skritt for skritt.

 6. Tusen ???? takk for ditt vitnesbyrd Maria, og tusen takk til Hemali som publiserer dette.
  Skulle ønske flere kunne ta opp ballen å tørre og stille spørsmål om bivirkninger, samt bli trodd. Ønsker deg alt godt og håper det finnes muligheter til å snu din tilstand.
  Takk også til deg som far!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *