Søk
Close this search box.

Politi: – Vi håndhevet et absurd regelverk

– Som å stenge “ulovlig trening” utendørs. Om propaganda: – Det som skjer i dag har direkte forbindelser til fortiden. Vi må lære av historien, sier Henrik i Hemalipodden.

Henrik jobber i politiet og vil være “litt anonym”. Fra livet generelt og sin etat spesielt har han erfart at det koster å tale flertallet imot. Særlig om en pandemi.
– I 2020 prøvde jeg å advare kolleger. Jeg ble tatt knallhardt.

“Karantenehotell” var i virkeligheten smittehotell

– Det som skjedde under pandemien er symptomer på noe som er galt. Nordmenns ekstreme tillit til myndighetene er skadelig.
Hans egen etat er mest til for etatens del, og den håndhevet et til dels absurd regelverk  under pandemien, erfarte Henrik.
– Som å stenge ned «ulovlig trening» utendørs. Og at politiet gikk inn på treningssentra og sjekket papirene til folk. Dessuten karantenehotellet: smittevernsmessig kan ikke det ha vært positivt, det fungerte mer som et smittehotell enn et karantenehotell. Det blir stående som absurd.

Nordmenns ekstreme tillit til myndighetene er skadelig.

-Annonse-

Propaganda

– Jeg anbefaler tre grep for å forstå hvordan vi blir hjernevasket: slutt å tro på pressen, slutt ha tillit uten at det er spesifikk grunn til det, start din egen prosess i å forstå hvordan vi blir manipulert. De som mener at vi skal glemme og gå videre, har ikke skjønt bæret. Om vi ikke forstår hvorfor ting skjer og tar et oppgjør med det, så vil det skje igjen.

I Hemalipodden snakker Henrik om koronavaksinene som han mener har ført til den overdødeligheten vi nå ser i de fleste vestlige land. Han viser blant annet til statistiker og professor Norman Femton i denne artikkelen. Og denne.

De som mener at vi skal glemme og gå videre, har ikke skjønt bæret.

Hør Henrik i Hemalipodden om:

 • Ytringsfriheten avvikles i  rasende fart 
 • Tankepoliti og følelsespoliti
 • Propagandaens virkemidler
 • Den sinnssvake logikken bak «konspirasjon»
 • Koronavaksinene: en av tidenes største medisinske skandaler 
 • Media 
 • Faste

– Annonse –

– Annonse –

3 Responses

 1. Veldig enig med Henrik. Skulle ønske alle likesinnede ville stå fram. Vi er nok mange flere enn folk tror.

  Norske medier sluttet jeg å tro på for mange år siden. Ser aldri på såkalte nyheter. Har ikke TV, og skal aldri ha det heller. Såkalt underholdning derfra, ser jeg på som fordummende og meningsløst.

  Selv opplevde jeg at en av de jeg var mest glad i døde. Det kunne ingen forutse, ut ifra vedkommendes alder eller helse.

  Årsaken var hjerteinfarkt, og jeg tror vaksinen har skylda.

 2. Det skulle være hjertelig takk, og jeg griner når jeg hører og ser hvor ille det er. Det er hjerteskjærende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *