Søk
Close this search box.

Begrepet “frihet” må ha innhold

Mai er her med frigjøringsdagen og 17. mai. Men hvilken frihet har vi når regjeringen underkaster seg WHO?

Av Rolf S. Kevin

Når minister Ingvild Kjerkol er i Sveits 22. mai, er det for å stemme over avtalen som gir all makt til WHO. Ved neste “krise” eller “pandemi” vil WHO da bestemme håndteringen. Til høsten kan det bety tvangsvaksinering som vil ramme ca. 1,3 millioner nordmenn som ikke er vaksinert eller som ikke regnes som fullvaksinert. Samt portforbud, allerede til høsten. For viruset lever og muterer.

Vi har lagt frigjøringsdagen 8. mai bak oss. Den ble markert med taler om demokrati og frihet. Nå gires det opp mot tradisjonell 17. mai feiring. NRK annonserer begeistret at de for første gang på to år kan sende fra Slottsplassen.

Rolf S. Kevin

Før vi kaster oss ut i 17. mai

Før vi kaster oss ut i 17. mai feiringen, er dette en invitasjon til å tenke over hva demokrati og frihet betyr i praksis. I festtalene bruker vi begrepene som noe vi alle vet hva er. Skal begrepene ha en mening, må de fylles med innhold. Invitasjonen er å reflektere i lys av det vi har opplevd i koronaårene:

-Annonse-

Regjeringen bundet av hemmelig kontrakt

Har vi et demokrati som sikrer våre medfødte menneskeretter og friheter når vi opplever:

 • En regjering som setter plan for pandemihåndtering utarbeidet av egen og foregående regjeringer til siden, uten noen politisk behandling.
 • En regjering som har bunnet seg til å gjennomføre pålegg fra Verdens Helseorganisasjon (WHO) til:
 • Å følge deres feilaktige erklæring om pandemi som ble endret i 2009 og som tjente legemiddelindustriens ønske om å selge flere vaksiner.
 • Å kjøpe millioner doser av uferdige utviklede og ikke-godkjente biopreparater som feilaktig kalles vaksiner. På hemmelige kontrakter med firmaer som alle er dømt til å betale milliardbøter for svindel, bedrag og forskningsjuks gjennom årtier.
 • Å godta at globale vaksineprodusenter skal være fritatt for søksmål og erstatning til personer som blir skadet eller dør av preparatene.
 • Å anvende PCR-testmetode, som ikke er egnet til å diagnostisere sykdom, men som produserer opp mot 90 % falske positive testresultater for friske mennesker.

Regjerings udemokratiske og ulovlige koronatiltak

 • Stenge store deler av arbeidslivet. Det går særlig ut over små og mellomstore bedrifter.
 • Stenge skoler og universiteter med mange og uoversiktlige konsekvenser
 • Nekte borgere å reise innlands og utlands.
 • Nekte borgere å møtes utenfor og i eget hjem, og å oppholde seg på hytta.
 • Internere borgere i opptil 10 dager på «koronahotell» og kreve at de selv betaler.
 • Presse befolkningen til å la seg injisere med ny, uferdig utviklet og uprøvd bioteknologiske preparater med ukjent virkning.
 • Pålegge bruk av ansiktsmasker mot FHIs anbefaling og uten vitenskapelig grunnlag om virkningen på smitteoverføring.
 • Prioritere økonomiske og menneskelige ressurser til én sykdomsgruppe på bekostning av andre med langt høyre dødsrisiko. Som kreft og hjerte- og karsykdommer, psykiatri
 • Innføre koronasertifikat som vil splitte befolkningen med store innskrenkninger av personlig friheter til dem som enten ikke har tatt injeksjonene eller ikke tar dose 2, 3 eller flere.

Helsemyndighetene lyver og underslår livsviktig informasjon

 • Helsemyndigheter som lyver, underslår og nekter leger å behandle covidsykdom med andre, godt utprøvde og effektive legemidler.
 • Da «vaksinene» ble rullet ut i februar 2020, var det med forsikringer fra Legemiddelverket og Helse- og omsorgsdirektoratet at «vaksinene» var godt utprøvd, sikre og eventuelle negative virkninger ville være små og ubetydelige.
 • Mange uavhengige eksperter visste allerede da at helsemyndighetene løy. Nå er fasiten der med flere hundre døde og flere tusen skadede i Norge og millioner i alle land med høy vaksinasjonsgrad.
 • Allerede i februar/mars 2020 hadde leger i USA behandlet covidsykdom med godt utprøvde legemidler som ivermektin, hydroxicloroqvin m.fl. med nær 100 % friskmeldte. I Norge og andre vestlige land ble slike hindret salg og leger som brukte dem ble straffet.
 • Helsemyndighetene drev fryktpropaganda med daglige oppdateringer av «smittetall».
 • Helsemyndighetene ga ingen informasjon om å styrke immunforsvar gjennom kosthold og livsstil.

Mediene som myndighetenes propagandaapparat

 • Journalister, presse og medier rapporterte ensidig uten kritikk fra uavhengige fagfolk.
 • NRKs egne «overleger» rapporterte daglig om de “fantastiske mRNA-vaksinene» og hvordan de kunne utvikles på rekordtid.
 • Ensidighet og sensur av det som ikke passet inn myndighetenes narrativ. Sist ved at TV2 og Dagsavisen ikke vil annonsere for en film fra Hemali der vaksineskadede kommer til orde.

Internasjonale organisasjoner overtatt av profittinteresser

 • WHO ledes av Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus. Han har latt Kina ved Xí Jìnpíng  og Bill Gates som representant for IT-og kjemiindustrien styre organisasjonens håndtering av covid. Mer enn halvparten av organisasjonens årlige budsjetter dekkes av dette tospannet.
 • WHO har endret pandemidefinisjonen, organisasjonen kan nå erklære pandemi etter egne vurderinger.
 • WHO endret definisjonen av flokkimmunitet der vaksiner prioriteres før naturlig ervervet flokkimmunitet.
 • WHO saboterer undersøkelser om opphavet til SARS Cov-2 viruset. Det er nå sannsynlig at viruset er utviklet som et biovåpen gjennom såkalt «gain of function» forskning som både Kina og USA driver.

Det stopper ikke der. WHO legger nå siste hånd på en ny, global traktat. Den vil gi organisasjonen diktatorisk makt til å bestemme over nasjonene i biosikkerhetssaker. WHO vil ha makt til å innføre digital identitet, vaksinepass, tvungen vaksinering, reiserestriksjoner, portforbud, standardiserte medisinske behandlingsformer m.m.

Autoritære krefter

Det kan være nyttig å ha med seg historien fra forrige gang autoritære krefter styrte Norge. De som var ungdommer og voksne da vi ble hærtatt av tysk krigsmakt i 1940, måtte fra den ene dagen til den andre ta viktige og skjebnesvangre valg. Skulle de følge makthavernes påbud om ikke å gjøre motstand, innlevere sine våpen og radioapparater og ikke flykte for å kjempe på alliert side?

Hvilke valg tror du at du hadde gjort i 1940 ut fra dine valg og handlinger i koronaperioden? Det er ikke bare et akademisk spørsmål. Dersom ikke makten på begge sider av Ukrainakonflikten besinner seg, kan vi havne i en situasjon der vi på nytt står overfor væpnet makt.

Referanser

 1. Folkets Hvitbok om Corona saken.Utgitt av BINDERSinitiativet i juni 2021
 2. Maktens Narrespill av Siv. Ingeniør BSc, MSc, Jan Kerr Eckbo utgitt på Solaris Forlag mai 2022
 3. The Real Anthony Fauchi, Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health av Advokat Robert F. Kennedy jr. på Skyhorse Publishing våren 2022

Les mer fra hemali

Overlege og professor: – Forholdet mellom lege og pasient er svekket
Lege Peter Dvergsdal har behandlet ca. 4000 pasienter for covid-19, kun én av dem havnet i respirator. Nå kan han miste lisensen.
hemali laget film om nordmenn som har vonde erfaringer etter mRNA, Dagsavisen og TV2 vil ikke gi filmen annonseplass.
Advokat: – Med høringene risikerer vi kontrollregime og tap av frihet
Forsker fra WHO Astrid Stuckelberger: – En pandemi av løgner

– Annonse –

– Annonse –