Søk
Close this search box.

Har massevaksineringen vært katastrofal? Vi trenger debatt!

Portrett av Susanne Heart
Susanne Heart

Fylkespolitiker Susanne Heart i åpent brev til Stortingets representanter: – Vi trenger en åpen debatt med full gjennomgang av uavhengige evidens-baserte data!

Av Susanne Heart. Folkevalgt og ombudsperson. Parti-uavhengig fylkestingsrepresentant, Rogaland

Det britiske parlamentet startet 24. oktober 2022 en debatt om covid-19 vaksinenes sikkerhet. Dette etter å ha blitt kjent med foruroligende dataanalyser presentert av blant andre Dr Aseem Malhotra, der han setter særlig lys på medisinsk misinformasjon fra legemiddelselskapene.


Les artikkelen og se videointervjuet med patolog Ryan Cole:
– Jeg vet hva jeg ser i mikroskopet. Cellene lyver ikke, det gjør heller ikke de ødelagte organene.


Nå må alt opp i lyset. Vi trenger en åpen debatt på Stortinget med full gjennomgang av uavhengige evidens-baserte data for å kunne ta videre ansvarlige beslutninger på vegne av befolkningen. Dr Malhotra har sagt ja til å fremlegge sin analyse av dataene også for representanter av det norske Stortinget.

-Annonse-

Susanne Heart traff kardiolog Aseem Malhotra under konferansen i Oslo 19.11. Det Twitret han om for sine 300 000 følgere.

Folket ble fortalt at vaksinene skulle hindre smitte. Det gjorde de ikke. Folket ble fortalt at vaksinene skulle hindre sykdom og død. Det gjorde de ikke. Vi står igjen med en mengde alvorlige bivirkninger

Samtidig rapporteres det om høy og uforklarlige overdødelighet i hele Europa, også i Norge. Folket som stilte opp på «dugnad» og aksepterte myndighetenes utradisjonelle «føre var»-strategi for å hindre smitte, fortjener nå en føre var-strategi i lys av ny informasjon om dokumenterte bivirkninger og uforklarlig overdødelighet.

Vaksinasjonskampanjen må avvikles!

Vaksinasjonskampanjen mot covid-19 må derfor avvikles umiddelbart for alle befolkningsgrupper inntil vi har fått kunnskapsbaserte svar.  

Regjeringen har fått i oppdrag av Stortinget (folket) å styre landet. Regjeringen er et politisk utøvende, ikke-folkevalgt organ. Det er folkets representanter på Stortinget sitt ansvar å kontrollere at regjeringen utfører sitt oppdrag etterrettelig og til det beste for folket. Ansvaret for folkets sikkerhet ligger dermed hos deg som deres representant på Stortinget.

Folkehelseinstituttet tydeliggjør dette på Twitter: «Til informasjon: alle vaksiner som tilbys i Norge tilbys som følge av en politisk beslutning. Hilsen FHI.»

Dersom du velger å lukke øyne og ører for tilgjengelig evidens-baserte data, vil du ikke ha forutsetningen for å kunne ta ansvarlige beslutninger på vegne av folket. Det er utilgivelig. 

Tillit kommer med stort ansvar

Som en av 169 stortingsrepresentanter, representerer du per nå 32.397 mennesker i Norge. Tilliten du har fått kommer med et stort ansvar. Det er fort gjort å glemme, i partipolitikkens kamp, at det er folket du faktisk representerer.

Folket har kun deg og dine 168 kollegaer til å beskytte seg og tale deres sak. Dette gjelder liv og helse. Dersom du velger å lukke øyne og ører for tilgjengelig evidens-baserte data, vil du ikke ha forutsetningen for å kunne ta ansvarlige beslutninger på vegne av folket. Det er utilgivelig. 

Korona-vaksineringen ble satt i gang uten tilstrekkelige vitenskapelige sikkerhetsdata.

Korona-vaksineringen ble satt i gang uten tilstrekkelige vitenskapelige sikkerhetsdata. I mitt åpne brev til statsminister Erna Solberg 1. juli 2021 bad jeg om at vaksineringen burde pauses og var bekymret for at tiltak, da spesielt massevaksineringen, kunne medføre tragiske og uforutsette utfall på både kort og lang sikt.

Jeg spurte:
«Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering?

Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi?

Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?». Dette brevet har jeg enda ikke fått svar på. 

Når oppgjørets time kommer, vil Stortinget ha ansvaret, dersom ikke grep tas nå. Det er på tide å koble inn kontrollkomitéen. Noen saker er bedre å ta tak i sent enn aldri.

På forhånd takk for at du nå forholder deg til data som foreligger og at du følger din samvittighet.


Siste fra Hemali


60 land har database med uvaksinerte blodgivere
Kardiolog Aseem Malhotra: – Da faren min døde av mRNA, begynte jeg å studere dem.
Lege Kaveh Rashidi fikk kritikk av Rådet for legeetikk. – Men fortsatt framstår han fordomsfull.

– Annonse –

– Annonse –