Søk
Close this search box.

Lege Peter Dvergsdal har anmeldt helsebyråkrater til politiet

Lege Peter Dvergsdal
Lege uten autorisasjon Peter Dvergsdal

Lege Peter Dvergsdal kan vise til god behandling av covid-19, men er nå uten autorisasjon. – Jeg mener at statlige saksbehandlere har bidratt til unødvendig død og sykdom med sine vedtak. 

I tiden uten lisens ville jeg ha behandlet minst 3 000 personer mot covid-19. Derav må staten klandres for mellom seks og 60 unødvendige dødsfall. I tillegg har hundrevis fått kognitive problemer etter sykdommen, helt unødvendig. Jeg regner dette som like galt som mord, og derfor har jeg anmeldt saksbehandlerne til politiet, sier Peter Dvergsdal.

Jeg regner dette som like galt som mord.

Dvergsdal fikk ikke fornyet sin lisens da han fylte 80 år i fjor sommer. Bakgrunnen var at det forelå en klagesak hos Helsetilsynet fra høsten 2021.
– Helsetilsynet nektet å behandle saken min før lisensen gikk ut. I stedet sendte de melding til godkjenningskontoret, som stoppet behandlingen av min søknad om forlenget legelisens etter fylte 80 år.


Les også: – Jeg er en trussel mot myndighetene.
Om det Dvergsdal mener er feilbehandling av covid-19: – Kriminelt!

-Annonse-


Dvergsdal foreskrev eldre, velprøvde medisiner

Vedtaket fra Helsetilsynet er at Dvergsdal i sin behandling av flere tusen covid-19-pasienter har utsatt dem for unødvendig risiko. Blant annet har Dvergsdal skrevet ut eldre, antivirale, velprøvde medisiner med minimalt av bivirkninger. Imidlertid er dette medisiner som mangler de solide studier som tilsynet krever for standardbehandling.
– De sier feilaktig at jeg har brukt eksperimentell behandling. Det kan jo enkelt bevises at medikamenter fra apotek er utprøvde medikamenter. Godkjenningskontoret viser til Helsetilsynets vedtak og sier at jeg er «ukorrigerbar» og dermed uskikket til å være lege.

Dvergsdal står nå i en blindgate stengt av Helsetilsynet og Godkjenningskontoret:
Helsetilsynet oppgir at vedtaket er endelig og ikke kan ankes. Godkjenningskontoret oppgir at deres vedtak ikke kan ankes med mindre Dvergsdal anker til Helsetilsynet.

De etterforsker, anklager, dømmer og er ankeinstans i ett og samme, og avgjørelsene kan ikke ankes.

– Jeg har reddet flere liv enn det offentlige

– Instansene jobber rasjonelt. De etterforsker, anklager, dømmer og er ankeinstans i ett og samme, og avgjørelsene kan ikke ankes. Dessuten kan de fritt gi påstander som de ikke fører bevis for. Det er jeg, den anklagede, som må bevise min uskyld.
Dvergsdal mener at et slikt «bevis» er de gode resultatene han kan vise til. Nesten 7 000 personer har fått behandling for covid-19 av ham, i hovedsak med medisinen favipiravir (FabiFlu).
– Det er verdens mest brukte virusmedisin. Ifølge offisiell statistikk har jeg reddet mellom 14 og 140 menneskeliv sammenlignet med offisiell behandling. Ifølge norsk forskning på ettervirkninger har jeg reddet mer enn 1 000 mennesker fra kognitive problemer som hjernetåke i måneder etter covid-19-sykdom.

– Nå avhenger saken av saksbehandleren i politiet. Dersom vedkommende ser realitetene, må vedkommende innse at statens byråkrater har ført til død og sykdom. Uansett hvordan saken ender, har jeg dokumentert at et inkompetent maktapparat er villig til å ofre liv og helse hos tusenvis av mennesker.

Hemali kan bekfrefte at Dvergsdal har anmeldt rådgivere i godkjenningskontoret og Helsetilsynet til politiet.


Referanser

https://forskning.no/covid19-hjernen/hjernetake-etter-covid-19-infeksjon-kan-skyldes-betennelse-i-hjernen/1968053
https://www.uib.no/pandemi/155771/covid-19-research-wake-pandemic

– Annonse –

– Annonse –

3 kommentarer

 1. Dvergsdals medisin kom godt med ett år etter at vi fikk den. Familiemedlem og jeg fikk nylig en ny variant av viruset i utlandet. Det andre medlemmet fikk stygg hoste. Mens jeg kom meg gjennom uten medisiner ble medisin et godt tiltak for den som hostet. Virkningen kom etter kort tid. Vet ikke hva alternativet ville ha blitt.

 2. Jeg fikk virusmedisiner av dr. Dvergdal under Coronaen. Det var en enorm betryggelse! Jeg slapp unna alle tegn på sykdom, og nektet å ta vvaaaksinen. Ble selvfølgelig utstøtt og fikk skylden for alt, men sto på mitt. Valgte å leve. Jeg strøk nesten med av svineinfluensavaksinen ti års tid tidligere. Aldri mer eksperimentelle vaksiner.

  Ser nå til min store forskrekkelse at: vi blir bedt om å vise coronapass ved reise / innreise til Norge. Å? Så vaksinen var likevel tvungen? ?? Sjekk Helsenorge. Det er første kategori som kommer opp. Heia 1984. Effekten, hvis overhodet noen, må jo være borte forlengst. Men et vaksinepass skal man altså være påbudt å ha.

  Jeg er dypt sjokkert – og har stor medfølelse med alle de som lider etter kkkvaaksinen.

 3. Jeg har valgt å ikke vaksinere meg med denne vax. Har brukt vitamin- tilskudd D vit, og zink.
  Over tid til sommeren kom..har bare hatt en lett variant med feber 2-3 dager og positiv test,
  Det tilsa å være hjemme noen dager..vært bra siden.. min bror som led av en lungesykdom ville følge rådet fra helsevesenet og tok vax. 1-2 dette gikk bra deretter nr.3. Etter bare 1 ukes tid ble han dårligere med pusten.dette gikk veldig fort nedover og etter ca 4 mnd. Døde han,
  Er ikke i tvil om at vax hadde skyld i dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *