Søk
Close this search box.

Tilsvar: Jo, 14.933 har faktisk dødd etter vaksinering i Norge på åtte måneder

to hender holder hverandre

Av Nicolay Normann Grundt og Siw K Sommer Winther, foreningen Stop Lockdown

Tallet over er uavhengig av utløsende dødsårsak. Vi ser det spres feilinformasjon fra Faktisk.no som har blitt gjentatt i NRK og Nettavisen.

FAKTA er at Stop Lockdown ikke har blitt kontaktet for tilsvar til denne saken.
Det er brudd på Vær Varsom plakaten og god presseskikk.
FAKTA er også at Stop Lockdown ikke har påstått at 14.933 har dødd AV vaksineringen, men ETTER vaksinering, uavhengig av utløsende dødsårsak.
FAKTA er at Legemiddelverket i siste rapport oppgir 201 som totalt antall døde etter vaksinering, uavhengig av utløsende dødsårsak. Ikke AV vaksinen, da de altså tar forbehold om at det «ikke nødvendigvis har sammenheng med vaksinering”.

  • FAKTA er dermed at Legemiddelverket oppgir 201 døde som totalt antall døde etter vaksinering uavhengig av utløsende dødsårsak. Dette stemmer ikke. Det er FAKTISK 14.933, som FHI FAKTISK bekrefter. (Som vist i e-post fra FHI nedenfor)
  • FAKTA er også at nå 841 har dødd MED viruset på dobbelt så lang tid, 1,5 år.
  • FAKTA er også at Legemiddelverket kun har behandlet rundt halvparten av de innmeldte sakene. 14.305 saker er ennå ikke behandlet. 16.865 er behandlet.
Tall fra FHI

At Faktisk.no tillater seg en slik artikkel uten å søke tilsvar fra Stop Lockdown, og spre slik feilinformasjon, er veldig alvorlig. Å igangsette vaksinering av barn og unge når FDA (US Food and drug Administration) FAKTISK går imot slik vaksinering er også veldig alvorlig. Særlig når registrerte dødsfall etter vaksinering uavhengig av dødsårsak er 18 ganger høyere enn med viruset på halvparten så lang tid.

Stop lockdown er langt fra de eneste som har protestert på dette, det er det flere andre grupperinger som har, blant annet en tverrfaglig gruppering med representanter fra blant annet KrF og MDG. 

-Annonse-

Regjeringen bør stanse den risikable vaksineringen

Dette gjør at Stop Lockdown har bedt regjeringen stanse denne risikable vaksineringen til man har mer informasjon. Enhver som ikke synes det er grunn til å stille spørsmålstegn ved dette, er i våre øyne svært uansvarlig. Til sammenligning ble svineinfluensavaksinen stanset etter 10 dødsfall, uavhengig av utløsende dødsårsak. Nå er det 14.933 registrerte dødsfall etter vaksinering i Norge på 8 måneder, uavhengig av utløsende dødsårsak.

Det krever en grundig gjennomgang.


Les mer fra hemali

Ja eller nei til vaksinering? Vi spurte fagfolk.
Lege: – Nei, vaksinenes trygghet og virkning er ikke god dokumentert
Debatt om Ivermectin er tåkelegging, DETTE er derimot viktig årsak til alvorlig virussykdom

– Annonse –

– Annonse –