Søk
Close this search box.

Ivermectin er tåkelegging. Dette er årsak:

Det er fantastisk at legeindustrien har greid å få til en krangel om hvilke legemidler som virker eller ikke virker mot covid-19. Ivermectin er genialt som tåkelegging for å få fokuset bort fra årsaker.

Av journalist John Enebak, først publisert på hans blogg.
Bildet er tatt av silviarita fra Pixabay

Årsaken til at folk blir syke av covid-19 er, som jeg har mast om siden pandemien startet; D-vitaminmangel. Det publiseres daglig vitenskapelige studier som viser sammenhengen mellom D-vitaminmangel og covid-19.

Legeindustrien svarer med skrik og skrål om høna eller egget: Er D-vitaminmangel årsak til at folk blir syke, eller får folk D-vitaminmangel fordi de er syke? Samma det vel? Mangel er mangel. Bør ikke D-vitaminmangel korrigeres uavhengig av årsak?

-Annonse-

Mangel på vitamin D er årsak

Problemet med D-vitaminmangel er at D-vitamin er råvaren som kroppen bruker til å lage hormonet kalsitriol. Kalsitriol er viktig for covid-19 fordi det er hormonet som styrer celledelinga i immunforsvaret. Har du for lite vitamin D i blodet, får ikke immuncellene til å dele seg fort nok til å bekjempe virusinfeksjonen og viruset vinner. 

Hvis du har D-vitaminmangel, funker ikke immunforsvaret, rett og slett.

Kalsitriol er et hormon, akkurat som østrogen og testosteron. Hormoner MÅ være der hvis systemet skal funke. Vitamin D og hormonet kalsitriol er ikke istedenfor noe som helst, verken vaksine eller medisin. Hormoner er bare tannhjul i maskineriet, som må være til stede for at kroppen skal virke.

Legene har ikke akkurat lagt brøstkassa frampå og veivet med armer og ben for å forklare oss at vitamin D styrer celledeling. Hvis folk får vite at vitamin D styrer celledelinga i kroppen, kan det jo hende at de begynner å forsyne kroppen med tilstrekkelig vitamin D også. Det hadde tatt seg ut! Da kan hele korthuset rause sammen for legeindustrien. Det er en del sykdommer som har utspring i rot med celledelinga i kroppen. For å si de mildt.

Vitamin D styrer celledeling

Funfact: Vitamin D styrer også celledelinga i membranene i kroppen. Huden er kroppens viktigste membran. Mangel på vitamin D er årsak til tregere celledeling i huden. Det betyr at D-vitaminmangel er årsaken til at vi får tørr hud, sprukne lepper og rynker i ansiktet. “Because You’re Worth It”. Er ikke det hysterisk morsomt? Eller egentlig ikke. Rot med celledelinga i huden har for enkelte litt alvorligere konsekvenser enn rynker.

Du trenger ikke å ta mitt ord for det. Google uttrykket
vitamin d’s role in t-cell proliferation and differentiation
så kan du se selv.

«Proliferation» betyr formering ved deling.
«Differentiation» betyr celleforvandling: Vitamin D, som hormonet kalsitriol, kan også få celler til å endre funksjon.

Her finner du flere funfacts om vitamin D.


Les mer fra hemali

Behandler smerter og lumbago med vitamin D
Er det etisk å tillate vitamin D-mangel nå?
Diffuse, vedvarende plager? Kan være inflammasjon, se symptomene.

– Annonse –

– Annonse –