Søk
Close this search box.

Advarsel til statsrådene: – Stopp vaksineringen av barna!

Ville dere tatt sjansen på å kjøpe en ny bilmodell med uprøvd teknologi? Fra et selskap som aldri har produsert biler? Som ikke har gjennomført nødvendige sikkerhetstester?

Photo by Charles Deluvio on Unsplash

Brev til Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Barne- og familieminister Kjersti Toppe fra Bindersinitiativet:
Sissel Halmøy, sivilingeniør teknisk kybernetikk                                       
Rolf S. Kevin, miljøgründer                            
Liv Ronglan, journalist
Ann-Kristin Espejord, journalist                            
Gjertrud Røyland, meteorolog                        
Einar Andreas Lund, forfatter
Rolf Stavnem, lege                                     
Trude Semb Vinaccia, billedkunstner

Et selskap som er nær ved å gå konkurs? Som ligger i juridisk krangel med eieren av en lisensiert teknologi med avgjørende betydning for det nye bilproduktet? Det er bildet på hva Solbergregjeringen har gjort når de har kjøpt inn og anbefalt bruken av Covid-19 genteknologien fra selskapet Moderna.

Moderna ble opprettet i 2010. Ifølge selskapets leder Stéphane Bancel skal det «revolusjonere behandlingen av en rekke medisinske lidelser gjennom utvikling av nye farmasøytiske produkter basert på ny mRNA teknologi». I 10-års perioden frem til 2020 hadde ikke selskapet utviklet noe nytt godkjent produkt på markedet.

-Annonse-

Mistet medarbeidere og investorer

Som følge av vedvarende problemer med giftighet og dosering, oppsto det økende tvil om bruken av mRNA-teknologien og lipid-nanopartikkel-innpakningen. Den som skulle sørge for at RNA-proteinet skal trenge inn i cellene. Selskapet mistet sentrale vitenskapelige medarbeidere og investorer som ikke lenger trodde på selskapets lovnader og fremtidsmuligheter. Moderna kom også i konflikt med selskapet Acuitas, som eier lisensen for lipid-nanopartikkel-teknologien. Juli 2017 kuttet Acuitas alle bånd til Moderna.

For å overleve, må Moderna selge både førstedose og oppfriskningsdoser i stort omfang i årene fremover.

I 2019/2020 trengte selskapet et mirakel for å overleve. Miraklet kom i form av et påstått nytt og ukjent coronavirus med betegnelsen SARS-Cov-2. Strategiske partnere i Moderna er CDC (Center for Disease Control), DARPA (Defense Advanced Research Project Agency) og Barda (Biomedical Advanced Research Development Authority).

Reddet av covid

Med coronaviruset som begrunnelse, sørget disse tre offentlige amerikanske organisasjonene for overføring av nye finansielle midler. Og for en midlertidig krisegodkjenning av Modernas nye Covid-19 genteknologi. Samlet har det offentlige USA overført 6 milliarder USD, som verdsetter Moderna til 126,7 milliarder USD. Det har også gitt selskapets leder Stéphane Bancel en formue på 4,3 milliarder dollar. For å overleve, må imidlertid selskapet oppnå permanent godkjenning for sitt genteknologiske Covid-produkt. Og selge både førstedose og oppfriskningsdoser i stort omfang i årene fremover.

Bør pauses umiddelbart

Vår bekymring er ikke om selskapet Moderna overlever. Vår bekymring, som også bør være den norske regjeringens, er om mRNA-teknologien som Moderna og andre selskapers covid genteknologiske produkter bygger på ikke påfører skade. Når helsemyndighetene nå tar til orde for å benytte genteknologiproduktene som ingen kjenner langtidsvirkningene av i vaksinering av barn og unge, må dette settes på pause umiddelbart.

Alltid tidligere, når dødsfall fra nye medisiner har nådd mellom 30 og 50, har de blitt trukket tilbake umiddelbart.

Skadetallene er uhyggelige. De offisielle tallene fra det amerikanske vaksineskaderegisteret VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) per 15. oktober viser registrerte skader for Moderna, Pfizer og Johnsen&Johnsen:

  • 818 044 innmeldte skader
  • 17 128 dødsfall
  • 26 199 permanente skader
  • 175 139 øyeblikkelig behandling eller sykehusinnleggelser

Forskning viser at under 1 % av reelle vaksineskader blir registrert i VAERS systemet. Det er derfor grunn til å frykte at det virkelige skadeantallet er i millioner. Og dødsfall i hundretusener. Det groteske i dette er at alltid tidligere, når dødsfall fra nye medisiner har nådd mellom 30 og 50, har medisinene blitt trukket tilbake umiddelbart.

Hvor kommer viruset fra?

I tillegg til skader og dødsfall, kommer spørsmålet om opphavet til coronaviruset og CDCs rolle i det. Mye ny informasjon peker på at SARS-Cov-2 ikke er nytt og ukjent. I den såkalte «gain of function» forskningen som både Kina og USA driver, har det i årtier blitt forsket på å gjøre coronavirus mer smittsomme og skadelige. Den kinesiske vitenskapskvinnen Li-Meng Yan, som har flyktet fra Kina til USA, kaller SARS-Cov-2 for et biovåpen som både USA og Kina har deltatt i utviklingen av.
Intervju med henne finnes her: Li-Meng Yan: Chinese Defector Reveals COVID Origin (mercola.com)

Regjeringen har en historisk sjanse

Den nye regjeringen har nå en historisk sjanse til å rette opp skadene fra den avgåtte Solberg-Regjeringen. Vi håper du som ny fagstatsråd vil medvirke aktivt til at det skjer. Gjennom hele koronaperioden har vi samlet informasjon fra troverdige, uavhengige faglige kilder. Vi er glade for å stille den til rådighet for deg både i muntlig og skriftlig form.


Les mer fra hemali

Lege Peter Dvergsdal om manglende behandling av C-19: – En planlagt, kriminell handling.
Les dette før du dømmer meg – den uvaksinerte.
17 180 meldinger om bivirkninger ikke behandlet hos Legemiddelverket. De ønsker neppe å bli à jour.
Koronasituasjonen øydela livet mitt. Både privat og profesjonelt.
Førsteamanuensis:
– Kan jeg ikke bare rasjonalisere bort vaksine-nysgjerrigheten?

– Annonse –

– Annonse –