Søk
Close this search box.

Rektor forteller usant om mRNA-vaksinen

skjermdump fra NRK viser mann i studio, han har mørk jakke på og skjorte

Kanskje kunne rektor ved Universitet i Oslo ta initiativ til en uavhengig analyse av vaksineindustriens fortelling om mRNA-vaksinens sykdomsforebyggende virkning og bivirkninger? Er det sant at «mRNA-vaksinen var løsningen på krisen»?

Tekst Jan Raa, først publisert på hans blogg. Foto skjermdump av rektor Svein Stølen fra NRK, Dagsnytt 18 4. august.

Om Jan Raa: Tidligere professor ved UiT, nå æresdoktor. Forskningsdirektør ved NIFES og NOFIMA, styreformann i Biotec Pharmacon ASA.

Rektor ved Universitetet i Oslo talte usant på NRK Dagsnytt 18 fredag den 4. august. Det skjedde i forbindelse med at Sandra Borch ble presentert som ny minister for forskning og høyere utdanning og utspurt om sitt syn på grunnforskning.

Rektor brukte mRNA-vaksinen som eksempel på et nyttig produkt som ikke ville ha eksistert uten grunnforskning. Han sa at uten denne vaksinen «ville vi sannsynligvis fortsatt ha vært stengt inne i våre boliger av covid-19» og at «mRNA-vaksinen var løsningen på denne krisen».

-Annonse-

Det er våre akademiske institusjoners fremste oppgave å få fram sannheten i alle samfunnsspørsmål.

Feilinformasjon fra UiOs rektor

Dette er den samme feilinformasjonen som vaksineindustrien og ansvarlige helsemyndigheter i lang tid har servert befolkningen om covid-19-pandemien og mRNA-vaksinen. Med god hjelp av servile massemedia.

Mange ansatte ved norske akademiske institusjoner vet at rektors utsagn på Dagsnytt 18 ikke stemmer. Men likevel tier de. Mange vet at det foregår sensur – kansellering – av vitenskapelige studier og analyser som ikke støtter opp under den offisielle historien om covid-19-viruset, pandemien og mRNA-vaksinen. Det er beklagelig at dominerende media ikke legger vekt på at viktig informasjon holdes tilbake.

Massevaksinering uten vitenskapelig belegg for flokkimmunitet

Massevaksineringen ble begrunnet med at mRNA-vaksinen ville forhindre at covid-19-smitten spredte seg i befolkningen og at den ville bidra til at det raskt utviklet seg flokkimmunitet. Det var ikke noe vitenskapelig grunnlag for å forvente at vaksinen ville virke på den måten. Erfaringen viser at den heller ikke gjorde det.

Det er våre akademiske institusjoners fremste oppgave å få fram sannheten i alle samfunnsspørsmål. Det burde også gjelde for covid-19-pandemien og mRNA-vaksinen. Men på dette området gjør det seg gjeldende en merkbar berøringsangst. Kanskje kunne rektor ved Universitet i Oslo ta initiativ til en uavhengig analyse av vaksineindustriens fortelling om mRNA-vaksinens sykdomsforebyggende virkning og bivirkninger? Er det sant at «mRNA-vaksinen var løsningen på krisen»?

Media uten interesse for spørsmål om overdødelighet kan knyttes til vaksinasjon

Det er mange andre spørsmål en uavhengig analyse ville kunne gi svar på, for eksempel dette:
Har mRNA-vaksinering noe å gjøre med den høye overdødeligheten etter 2021 i land med gjennomvaksinert befolkning? Det har hittil vært umulig å få dominerende media til å interesse seg for dette og andre spørsmål som kan skape tvil om mRNA-vaksinens fortreffelighet. Helsemyndighetene har ikke hatt noe troverdig å bidra med om slike spørsmål.

Det vi er blitt fortalt om effekt, sikkerhet og bivirkninger av mRNA-vaksinen er ikke troverdig, mange ganger direkte oppspinn og løgn.

Rektor: – Bekymret for politisk styring av forskningen

På Dagsnytt 18 sa rektor at han var bekymret for politisk styring av forskningen. Det er det all grunn til, og i aller høyeste grad når det gjelder styring av forskning knyttet til covid-19 og mRNA-vaksinen. Men politisk innsyn og kontroll er nødvendig.

Ved å infiltrere både universiteter og offentlige institusjoner, har vaksineindustrien full kontroll både med denne «forskningen» og med informasjon som blir gjort offentlig tilgjengelig. Det vi er blitt fortalt om effekt, sikkerhet og bivirkninger av mRNA-vaksinen er ikke troverdig, mange ganger direkte oppspinn og løgn.

Rektor på Universitet i Oslo gjenfortalte en flik av denne løgnen på Dagsnytt 18.


Siste fra Hemali

Ambulansesjåfør: – Hverdagen endret seg i takt med dosene.
Siste Hemalipodden: Henrik lykkes med tiltak for å bedre sin kreftprognose, men legene virker uinteressert
Norge er suksesslandet for aspartam-industrien.

– Annonse –

– Annonse –

7 kommentarer

 1. Rart at land med svært lav vaksinedekning klarte seg bra. Dette kan vel måles?

  Men Coronasmitte og dødsfall fortsetter i USA. Dette under er fra de siste fem dagene i August, men sant skal sies at jeg har mine tvil om rapporteringen i USA da jeg tror sykehus med sårt tiltrengte midler får statlig støtte for hvert tilfelle.

  107 dødsfall siste fem dager

  Updates August 10 – 5,399 new cases and 5 new deaths
  Updates August 09 – 8,198 new cases and 20 new deaths
  Updates August 08 – 8,244 new cases and 18 new deaths
  Updates August 07 – 5,963 new cases and 13 new deaths
  Updates August 06 – 6,780 new cases and 17 new deaths
  Updates August 05 – 10,060 new cases and 34 new deaths
  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

  Jeg er mer bekymret for at over 40 millioner har dødd av sult i tiden 6,9 millioner har dødd av eller med Corona.

  Over 30.000 dør av sult hver dag. Hadde disse fått en brøkdelen av oppmerksomheten Corona har fått i mediene, og en brøkdel av kostnadene, er jeg rimelig sikker på at vi nærmest kunne utrydde dødsfall av sult og sultrelaterte sykdommer. (Kilde Worldometer)

  1. Som nevnt var kilden worldometer. Det er ikke vanskelig å finne, men her er linken. https://www.worldometers.info/

   ca 30.000 pr dag utgjør ca 11 mill i året. Hittil i år er tallet nær 7 mill og siden det fremdeles dør folk av Corona så regner jeg hele perioden fra 2020 og til i dag. Det utggjør ca 33 mill de første tre årene – og ytterligere ca 7 mill i år…

   Til sammenligning har 6,908,156 dødd av – eller med, Corona..

   Jeg prøvde å regne på kostnader og bevilgninger ved Coronaens, fra Mars 2020 til Mars 2021 og kom opp i nær 500.000 milliarder utfra en masse avisartikler. Altså bare første året…

   Journalister burde se på det da jeg knapt har ungdomskole å vise til, og vi snakker ufattelige beløp

   Her er noen svært få tall:

   Bare USA alene bevilget over 50.000 milliarder første året. I mars 2020 garanterte G20 landene for 54.000 milliarder i koronastøtte til fattige land. I tillegg har vi de enorme beløpene fra EU, Russland, Kina, Afrika, Midtøsten, Sør Amerika og Canada.

   I EU var det bevilget enorme beløp igjennom 2020 og i desember 2020 ble det i tillegg vedtatt en ny pakke på 19.000 milliarder, men også medlemslandene har egne pakker. For Tyskland finner jeg bevilgninger for over 20.000 milliarder, bare første året…

   EU skal låne 8000 milliarder fra Europas pensjonister.
   (E24 28 Juni 2020) – EU skal låne mer enn et trekvart oljefond for å hjelpe økonomien gjennom koronakrisen. Långiverne er pensjonister som får null rente på sparepengene i mange år.

   Næringslivet taper ufattelig og titusener av bedrifter går konkurs. IMF gikk i januar 2021 (E24) ut med beregninger som viste at Pandemien vil koste næringslivet 189.000 milliarder bare i produksjonstap

   – SSB estimerer at skolestengningen i Norge vil koste 1,7 milliarder pr dag,
   – NHO sa 1. april 2020 at Corona koster bedriftene i Norge syv milliarder i uken

   Og som vanlig… (Aftenposten 7. okt. 2020) Verdens superrike tjener stort under koronapandemien

   Det er ufattelige tall og jeg har bare en brøkdel …

 2. La meg vise til et essay på miaculpa2009.blogspot.com. “Veldedighet i Kongo” . Eller Hanne Herland som hevder at det er ikke sult i Afrika. Hun er oppvokst der.

  1. Afrika er et ufattelig stort kontinent og det bor nesten 1,5 milliarder mennesker der, så om ikke Hanne Herland har opplevd sult, så har hun vært særdeles heldig, eller har hatt skylapper for øynene… Joda det finnes mye svindel og triksing for å få inn penger, men å hevde at det ikke er sult i Afrika er tragikomisk.

   Jeg har naboer og venner fra Ghana, Eritrea, Sudan og Somalia. Fortell dette til dem … Senest i sommer sendte de en kontainer med ris og annet, kjøpt i Norge fordi folk sultet av forskjellige årsaker og jeg tror ikke dette er de værste landene.

   Det finnes til og med folk i Norge som sulter. Jeg var selv kronisk blakk i mange år og sultet og ble syk av underernæring mens jeg ble grovt misshandlet i det såkalte hjelpeapperatet, og det er mange, spesielt eldre, men de historiene får man sjelden. Hvem skal man gå til – og har man energi til det?

 3. For et par tiår siden ble det fokusert på Niger. TV2 dro ned og laget en reportasje. De fant en mann sittende på en haug med melsekker. Ingen grunn til å sulte mente han. Et norsk ektepar som bodde der nede nektet plent at folk sultet der. De møtte på kvinner som sanket “grønn” mat , urter etc. NORAD innrømmet den gang at sulten man fokusert på i Afrika var sterkt hauset opp. Hva med alle de svarte velfødde afrikanerne som reiser gjennom hele kontinentet opp over og tar seg over i båter, som de har betalt i dyre dommer for. Atletiske menn ???? Men AZT vaksinen tok livet av mange afrikanere på 80 tallet. Der var også Fauchi i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *