Søk
Close this search box.

Une er Hemalis nye kommersielle leder

Une Therese Andorsen
Une Therese Andorsen er Hemalis nye kommersielle leder.

Hemali møter høsten enda sterkere. Une Therese Andorsen er vår nye kommersielle leder.

Hemali vokser enda mer! Fra 1. august har vi fått Une med på laget. Une har en bachelor i informasjon og samfunnskontakt med organisasjonskommunikasjon fra Høyskolen i Hedmark. Hun er oppvokst i Stavanger, og her bor hun fortsatt med mann og barn. Hesten står på stallen.


– «Naturligvis» gikk jeg inn i oljebransjen, forteller Une.
– Jeg jobbet meg opp i rankene fra resepsjonist til salg, og senere i ulike supply chain-roller, sier Une. (Supply chain er samordningen av prosesser og aktiviteter i en bedrifts verdikjede.) 

– Med Une på laget kan Hemali endelig gjøre virkelighet av forretningsplanen vår, sier redaktør Julia Schreiner Benito.
– I en tid da formalia, fakta, tall og målbare resultater later til å være viktige kriterier, er jeg mer opptatt av person og verdier. Om du vil dytte litt ved verdens balanse, da trenger du en flamme. For Hemali betyr den flammen mer enn formalia. Vi så Unes sanne engasjement, derfor ønsket vi henne på laget, sier Benito.

Jeg håper at jeg og min erfaring kan hjelpe Hemali med å vokse og styrke sin posisjon som en uavhengig stemme.

-Annonse-

Rideulykke

Une har vært med på oppgangstider i oljebransjen. I en periode reiste hun mye til USA og Europa. Fritiden fyller Une med familie og sine firbeinte venner. Hun tilbringer timevis i stallen og på hesteryggen.

En rideulykke i 2015 har preget livet. Une ble hastet inn på akuttmottaket med indre blødninger, bekkenet var knukket tvert av. Hun ble sengeliggende i en lang periode, og enda lengre var hun avhengig av krykker.

Når en ser hvor fort livet kan endre seg så drastisk, gjør det noe med prioriteringene i livet

– Når en ser hvor fort livet kan endre seg så drastisk, gjør det noe med prioriteringene i livet, sier Une. Fremdeles setter hun seg på hesteryggen daglig.

En rideulykke i 2015 har preget Unes liv. – En slik opplevelse gjør noe med prioriteringene, sier hun.

Samfunnsengasjement

Unes samfunnsengasjement har tatt henne til Hemali. Hun ble kjent med redaktør Julia gjennom sitt arbeid som administrator i Facebook-gruppen Erfaringer med covid-vaksinering i Norge, den har nå 27 500 medlemmer.

– Våren 2021 opprettet jeg gruppen Erfaringer med covid-19 vaksinering Norge. Lite visste jeg om hva jeg bega meg ut på. Ideen kom etter å ha diskutert de nye bivirkningsrapportene fra Statens legemiddelverk med en venninne. Vi satt benket hver torsdag og ventet på at legemiddelverket skulle publisere de nye tallene. Imidlertid så vi fort at rapportene var mangelfulle. Vi ønsket mer informasjon om hvordan befolkningen reagerte på de nye vaksinene. De er jo basert i ukjent teknologi i vaksinesammenheng.

Hemali vokser! Fra v. ser du vår nye journalist Guro Skjelderup, redaktør Julia S. Benito og vår nye kommersielle leder Une Therese Andorsen.

Medias skjeve bilde


– Erfaringene lærte meg at mediene presenterer et skjevt bilde av konsekvensene etter massevaksineringen. Derfor har Hemali en viktig funksjon i en krevende tid. Medias tillit faller i befolkningen, det er en ny vår for alternative medier.

Medias tillit faller i befolkningen, det er en ny vår for alternative medier.

Une ser frem i mot nye arbeidsoppgaver.
– Jeg har et brennende ønske om å jobbe med noe jeg er engasjert i
og hvor jeg kan gjøre en forskjell. Jeg håper at jeg med min erfaring kan hjelpe Hemali med å vokse og styrke sin posisjon som en uavhengig stemme, sier Une.

Les mer fra Hemali

Hør motstemmene fra Dolomittene!
Hemali vokser: Guro er vår nye journalist
–Tallene fra FHI så uetterrettelige at jeg måtte slutte å lage summeringer
Hemali får verken annonsere hos TV2 eller Dagsavisen

– Annonse –

– Annonse –