Søk
Close this search box.

Dr. Aseem Malhotra: Vi klarte det! Pfizer til retten!

Mann i blå skjorte står på podie med laptop foran seg på et bord
Aseem Malhotra

Kardiolog Dr Aseem Malhotra: Pfizer må møte i Sør-Afrikansk rett! Der vil internasjonal ekspertise og ledende medisinsk fagpersonell kreve en umiddelbar rettslig vurdering av mRNA-vaksinen.

Saken ble først omtalt i The Print og Daily Telegraph New Zealand. Her kan du se pressemeldingen fra Freedom Alliance South Africa, foreningen som har jobbet fram saken.

Internasjonale forskere og eksperter har anlagt sak i Pretoria i et forsøk på å stoppe bruken av mRNA-vaksiner fra Pfizer. Kardiolog Dr. Aseem Malhotra mener at saken har «globale implikasjoner». I tv-programmet Good morning, Britain anbefalte Malhtra i 2021 mRNA- vaksinene og tok selv to doser. Siden døde hans tilsynelatende friske far, 72 år gammel. Trolig av vaksinene, lød konklusjonen etter obduksjon. Da brukte Malhotra måneder på å studere vaksinene nærmere, og endret sitt syn på dem.

– Ekspertisens påstand i retten vil være at Pfizers mRNA-produkter er usikre og ineffektive, ikke sikre og effektive. Slik produsenten, media og myndigheter har hevdet, skriver Malhotra på Twitter.

Fra Freedom Alliance South Africa sin pressemelding lyder det blant annet:

“I tillegg til å redegjøre for fakta som viser en økning av vaksineskader, refererer dokumentene til ny dataanalyse som avslører en tilknytning til økende dødsfall av både Covid- og ikke-Covid-årsaker hos vaksinerte sammenlignet med de uvaksinerte.

Seks måneders data fra Pfizers egen randomiserte kontrollerte studie viste en nesten 50% økning i dødsfall av hvilken som helst årsak hos vaksinerte (20 dødsfall) versus uvaksinerte (14 dødsfall). Globale data viser alarmerende signaler og korrelasjoner mellom administrasjonen av Pfizers COVID mRNA-vaksineprodukter og den enestående økningen i alvorlige bivirkninger hos pasienter. Inkludert funksjonshemming, fosteravvik, aggressiv kreft og død.

-Annonse-

Etter hvert som det globale medisinske samfunnet i økende grad blir klar over problemet, har FASA tatt på seg regjeringen og legemiddelregulatoren SAHPRA, for å beskytte folkehelsen.

Selv om det har vært mulig å undertrykke og forvrenge fakta i det offentlige narrativet, enten for eller mot vaksinene, vil det ikke være mulig for våre domstoler.»

Malhotra: – Medisinsk forskning er kuppet av farmaindustrien

Dr Aseem Malhotra var blant foredragsholderne under konferansen «Do no harm» i Oslo 19.11. 2022. Opptaket av Malhotras foredrag ligger åpent her.
– De fleste leger mangler ferdigheter innen kritisk vurdering. Det er et handicap på linje med å ikke evne å bruke stetoskop, sa Malhotra i Oslo. Les mer om Malhotra her.

15. april arrangeres The Spotlight Conference 2023 i Stavanger. Dr. Aseem Malhorta skal delta med foredraget:

Tackling the health misinformation mess through REAL evidence based medicine 


Siste fra Hemali

Ukens byttetips: Påskesjokoladen er uten palmeolje, men…
Kunstig intelligens og kunstig lege, ChatDoc. Din nye lege kan være digital.
Se hvordan regler favoriserer farmasi framfor naturprodukter.

– Annonse –

– Annonse –

Én kommentar

  1. Flott at noe skjer ang. farene med vaksinene. Kje bor på Sunnmøre, var på Oslo tur desember 2021, ble funnet uklar på pensjonatet og havna på legevakta, positiv hurtig corona test. Jeg hadde en alvorlig infeksjon. Først karantene hotell (var for syk til å være der), så Diakonhjemmet. Jeg er kjent med falske positive. Har tidligere hatt mye infeksjoner, eks. besvimte i 2014 og 15, hadde crp 188, ukjent årsak, neste gang fant de pneumoni. Så hva jeg feilte vet jeg ikke. Fikk høre av en ung lege at jeg ikke hadde blitt så syk med vaksine. Det var grusomt å se ambulanse folka og sykepleieren i månedrakter – helt borkastet. Stakkars folk. Og NSF spilte med, og båret leder var på Torp. Huff meg. Pensjonerte intensivsykepleiere ble oppringt, men hørte ikke mer. Sykehusavdelinger ble tømt for å ta imot covid pas., men de ble stående tomme. Og for et sirkus! Dette ble ikke offentlig, for flaut. Bare store mengder skandale info. om de stakkaren som måtte vente på sprøyta. Og fødende i presser med munnbind uten pappa! Når blir de stilt for retten her? Og Gulvog som somlet bort gule lapper og SMSr. Hernes mente at dette muligens kvalifiserte for Riksrett,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *