Søk
Close this search box.

Etter dose to: Når livet tar en ny vending

Hun ville det egentlig ikke, men gjorde det for “fellesskapet”. Dose én hadde gått fint, da skulle vel dose to være ok også… Det er to vonde år siden.


Av Liss Tone Johansen, først publisert på hennes FB-profil. Liss har utdannelse innen friskvern og helhetlig & forebyggende helse.

Går mot døra: Kroppen stritter mot, jeg har «vondt i magen», og beina føles tunge. Jeg setter meg på en stol og venter. Magefølelsen skriker nei, og tårene presser på uten at jeg helt skjønner hvorfor.

Dette som jeg nå er i ferd med å gjøre, det gjør jeg på bekostning av min egen magefølelse, mine verdier og mine overbevisninger. Fordi jeg føler meg presset og for å «hjelpe» fellesskapet.

To dager etter vaksinen starter blødninger som aldri stopper.

-Annonse-

Andre dose Pfizer

Dette er nummer 2, og den første gikk jo fint, jeg ble bare litt øm i armen. Så da går det vel greit nå også.
12. august 2021: Stikk nummer 2 med Pfizer i rekken av vaksiner som «alle» burde ta og som var «trygge».

To dager etter vaksinen startet blødninger som aldri stopper. Konstante blødninger i 6-7 måneder – før legen sender meg til utredning. Jeg hadde ikke hatt blødninger/ mens på 10 år på grunn av graviditeter og spiral. Jeg var helt frisk.

Jeg er nå ferdigoperert og ferdig med behandling, så nå er det «bare» oppfølging videre.

Endetarmskreft

Etter én time på sykehuset kommer beskjeden om at jeg hadde fått endetarmskreft.

Jeg visste instinktivt med én gang at det er på grunn av vaksinen. Den har «fucka» med kroppen min! En gentest viste at det var ingenting annet som skulle tilsi at jeg skulle få denne sykdommen.

Siden april 2022 har jeg gått gjennom fire cellegiftkurer og fem uker med stråling. Dessuten en akuttoperasjon som sannsynligvis skyldes feilbehandling og for sterk dose cellegift. Det resulterte i to utlagte stomier, altså utlagt tarm på magen.

Etter ett år er begge stomiene lagt inn igjen. Jeg har hatt en operasjon for å fjerne den delen der svulsten var. Jeg er nå ferdigoperert og ferdig med behandling, så nå er det «bare» oppfølging videre.

Jeg tror dessverre ikke at min historie er unik

Tror ikke at min historie er unik

Jeg hører og leser mange historier om andre som også har blitt plutselig syk på forskjellige måter og har fått forsterkede symptomer på ulike ting og sykdommer i etterkant av vaksinen. Jeg har snakket med flere som har opplevd det selv eller kjenner noen og mistenker at vaksinen kan være årsak. Dessuten har jeg lest flere rapporter og artikler som kan støtte den mistanken. Det er mange som melder om økning i tilfeller av kreft, hjerte- og karsykdom og andre sykdommer og plager.

Kanskje kjenner du deg igjen, eller kjenner noen andre som har opplevd det?

Hvem skal ta ansvar for disse livene som blir endret og ødelagt? Når livet tar ei sånn vending, må vi begynne å navigere på en ny vei videre…

Liss Tone Johansen blødde konstant etter dose to og fikk endetarmskreft

Mer om vaksineskader

Line og de fleste andre får nei til erstatning for vaksineskade
To år etter andre dose: – Jeg har vent meg til livet med utmattelse
Patolog: – Økning i forekomst av “aggressiv” kreft etter vaksinering
Journalist Rebecca Mistereggen: – Vi har blitt lurt! Høringen i EU bekrefter det ytterligere


– Annonse –

– Annonse –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *