Søk
Close this search box.

To år etter andre dose: Jeg har vent meg til livet med utmattelse

portrett av mann i 30-årene med brunt hår, smiler litt. Et tre i bakgrunnen

– Jeg tror at mange som sliter med helsen ikke tenker på at det kan ha med vaksinen å gjøre, sier Karl-Erik Hordnes. Én av mange bivirkninger er utmattelse.

Jeg har like mye utmattelse, nummenhet og konsentrasjonsvansker som da bivirkningene kom i september 2021 etter andre dose Pfizer. Andre symptomer har blitt noe bedre, men juni var ille, jeg var dårlig eller veldig dårlig i nesten tre av fire uker. 


Ingen tester, blodprøver, spesialister eller scanning har funnet noe galt hos Karl-Erik.

Da han ble intervjuet av TV2 høsten 2022, bekreftet pasientjournalen at: «Det er ikke funnet annen forklaring enn en sannsynlig vaksinereaksjon».

Han delte TV2-artikkelen på Instagram i november 2022 og skrev:
“Deler dette for å gi tallene på bivirkninger et ansikt, og antallet med liknende bivirkninger, er garantert svært mye høyere enn hva som er innrapportert. Bare siden i går, har 9 ukjente kontaktet meg som sliter med mye av det samme. Helsemyndigheter må våkne, og gi hjelp til alle som sliter med dette, og ikke bare tenke på hvor mange doser man kan gi eller tilby!”

-Annonse-

Snart to år etter at helsen knelte etter andre dose, har Karl-Erik vent seg til en ny hverdag.
– Livet er fint selv om disse plagene sitter i. Det er selvsagt mye jeg kunne tenke meg å gjøre og være med på som jeg ikke kan, men det er så mange gode ting i livet å være takknemlig for.
Karl-Erik bor i Arna utenfor Bergen med kone og to barn.

Men ønsket om å komme tilbake til den gamle normalen er jo selvsagt stor. Vel så kjipt som plagene, er mangel på konkret hjelp fra helsevesenet. 

I dag fikk jeg beskjed om at fastlegens henvisning til nevrolog ble avvist av sykehuset fordi de ikke “så behovet.” Det var eneste begrunnelse. Avslagene viser at en hel pasientgruppe blir ignorert.

Ingen hjelp å få

– Jeg har selv fått avslag på behandling for de med long-covid fordi det er vaksinen som var årsaken til plagene mine. Tilbudet er forøvrig i etterkant lagt ned, som følge av stopp på tilførte midler til prosjektet, noe som er helt utrolig. I dag fikk jeg beskjed på Helsenorge om at fastlegens henvisning til nevrolog ble avvist av sykehuset fordi de ikke “så behovet.” Det var eneste begrunnelse.

– Begge avslagene gir et tydelig innblikk i at en hel pasientgruppe blir ignorert. Det er en skandale. Jeg ble noe overrasket over dagens avslag, men ikke sjokkert. Det føyer seg bare inn i et helhetsbilde av at myndighetene ikke anerkjenner problemene vaksinen gir.

Jeg begynner å bli vant til en “ny normal” nå to år etter at bivirkningene kom.

– Mange beretter om utmattelse

I mars 2023 delte Karl-Erik sine erfaringer i en artikkel her på Hemali også.
–  Jeg har jeg fått minst 60-70 henvendelser fra mennesker jeg ikke kjenner, som har sett meg i TV2-artikkelen eller her på Hemail. De forteller om mye av de samme plagene og mer til. Senest i dag snakket jeg i over en time med en som lurte på om hun kunne ha bivirkninger, hun har hatt vesentlige plager lengre enn meg.

– Jeg tror at mange som sliter med helsen ikke engang tenker på at det kan ha med vaksinen å gjøre. Det er så lite fokus på det i media og lite gehør i helsevesenet og samfunnet for øvrig. Men jeg tror at ting er i ferd med å snu, det er flere og flere som uttrykker skepsis både til koronavaksinene og til vaksiner som måtte komme. I USA, Sveits, Tyskland, Japan, Australia med flere skjer det ting som tyder på at åpenheten om vaksineskadene øker.


Elleve år gammel fikk Maren ME, det var ikke norsk helsevesen som hjalp henne på beina. Hør henne og hennes far i Hemalipodden.
Marianne fikk ME etter koronavaksinen: – Jeg sørger over det livet som er tapt.


– Jeg er blant de “heldige”

– Etter å ha snakket med så mange som sliter med utmattelse og mye annet, gikk det tidlig opp for meg at jeg er blant “de heldige”. Mange har en hverdag der de ikke evner å være i jobb, eller ikke klarer å fullføre studier eller være sosial uten at det gir store konsekvenser i dagevis etterpå. Selv har jeg stort sett klart å jobbe 40 prosent.

– Det gjør dypt inntrykk å lese og høre slike beretninger. Derfor blir det umulig for meg å ikke prøve å bidra til at denne ignorerte pasientgruppen skal bli hørt og hjulpet. Jeg skulle gjerne ha gitt bånn gass og kommet mye lengre, men må ofte utsette oppgaver fordi formen er dårlig.

Før koronavaksineringen var de alle unge, friske og spreke mennesker.

– På kort tid har jeg fått flere beretninger fra folk som nå har fått beskjed om ME-diagnose, begynnende MS og begynnende kols. Før koronavaksineringen var de alle unge, friske og spreke mennesker. De to med sistnevnte diagnoser må i utgangspunktet bruke medisiner resten av livet og kan ikke bli friske.

Det er skandaløst hva disse mRNA-injeksjonene bringer med seg. Ved nyttår sa statsministeren i sin tale:

“I fellesskap kom vi gjennom koronapandemien. Det var tungt, men vi klarte det.”

Glemt og overlatt til seg selv

– Bak det glansbildet sitter det sannsynligvis tusener med langvarige vaksineskader. De fleste er glemt og overlatt til seg selv. De med long-covid blir vel i noe større grad tatt på alvor, men også i den gruppen føler mange seg glemt. 

– Høyre og Arbeiderpartiet har slagord som “like muligheter for alle” og “alle skal med”. Alle.

– Konsekvensene av koronatiden er vi ALLE på ingen måte ferdige med. Det blir vi ikke før myndigheter erkjenner fakta og bevilger penger til forskning og hjelp til dem som ligger nede og bøter på skadene. Først da kan vi kanskje i fellesskap si “vi klarte det”. Ikke før.


Vil hjelpe de vaksineskadde med foreningen VaxVeritas

Karl Erik har med flere andre startet en forening som har knyttet til seg et fagråd. Det inkluderer blant annet leger, forsker, advokat og professor.
Fagrådet fungerer som rådgivere og støttespillere til en spørreundersøkelse om langvarige bivirkninger. 

Målene for foreningen VaxVeritas er:

 • Formidle et sant bilde av covidvaksinenes bakside.
 • Bidra til at vaksineskadde blir hørt og hjulpet.
 • Påvirke myndigheter til mer helhetlig plan ved pandemi og for å håndtere og hjelpe vaksine-skadde.


I løpet av sommeren får VaxVeritas hjemmeside og en spørreundersøkelse for dem med langvarige bivirkninger.
Har du som er lege/forsker/mikrobiolog lyst til å stå oppført som støttespiller for spørreundersøkelsen? Kontakt Karl-Erik Hordnes: post@vaxveritas.no


Mer fra Hemali om bivirkninger og utmattelse

Kjersti fant veien ut av kronisk utmattelse
Betydningen av mitokondriene, cellens kraftsentra: for helse generelt og kreft spesielt
Lavt stoffskifte er en autoimmun sykdom
Hemalis journalist Guro: – Min vei tilbake etter svineinfluensavaksinen


– Annonse –

– Annonse –

8 kommentarer

 1. Hvorfor er det ingen som er villig til å stille de ansvarlige for en domstol? Det blir antydet at noen av vaksinene var placebo. Hvordan ble dette administrert? Noen ble mao valgt ut til å dø, og fikk alle de 3 dosene med samme innhold, som forårsaket død eller sykdommer. Mens ektefellen fikk saltvann. Dette må frem og da må vel de som tok seg av injiseringen ha noe å fortelle oss. Jeg etterlyser HANDLING. Og den må de av oss som forsto løgnen ta ansvar for. De vaksinerte som Karl Erik er jo tappet for energi. Nei, dette henger ikke på greip!

 2. Hvorfor er det ingen som tar initiativ til å stille de ansvarlige for denne galskapen for domstolene? Jeg stiller spm atter en gang. Engasjementet om noe, er jo i prinsippet lik NULL. Hva er formålet Hemali?

 3. Vi har alt for stor tro på legene. Det er de selv som sørger for det. Sannheten er at det er så mye de ikke kan gjøre noe med, og ikke forstår.

  Da hjelper det heller ikke å gå til kvakksalvere som vil kurrere deg mot betaling.

  Kanskje bedre å slutte med alkohol, røyk og andre giftstoffer.? Fysisk avstand til problemene hjelper. Men fristelsene forfølger oss ofte helt til vi dør!

 4. Det er en skandale uten sidestykke, får prøve å holde meg saklig her. Selv er jeg rasende for at jeg lot meg teste på teststasjonen der de stakk en PCR test langt opp og forbi bihule hinnen. Det er omtrent ingen som tror meg når jeg og noen andre som har tatt denne møkkatesten er blitt magnetisk. De som er «vaksineskadet» (giftskadet), blir stort sett ikke trodd, og få tror på teorien om at de «vaksinerte» en med de testene, da de er dyppet i gift/lipider og nanopartikler som gir magnetisme. Gi denne ….testen et ansikt også, for det er faktisk mennesker som er blitt sjuke av de også. Ble utredet for takykardi i 2019, men kunne fremdeles gjøre daglige gjøremål uten å være så gåen etterpå. Etter testen er jeg faktisk blitt verre og kan knapt dusje uten at pulsen går i været. Det er drøssevis av artikler også om testen som kan gjøre en mørkeredd på høylys dag, alle lamper burde lyst rødt med hele testen som det gjorde med den sprøyten jeg ikke tok. 2009 var det også et vanvittig hysteri, og alle lamper lyste rødt. Så kom den godeste Avitsland på banen i ettertid og sa det var tidenes vaksineskandale. Nå er det stille.

 5. Forresten, skulle virkelig ønske noen mikrobiologer med guts kunne analysert blodet til mange som har fått i seg dette. Noen som kjenner til noen som er villig til å gjøre det?

 6. Vil legge til om noen tviler på at man kan vaksineres via nesen, at det gjør de med hunder og influensavaksine til babyer for de som ikke vil gi de det i sprøyte. Polio ble en gang distribuert oralt med noen dråper på tungen. Bare en opplysning for å beskrive at det er fullt mulig og meget sannsynlig at mange som har testet seg også har fått i seg partikler som er i sprøyten.

 7. Hva med de titusenvis av mennesker i Norge som aldri blir friske etter at denne galskapen har fått herje fritt i to år ? Og hva med de som har mistet forsørgere, sine barn og sitt nettverk av venner og ressurspersoner ? Oppgjørets time nærmer seg for løgnere, bedragere og grådige vesener som ikke har sett annet enn penger i å ødelegge, eller i verste fall drepe medmennesker ! Men hva skjer før presset blir så stort at den juridiske kampen begynner å gi målbare resultater og aksepter for at NOEN MÅ STILLES TIL ANSVAR ? I Norge er det fullt ut mulig å synliggjøre personene som har gått i bresjen for å drepe medmennesker. Vi som har mistet familiemedlemmer, venner og nettverk er ikke nulliteter, men individer som krever et oppgjør slik at galskapen kan stanses, og at gjenopptakelse av nye “vaksinerunder” ikke kan finne sted ! Det som har skjedd, må bringes til øverste juridiske myndighet (Riksadvokaten) – som fordeler ansvar for opprulling av det forferdelige som har skjedd.
  Skal Norge igjen stille seg bakerst i køen, men oppgjørets time har fått en plass på samfunnets agenda, slik som i Danmark, Finland og etter hvert også i Sverige.

 8. Tusen takk for den salven, Sandberg! Håper flere kommer på banen! Tiden er inne før neste angrep. Bill Gates er helt klar på at dette er måten å myrde folk på. Robert Kennedy jr er nå ute og insinuerer at vaksinene var konstruert for hvite europeere. Han hevder at knapt noen kinesere eller jøder er blitt rammet. Konspirasjon? Think not!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *