Søk
Close this search box.

Line og de fleste får nei til erstatning for vaksineskade

Line ble skadet av AstraZeneka
Line Merethe Ølmheim Aaserud fikk livet sitt snudd på hodet av AstraZeneca-vaksinen. Her er hun på akuttmottaket fire dager etter vaksinen ble satt.

To av tre som har søkt erstatning etter bivirkninger av koronavaksinen får avslag, viser Norsk pasientskadeerstatning.

Jeg tok vaksinen for samfunnet, dette er takken, sa Line (36) til Hemali i fjor.
Hun kjenner ikke igjen kroppen sin etter at hun tok AstraZeneca-vaksinen. Siden mars i 2021 har hun vært avhengig av smertestillende.

Ett år etter at hun søkte erstatning, kom svaret: Avslag. Også Pasientskadenemda har nylig gitt avslag. I dag kan Line fortelle at formen hennes er uendret:

– Jeg doserer meg gjennom døgnet med Paracet, Ibux og Ipren. Jeg kan ikke ta sterkere smertestillende fordi jeg er avhengig av å kjøre bil i jobben. Når jeg har tidligvakt, har jeg vekkeklokken på om natten for å ta smertestillende slik at kroppen fungerer når jeg står opp.

Mars 2021 får Line Merethe Ølmheim Aaserud (36) vaksinen fra AstraZeneca. To dager senere blir vaksinen pauset i Norge, senere fjernes den fra vaksinasjonsprogrammet.
Fire dager etter vaksinasjon ligger Line på akuttmottaket med store smerter i kroppen, trykk i brystet og pusteproblemer.

-Annonse-

– Prøvene er normale, men jeg har enorme smerter og kjenner ikke igjen kroppen min. Utallige undersøkelser gir ingen svar på hva som feiler meg.
På sin Instagram-profil deler Line mer om bivirkningene hun har fått.

Advokat Jørgen Heier om Lines sak: – Helsemyndighetene innrømmer at “vaksinene” gir økt risiko for blant annet hjerteproblemer og blodpropp. Da skulle sunn fornuft tilsi at det er myndighetenes oppgave å bevise at injeksjonene er «trygge og effektive». Ikke omvendt.

Tuberkulose etter vaksinering med mRNA

NRK skriver hva som skjedde med Lovern Gjellestad et par uker etter vaksinering: Hun fikk kraftige reaksjoner, og halsen hennes hovnet opp. Fra NRK:

“Etter nokre veker med fleire testar, viste det seg at ho hadde fått tuberkulose. Ein test som blei gjort fem år tidlegare, viste at ho hadde tuberkulose-bakteriar som ikkje var aktiverte.

Terje Gjellestad seier dei er sikre på at det var vaksinen som utløyste sjukdommen.

– Skal ein få aktivert ein passiv tuberkulose, må ein vere sjuk eller ha svekka immunforsvar. På denne tida gjekk ho på skulen, og var frisk og oppegåande fram til dette oppstod.”


Karl-Erik fikk ikke hjelp for sine vaksineskader, nå lager han en arbeidsgruppe for å hjelpe andre.
Hemali laget en liten film med nordmenn som forteller om ødelagte liv etter mRNA-vaksinering.


Avslag på erstatning

Lovern fikk ikke erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning (NPE) eller Pasientskadenemnda fordi “det ikke finnes forskning om dette som gjør at de kan gå god for at vaksinen er årsak til sykdommen”.

To av tre som har søkt om erstatning, har fått avslag, viser statistikk fra Norsk pasientskadeerstatning.

Den vanligste bivirkningen etter koronavaksine er menstruasjonsforstyrrelser, som utgjør omtrent halvparten av søknadene.

Studie viser immuntoleranse etter flere doser

Immuntoleranse:
– I januar 2021 advarte jeg om immuntoleransen etter implantasjon av kunstig mRNA (koronavaksine). Nå er dette blitt del av den offisielle kunnskapsbasen i USA og i Pubmed, sa lege Ludwig Aigner til Hemali.

Studien fant at de som er blitt mRNA-vaksinert to eller flere ganger, har unormale nivåer av en type immuno­globulin. Ifølge forskerne svekker det immun­forsvaret og gir økt risiko for gjentatt korona­infeksjon og andre sykdommer. Artikkelen ble publisert 17. mai 2023 i det medisinske tids­skriftet Vaccines.

Unormalt høye nivåer av immunoglobulin av klasse IgG4 hos dem som er mRNA-vaksinert flere ganger, skaper en tåleevne for spike-proteinet som kan undertrykke naturlige antivirale reaksjoner, skriver forfatterne av studien i oppsummeringen.

Økt IgG4 kan også oppstå som følge av mRNA-vaksinering mot HIV eller malaria. Det gir også økt risiko for kreft og kan forårsake autoimmune sykdommer og myokarditt hos sårbare personer, viser studien.

Overdødelighet kom i samme tidsrom som vaksinering

Ifølge nylig offentlige tall fra SSB – Statistisk sentralbyrå – var overdødeligheten i 2022 på 10,53 prosent. SSB tilskriver overdødelighet på rundt 5 prosent “C19-komplikasjoner”, uten at vaksinene nevnes. Til tross for at overdødeligheten ikke startet med C19 i 2020, men noen måneder etter at vaksinene ble tatt i bruk. Overdødeligheten steg ettersom flere doser ble satt.
Ifølge SSB var overdødeligheten i 2022 på 10,53 prosent (8,4 dividert på 7,6), ikke på 5 prosent.

Tabellen nedenfor viser at forventet levealder økte for begge kjønn i “katastrofeåret” 2020. Da herjet C19 uten vaksiner. Først i 2021 faller tallet for kvinner, og i 2022 for menn. Det året ble forventet levealder for menn redusert med 0,82 prosent. Dette har ikke skjedd for noe kjønn fra ett år til det neste siden 1950, skjønt kvinner kom nær med et fall på 0,72 prosent fra 1962 til 1963.

Konklusjon: C19 uten vaksiner ga ikke statistiske utslag, utslagene kom først etter vaksinering.

Utdrag av tabell fra SSB.

Mer fra Hemali om vaksineskader

Kardiolog Aseem Malhotra: – Da faren min døde, begynte jeg å studere mRNA-vaksinene.
Mikrobiolog Jan Raa: – Kan det tenkes at koronavaksinene gir skadelige bivirkninger?
Er sunn skepsis vaksinemotstand?
Lege: – Feilbruk av ordet “vaksine” har store konsekvenser for folkehelse og politikk.

– Annonse –

– Annonse –

7 kommentarer

 1. Når man vet om de store menneskelige kostnadene ved hvert enkelt vaksineskade-tilfelle blir man ganske enkelt oppgitt over norske helsemyndigheter.
  Det er ikke bare pasienten selv som mister livets solside, men også deres pårørende m.t på sosialt samspill, parforhold og barneoppdragelse.
  Min aller nærmeste måtte gå privat gjennom Volvat for å få korrekt diagnose, men selve behandlingen måtte vi finne frem til selv på godt og vondt.
  Mitt råd til alle uansett bakgrunn: Skaff deg privat helseforsikring!

 2. I England får alle som er blitt berørt av de giftige dosene 1.7 million kr i erstatning ved dødsfall i familien og om de blir erklært 60% handy caped. Kilde: The Daily Mail.

 3. Nå skal ikke jeg være høy og mørk…. men kanskje burde folk være mer skeptisk til hva myndighetene serverer. Det samme gjelder når van velger politisk parti.
  Anbefaler på det sterkeste å stemme på partier utenfor stortinget, partier som tar folk på alvor og ikke tvinger vaksiner og annen dritt på folk uten å ha gjort grundige undersøkelser.
  Denne vaksinestrategien de har hatt er for at noen skulle tjene penger og for å teste hvor lydig folk er.
  Myndighetene er IKKE troverdig.
  Hvorfor ber Erna om 100 års hemmelighold? -Det lukter lang vei.
  Alle konspirasjonsteorier slo til dessverre.

  Det er all grunn til å være skeptisk til myndighetene.

  Til slutt vil jeg ønske Line god bedring.

 4. Det som er sørgelig er at norske myndigheter på grunn av kunnskapsløshet ikke er interessert i prøve ut en metode for å redusere skadevirkninger av helsefarlige medikamenter og vaksiner. Homeopati er sidestilt med skolemedisin i mange land, som vi vanligvis liker å sammenligne oss med. På Pubmed finnes info om homeopatisk forskning. Homeopater har god erfaring med at Thuja i homeopatisk dose kan oppheve eller redusere skader av giftstoffer.

 5. Nylige artikkel i Lancet viser at av døde i undersøkelsen var 75% døde av covid-vaksinene .
  Samme tall kom prof.patolog Arne Burkhardt i Tyskland fram til .
  Covid-vaksinene gjør det motsatte av hva myndigheter og Folkehelsa hevder :
  Den svekker ditt immunfosvar , slik at du lettere får covid , lettere smitter andre og lettere havner på sykehus .
  Med svekket immunforsvar får du lettere andre sykdommer som f.eks kreft .
  Plutselig død av disse sprøytene er blitt et begrep . I USA er det 40% økning i dødelighet i den arbeidende , friskeste ,
  del av befolkningen 25-62 år gamle .
  Vaksinene er den største medisinske skandale gjennom tidende ( og det sier ikke lite , vært store skandaler før ) .
  Myndigheter og Folkehelsa har sammen med korrupte legemiddelfirma administrert og gått god for disse meget farlige sprøytene .
  Disse må straffeforfølges og settes til doms .
  Vaksineskadde må annerkjennes , og selv om intet kan erstatte helsa , må erstatningene bli av en størrelse som gjør at man kan snakke om en kompensasjon , f.eks. 20 millioner kroner pr. skadde .
  Dokumentasjonen på det ovenstående er overveldende , MEN media ( som er kjøpt og betalt av politikerne ) er lydige
  og svikter helt . Dette må få konsekvenser for mediestøtten .

 6. Flott å se at “folket” har våknet. Selv forsto jeg at covid var propaganda allerede i mars 2020. En eldre mann jeg kjenner svarte da jeg advarte ham mot å ta vaksine: jeg velger være lojal mot regjeringen. Har ikke sett ham siden. Og jeg er blitt kalt konspirasjon teoretiker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *