Søk
Close this search box.

Lager arbeidsgruppe for de vaksine-skadde: – De må tas på alvor!

portrett av mann med kort hår, trær i bakgrunnen, smiler litt

– Ingen blir friske av at bivirkninger registreres. Sammen med eksperter og helsepersonell lager Karl-Erik Hordnes nå en arbeidsgruppe som skal jobbe for de vaksine-skadde.

En skandale at ikke myndighetene gjør mer for de vaksine-skadde, sier Karl-Erik Hordnes (43). Sammen med sin kone og flere ønsker han å samle eksperter og helsepersonell for å bøte på mangelen.
Samtidig har nå Regjeringen avgjort å følge FHIs råd om enda en oppfriskningsdose til dem fra 75 år og til sykehjemsbeboere hvis det har gått mer enn 6 måneder siden forrige dose.

For meg blir det stadig tydeligere at denne “vaksinen” aldri skulle blitt gitt til unge og friske mennesker.

Karl-Erik har vært utmattet siden andre dose Pfizer i august 2021. Han er nummen i armer, bein og ansikt. Ingen tester, blodprøver, spesialister eller scanning finner noe galt.

Da Karl-Erik ble intervjuet av TV2 i høst, bekreftet pasientjournalen at: «Det er ikke funnet annen forklaring enn en sannsynlig vaksinereaksjon».
Han delte artikkelen på Instagram i november 2022 og skrev:
“Deler dette for å gi tallene på bivirkninger et ansikt, og antallet med liknende bivirkninger, er garantert svært mye høyere enn hva som er innrapportert. Bare siden i går, har 9 ukjente kontaktet meg som sliter med mye av det samme. Helsemyndigheter må våkne, og gi hjelp til alle som sliter med dette, og ikke bare tenke på hvor mange doser man kan gi eller tilby!”

-Annonse-

Vaksine-skadde blir ikke trodd


– Jeg fikk mange henvendelser etter oppslaget på TV2. Nettopp følelsen av ikke å bli trodd og at vaksineskadde ikke skulle føle seg alene var grunnen til at jeg stod fram. Jeg leste nærmest ingenting i riksmedia om vaksineskader, og da blir det lett til at verken leger eller folk generelt tror at de finnes.

– Jeg er ikke alene om å ha blitt korona-vaksineskeptisk og å ha mistet tillit til våre helsemyndigheter. Det tror jeg vil påvirke folks vilje til å la seg vaksinere neste gang, for en liknende pandemi vil nok trolig skje igjen. Våre helsemyndigheter har et troverdighetsproblem, både på grunn av en forhastet vaksine, men også for manglende vilje og evne til å rydde opp i det vaksinene forårsaker.

Jeg er ikke alene om å ha blitt korona-vaksineskeptisk og å ha mistet tillit til våre helsemyndigheter.

Én ting er at hverdagen har blitt utfordrende, like ille er det at hjelpen uteblir, mener Karl-Erik.
– De siste månedene har jeg hatt kontakt med mange som sliter med bivirkninger. Gjennomgående føler de seg alene, og mange blir ikke trodd. Legene vet ikke mer enn pasienten, og flere blir sykemeldt for angst fordi legene ikke finner svar. Det er en skandale at ikke myndighetene tar dette på større alvor. Jeg vil gjøre det jeg kan, jeg kan ikke lenger håpe at andre gjør noe. Vi vaksine-skadde trenger å bli hørt, og vi trenger konkret hjelp og forskning.
Sammen med sin kone og flere, ønsker han en bredt forankret arbeidsgruppe, inkludert forskere, mikrobiologer, leger med flere. Eksperter vil kunne gi arbeidsgruppen faglig tyngde og troverdighet inn i møte med myndigheter. De konkrete målene for gruppen er:

 • Formidle et sant bilde av covid-vaksinenes bakside. 
 • Bidra til at vaksine-skadde blir hørt og hjulpet. 
 • Påvirke myndigheter til mer helhetlig plan ved pandemi, inkludert en plan for å håndtere og hjelpe vaksine-skadde.

Vaksine-skadde trenger mer enn at myndighetene “følger med”


I første omgang ønsker Karl-Erik en ikke-anonym spørreundersøkelse som skal kartlegge hvilke vaksiner som har gitt hvilke bivirkninger for data og eventuelle fellesnevnere.
– En statistisk oversikt vil være et pressmiddel i møte med helsemyndigheter. Det eneste jeg hører fra myndighetene er «vi følger med på bivirkninger». Vi trenger mer enn det! Arbeidsgruppen vår heter VaxVeritas, den skal bidra til å få frem sannheten om vaksinenes bakside og påvirke for å gi konkret hjelpe til de vaksine-skadde. Vi ønsker nå kontakt med eksperter og helsepersonell som ønsker å engasjere seg, sier Karl-Erik.

Savner sitt gamle liv

Karl-Eriks helse er muligens litt bedre, men fortsatt evner han kun å jobbe 40 prosent som konsulent.
– Kanskje har jeg bare vent meg til min nye situasjon. Jeg savner å gå i fjellet, å trene, spille fotball … og jeg savner å følge opp barna mine slik jeg gjorde før. Mye faller på min gode kone.
Familien bor i Arna utenfor Bergen. Karl-Eriks bivirkninger kom plutselig i september 2021, kort tid etter andre dose med Pfizer: utmattelse, hjernetåke, konsentrasjonsproblemer med mer. Siden da har han vært 60 prosent sykemeldt eller mer og har begynt på arbeidsavklaringspenger.  
– For meg blir det stadig tydeligere at denne “vaksinen” aldri skulle blitt gitt til unge og friske mennesker.

Karl-Erik Hordnes kan kontaktes på m. 97 562 365 eller e-post karlerikh@hotmail.com


FHI 17.3.: ” Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttets anbefaling om ny oppfriskningsdose med koronavaksine til de som er 75 år eller eldre, og sykehjemsbeboere hvis det har gått mer enn 6 måneder siden forrige dose.”
Videre: “FHI anser det som sannsynlig at samme aldergruppe vil ha behov for en ny oppfriskningsdose også til høsten, før vintersesongen 2023-24.” 


Siste artikler fra Hemali

Vi leger har blitt byråkratiets roboter.
Roundup, kreft og Monantos kyniske spill.
Mistanke om hjerteposebetennelse etter andre dose, men det fikk ikke Julie (39) vite.
Lege Stig faster minst 14 timer hver dag.

– Annonse –

– Annonse –

3 kommentarer

 1. Håper inderlig Karl-Erik Hordnes’ helse bedrer seg etter hvert. Så riktig god bedring ønskes helhjertet herfra!
  Også synes jeg det er veldig bra og ikke minst ytterst viktig at han har mot (og helse) til å ta opp dette med vaksineskader som knapt noen tør å stille spørsmål ved. Eller som kanskje de aller fleste velger å tie i hjel, selv om de innerst VET at dette har en sammenheng for langt flere enn helsemyndigheter, etater og ikke minst hovedmediene ønsker å gi inntrykk av gjennom sine “fortellinger”.
  Fortellinger som ikke er så nøye med å formidle alle sider av en så viktig sak som koronavaksinens mange og alvorlige bivirkninger.

 2. “Legene vet ikke mer enn pasienten, og flere blir sykemeldt for angst fordi legene ikke finner svar. Det er en skandale at ikke myndighetene tar dette på større alvor. Jeg vil gjøre det jeg kan, jeg kan ikke lenger håpe at andre gjør noe. Vi vaksine-skadde trenger å bli hørt, og vi trenger konkret hjelp og forskning.”
  Vel; vi er altså som samfunn underlagt (monopolistisk) et helseregime hvor de ansvarlige terapeuter ikke forstår mer av sykdom som fenomen og behandling/forebygging som grep enn pasienten gjør… et helseregime som i tillegg frekt og freidig avviser alle gode og effektive alternativer til den etablerte skandalen de sjøl representerer. Hvor lenge skal vi godta dette? Hvor lenge skal vi tilnærmet ukritisk (i praxis) gi allopater (skolemedisinere) allmakt til å definere hva som er såkalt `ansvarlig medisinsk forebygging og behandling´?

 3. Min tidligere samboer fikk ME av vaksinen, og nesten verre enn det var den totale mangelen på hjelp og tilogmed motarbeidelse fra det offentlige helsevesenet.
  Det som er mest verdt å merke seg er følgende: Jeg, som kun har videregående utdannelse, var den første som fant frem ME-diagnosen ved å saumfare nettet og sette symptomene opp mot min samboers tilstand.
  Den offentlige legen var veldig kritisk til at det hadde noe med vaksinen og gjøre, og dette kostet oss mye dyrebar tid, og fokuserte på psykisk sykdom.
  Og dette, var en skandale av uante dimensjoner ettersom samboer hadde så nedsatt funksjonsevne at hun ikke klarte å bearbeide lange setninger uten å falle ut av samtalen, eller å se på tv uten å få ekstrem hodepine. Og det, sier ikke lite om hva slags redusert tilstand hun befant seg i.
  Fremgang fikk vi først på privatklinikken Volvat, der, ble min ME-diagnose jeg fant 3 mnd tidligere satt fast av en flink lege, men selv der anbefalte de ikke den eneste remedien jeg hadde funnet som var KETO-dietten. De sa “hun er for syk” til denne kompliserte dietten, men på denne tiden klarte hun som sagt ikke å se på tv eller gjøre noe annet enn å stirre i veggen med stor depresjon i tillegg til alle andre symptomer.
  Her kan man lese om symptomene i detalj: https://www.healthrising.org/blog/2018/09/24/brain-fire-neuroinflammation-found-chronic-fatigue-syndrome-me-cfs/
  Hverdagen besto i å “holde ut” og vente på en bedring, for en hverdag, og på dårlige dager var det å ligge i dusjen på noen håndklær med vannet rennende over seg som lindring. Dette varte fra oktober/november til februar, hvor et av flere sykehusopphold pga av oppkast-anfall, hvor hun lå med kontinuerlig oppkast med både afipran og stemetil som ikke holdt seg nede, gjorde at hun bestemte seg for å prøve KETO-dietten. Med meg som eneste anbefaler.
  Etter tre dager, og med bekreftet ketose gjennom keton-sticks, fikk hun ca 15% økt hjernekapasitet, men klarte ennå ikke å se på en skjerm men kunne ta lengre turer og taklet mer en enkle korte setninger.
  Veien derfra til å finne remedier endte opp med å skaffe ulovlige stimulanter, med stor suksess, men dette skapte store problemer på lang sikt m.t på avhengighet
  Den største redningen kom ved hjelp av kunstig T3 hormon, som vi måtte få tak i gjennom bekjente, og idag ivermectin behandling som også må skaffes gjennom bekjente.
  Idag er vi ikke lenger på talefot som følge av avhengighet til stimulantene hun bruker for å øke energinivået, som har ført til økonomisk ruin for henne, og denne stimulanten er i tillegg neurotoksisk.
  Avslutningsvis vil jeg bare nevne at et stort antall av såkalte Long covid tilfeller bare er et annet navn på paraply-diagnosen ME.
  Mvh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *