Søk
Close this search box.

Kjære Italia, hjertet mitt gråter

Gondoler, Italia

Kjære, vakre Italia, ser du ikke at det skjønne folket ditt rives fra hverandre? Hvordan kan du tvinge mer enn 10 millioner til å velge mellom oppsigelse/stenging og vaksine innen 15.oktober?

Journalist og forfatter Kristin Flood er oppvokst i Norge med italiensk mor og norsk far. I flere tiår har Kristin formidlet nyheter og kunnskap om italiensk kultur og samfunn. Hun har levert reportasjer til Aftenposten, NRK, aviser og magasiner i de cirka tretti årene hun har vært bosatt i Venezia. Kristin er en aktiv kurs- og foredragsholder, og har publisert fem bøker om personlig utvikling. I 2021 er hun aktuell med en moderne gjenfortelling av den italienske dikteren Dante Alighieris ‘Inferno’ fra 1300-tallet. Under pandemien har hun reist mellom Italia og Norge og fulgt utviklingen parallelt i de to landene. Nedenfor setter hun ord på noe av det hun opplever i disse dager i Italia.

Kjære Italia! Hjertet mitt gråter. Mine venner i det daglige – bakeriet, helsekostbutikken, slakteren, hotellet, vinhandleren (noen har allerede gått konkurs), trekker på skuldrene med blanke øyne når jeg spør hvordan det går. “Vi har ikke noe valg lenger. Vi må” Andre roper lykkelige og lettet: “Hurra! Endelig tvang!”

Kristin Flood

-Annonse-

Kjære, vakre Italia, ser du ikke at det skjønne folket ditt i disse dager rives fra hverandre?
Hvordan kan du tvinge mer enn 10 millioner til å velge mellom oppsigelse/stenging og vaksine innen 15.oktober? Når smittetallene aldri har vært så lave som nå?
Hvordan kan du lage nye koronapass-regler som overkjører prinsippene i din egen grunnlov fra 1948, en av de mest moderne i hele Europa?
Hvordan kan du sparke et stort antall leger og helsepersonell? Og nekte elever og studenter deres lovlige rett til skolegang og studier?
Hvordan skal du greie deg uten 100.000 uvaksinerte politi- og andre offentlige tjenestemenn?
Hva skjer når tusenvis av trailerne fortsetter å blokkere motorveiene?
Hvorfor lar du fastleger tilby tre dager hjemmebehandling mot korona (som min fastlege) og ikke bruker denne og andre metoder som et alternativ til vaksinering?
Hvorfor tilbyr du ikke gratis hjemmetest til alle – også vaksinerte – slik at alle kan koronateste seg samtidig med tannpussen?
Hvordan kan du produsere koronamedisin i Parma og ikke spre den til alle dine leger over hele landet?
Hvorfor vil du presse dine kjære til å være med på en ny medisinsk metode som er i prøvefasen og kun betinget godkjent til 2023?

Hvorfor presser du ungdom med hjertehinnebetennelse til å vaksinere seg?

Hvorfor hører du ikke på kvinner, menn og eldre som har opplevd blodpropp eller andre vaksineskader og dødsfall på nært hold, og derfor sier nei?
Hvorfor presser du ungdom med hjertehinnebetennelse til å vaksinere seg? Hvorfor forteller du ikke ditt folk på hvilken måte du vil ta det fulle medisinske og økonomiske ansvaret for skader, dersom de skulle oppstå? Og sier i klartekst hva du tilbyr syke og pårørende i hjelp og erstatning?
Hvorfor oppretter du ikke en åpen skadetelefon slik at du kan få en oversikt over vaksineeffektene, både på kort og lang sikt?
Hvorfor inviterer du ikke til åpen dialog, der ulike syn kan møtes i gjensidig respekt, slik du gjør i politikken?
Hvorfor lytter du ikke til tusenvis av leger som i månedsvis har behandlet koronasyke med suksess?
Hvorfor lytter du plutselig ikke lenger til leger og advokater som du tidligere respekterte?

Viruset har endret seg


Hvorfor oppretter du ikke en statlig kommisjon som undersøker hva som gikk galt i Bergamo da koronasyke ble hasteinnlagt i ledige senger på sykehjem blant syke og sårbare eldre? Ditt land er ikke lenger i Bergamo-modus. Du har samlet enorme mengder data og erfaring. Viruset har endret seg. Jeg forstår at frykten fortsatt sitter i: Hver dag ser jeg dine innbyggere kjøre bil alene med munnbind, sykle omkring med munnbind og gå tur i ensomme gater med munnbind.

Jeg har forståelse for at mange aksepterte to vaksiner da de ble lovet at dette var den eneste veien ut av pandemien, ut av lockdown og økonomisk krise. Men hva med oppdateringen, som blant annet viser at vaksinen ikke er effektiv mot covid19-variantene? Som viser at også dine vaksinerte innbyggere smitter de sårbare i samfunnet? At sårbare kvinner og menn ikke er beskyttet selv om de er vaksinert? Hva med barn og ungdom, holder det at Pfizer har prøvetestet 2000 barn mot 40.000 voksne for å legitimere massevaksinering? Og kjære Italia: Hvordan vil du i fremtiden omsorg og respekt for mangfoldet i ditt fargerike land?

Hjertet mitt gråter når jeg i disse dager ser mitt andre hjemland gå ned i knestående…


Les mer fra hemali

Alt du ikke får vite fra Dagsrevyen
Psykolog: – Om du kontrollerer mediene, kontrollerer du budskapet og befolkningen.
Bedre immunitet fra sykdom enn vaksine.
Les dette før du dømmer meg – den uvaksinerte.

– Annonse –

– Annonse –