McCullough: – Ikke fall for det tredje narrativet!

skjermdump av middelaldrende mann med grått hår under høring

Dr. Peter McCullough beskriver det tredje narrativet: “Det er ikke vaksinen, det er covid-19!” Under en høring i Europaparlamentet nylig krevde han full stopp for alle c-19-injeksjoner.
– De er ikke trygge.

Foto over: Skjermdump.

Kardiolog Peter McCullough sier at det kun er to ting som har hatt effekt mot covid-19: Tidlig behandling og naturlig immunitet. Her kan du se opptaket fra Europaparlamentet 14. september.

Den tidligere professoren ved Texas University beskriver hvordan farmasøytisk industri, WHO, FN, WEF (World Economic Forum), Gates Foundation, Gavi, Cepi, CDC, FDA og EMA – altså ikke-folkevalgte, overnasjonale organer – opererte som én forledende enhet. Dessuten hvordan de hindret leger som ham i å gi c-19 pasienter tidlig behandling og redde liv.

De opererte og konspirerte som én koordinert enhet, og resultatet har vært katastrofalt. McCullough.

-Annonse-

– Fra januar 2020 opererte og konspirerte disse som én koordinert enhet, og resultatet har vært katastrofalt. Tre år senere aksepterer WHO fortsatt ikke tidlig behandling-19 av c, det bør fortelle mye. (Artikkelen fortsetter.)


Møt nordmenn hvis helse har blitt rasert etter c-19-vaksinering i denne lille filmen. Hemali fikk ikke kjøpe annonseplass av TV2 eller Dagsavisen for filmen, sistnevnte begrunnet avslaget slik:
“Vi har gjort en vurdering av videoen og har konkludert med at innholdet er såpass kontroversielt at vi ikke kan ta inn videoen som annonsørinnhold. Det vil kunne skape sterke reaksjoner fra lesere, noe som gjør at vi ikke ønsker å markedsføre denne videoen.”

Immunolog Charlotte Haug i video:
– Slik studiene på vaksinene er utført, er det ikke mye bevis for effekt. Når vaksinene gis til friske, bør vi være sikrere.

Professor Eivind Hovig i video: – Eksperimentell genterapi og mangelfull forskning.


– Jeg ser blodpropper som ikke forsvinner

Under høringen advarer McCullough sterkt mot mRNA-vaksinene og sier blant annet:
– Jeg har pasienter som har hatt blodpropper i to år, de løser seg ikke opp. Vi finner spikeproteinet i blodproppene, og slikt har vi aldri sett i medisinen før.
Videre beskriver han myokarditt, (hjertemuskelbetennelse) nevrologiske tilstander, immunsvikt, arytmi, slag, utslett, lammelser…
– Jeg er hovedforfatter av den største obduksjonsstudien om død etter c-19. Vi har gjennomgått 600 rapporter og kliniske funn, vår konklusjon er at 73,9 prosent av død etter c-19 skyldes mRNA-vaksinen. Ikke covid.
NB: Før studien ble fagfellevurdert, ble den fjernet av The Lancet fordi “studiens konklusjoner ikke støttes av studiemetodikken.” Utdrag av studien:

Metode

“Studien gjennomgikk alle publiserte obduksjonsrapporter relatert til covid-19-vaksinasjon frem til 18. mai 2023. Opprinnelig 678 studier og, etter screening for våre kriterier, 44 rapporter med 325 obduksjoner. Tre leger gjennomgikk alle dødsfall uavhengig av hverandre for å undersøke om covid-19-vaksinasjon var den direkte årsaken eller bidro betydelig til døden.

Funn

Det mest impliserte organsystemet i covid-19 vaksine-assosiert død var
det kardiovaskulære, (53 %),
etterfulgt av det hematologiske systemet (17 %),
luftveiene (8 %)
og andre organsystemer (7 %).

Tre eller flere organsystemer ble påvirket i 21 tilfeller. Gjennomsnittlig tid fra vaksinasjon til død var 14,3 dager. De fleste dødsfallene skjedde innen en uke fra siste vaksine. 

Totalt ble 240 dødsfall (73,9 %) uavhengig funnet å være forårsaket av covid-19 vaksinasjon, eller at denne betydelig hadde bidratt til døden.

Tolkning

Konsistensen blant tilfellene med kjente covid-19-vaksinebivirkninger, mekanismene og relatert overdødelighet kombinert med obduksjoner antyder stor sannsynlighet for en årsakssammenheng mellom covid- 19 vaksiner og død i de fleste tilfeller. Ytterligere og umiddelbare undersøkelser er nødvendig for å avklare funnene våre.”

Det tredje narrativet

– Det første falske narrativet var nedstengning, det andre var at covid-19-vaksinene er “trygge og effektive”. Ikke la deg forlede ved å falle for det tredje: “Det er ikke vaksinen, men covid-19. ” For den medisinske litteraturen viser noe annet. Vaksinene skaper sykdom, sier McCullough under høringen.

McCullough omtaler en dansk studie som viser meget stor variasjon i bivirkninger utifra de ulike partiene av samme c-19-vaksine.
– Tall fra VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting) viser det samme. De fleste batchene er trygge, men 4,2 prosent av befolkningen i Europa har vært uheldig. De har blitt vaksinert fra farlige batcher, sier McCullough.


Maria (25) er låst til sengen på smertestillende og hjertemedisin. I Hemalipodden spør hun:
– Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg?


Hemali har møtt motstemmer

Hemali traff Alexandra Henrion-Caude, forskningsdirektør ved National Institute of Health and Medical Research (INSERM) fra 2012 til 2018. Som genetiker er hennes spesialfelt RNA -teknologien.
Se videointervjuet med henne der hun forklarer løgnene, konspirasjonene og farene. Tekstet på norsk.
Hemali traff patolog Ryan Cole: – Jeg vet hva jeg ser i mikroskopet.
Hemali traff forsker Astrid Stuckelberger: – En pandemi av løgner.

– Annonse –

– Annonse –

6 kommentarer

 1. Veldig bra at Hemali holder oss a jour på dette feltet med sterke stemmer og bunnsolide fagfolk innen medisin som nettopp Peter McCullough!

 2. Er det noen lesere som har kunnskap og kan gi et svar på verdier angående d-dimer testen? Hvilke verdier som er «normale» og hvor grensen går for å vite om det foreligger risiko?
  Den bør vel være negativ, men hva om den er litt forhøyet?

 3. Det tyske medlemmet av Europa parlamentet Christine Anderson taler den 13.9.23 også utrolig engasjert til oss alle, om å forstå hva WHO fremdeles legger opp til. Hun gjentar mantraet: Say no! Say no! Og MSM er i full gang om nye varianter. Ondskapsfulle dårer. Og hvem er du? Lever du fremdeles i bobla?

  1. Hei Mia;-) Har sett det samme på nett! Vi må alle starte med si NEI !
   Jeg likte ditt innlegg og X’r det nå i kveld 🙂

   @torgeorg

   N

   EI

   111

 4. Er følgende skrivefeil?

  Overskriften:
  Dr. Peter McCullough beskriver det tredje narrativet: “Det er ikke vaksinen, det er covid-19!”

  Høyt opp i artikkelen:
  Tre år senere aksepterer WHO fortsatt ikke tidlig behandling-19 av c, det bør fortelle mye. (Artikkelen fortsetter.)

 5. “Blir nedringt av folk som ønsker ny koronadose”. Nyhet idag hos kjendis avisa Tønsbergs Blad. SCHIBSTED. Og sånn holdt de på helt fra “vaksinene” ble tilbudt. Hver eneste dag, de stoppet da det ikke kom noen 4de dose. Redaktøren er en dåre i manges øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *