Søk
Close this search box.

24-30 ganger flere alvorlige bivirkninger

bjørnar brændeland

… sammenlignet med tradisjonelle vaksiner. Tidligere konsernoverlege Bjørnar Brændeland om covid-19 vaksinens meget alvorlige og mindre alvorlige bivirkninger.

Av Bjørnar Brændeland, (bildet over) tidligere konsernoverlege. Først publisert på hans Facebookprofil.

Og om hvorfor jeg både valgte og velger å forsterke mitt immunapparat med høye doser vitamin D3, vitamin C og litt sink.

Vaksinemotstandere viser riktig til alvorlige bivirkninger av spikeproteinvaksinene mot Covid-19 viruset.

Legemiddelindustriens manglede transparens og tilfeller av enorme kapitalkverføringer til nasjonale offentlige helseinstitusjoner bidrar til å øke denne skepsis betraktelig.

-Annonse-

At Pfizer fikk rettens medhold i å holde resultatene av denne ubehagelige delen av deres egen vaksineforskning lukket i flere tiår, gjør ikke skepsisen mindre.

Likevel er summen av de alvorligste bivirkningene av spikeproteinvaksinene 24-30 ganger større enn av de tradisjonelle vaksinene.

Risiko for bivirkninger

Spørsmålet er hvor stor risikoen for alvorlig bivirkning egentlig er. Sett i forhold til at vaksinen ikke bare beskytter mot de livstruende og mest alvorligste former for luftveis- og lungeinfeksjoner ved covid 19, men derigjennom også mot mange autoimmunsyldommer på lengre sikt?

For å finne vitenskapelig åpen og ærlig forskning, kontaktet jeg kolleger i Australia som har gått meget grundig til verks.

Government of Western Australia – Department of Health har analysert alle registrerte bivirkninger knyttet til Covid-19 vaksinen 2020-2021 og sammenlignet dem med de tradisjonelle vaksiner satt i mange tiår.

De har offentliggjort resultatene av forskningen i «Western Australia Vaccine Safety Surveillance – Annual Report 2021».

Der kommer det frem at risikoen for alvorlige bivirkninger er 24 -30 ganger større for mRNA vaksinene fra Pfizer, Moderna og Oxford Astra Zeneca enn de tradisjonelle vaksinene mot for eksempel influensa, kikhoste, tuberkulose, polio og flere. Disse gir svært sjeldent alvorlige bivirkninger.

Tallene for alvorlige bivirkninger i denne undersøkelsen som omhandlet 5.726.723 satte vaksinedoser, hvorav 3.948.673 var Covid-19 vaksiner

 • Pfizer 244,8. pr 100.000 satte doser (0,2448%)
 • Parterte Moderna 281,4. pr 100.000 satte doser
 • Astra Zeneca. 306,1 Pr 100.000 satte doser
 • Ikke- Covid vaksinene 11,1 pr 100.000 satte doser (0,0111%)

En tidligere pasient av meg slet med såkalt «hjernetåke» med svekket konsentrasjon og oppfattelsesevne i halvannet år etter Covid-19 vaksinasjon.

Alvorlige bivirkninger

De farligste, men ikke hyppigste innrapporterte, av de 3.948.673 satte Covid-19 vaksinedosene:

 • Betennelse i hjertemuskulatur ( myocarditis) 98
 • Betennelse i hjertepose (pericarditis). 402
 • Dype venetromboser. 118
 • Lungeemboli. 131
 • Sterkt fall i antall blodplater ( trombocytopeni) 57
 • Guaille-Barre syndrom ( lammende nerverotbetennelse) 18
 • Bells paralyse (forbigående ansiktslammelse). 66
 • Anaphylaxi ( sjokkreaksjoner m blodtrykksfall). 181
 • Døde ( sansynlig vaksinerellatert). 87

Tallene kan virke skremmende. Men hvis vi tar for oss noen av de mest livstruende bivirkningene, som dyp venetrombose og lungeemboli, er det totalt meldt inn 249 av 3.948.673 satte covid-19 vaksinedoser. Det utgjør kun 0,006 prosent, eller 6 per 100.000. Risikoen for å oppleve dette er nesten ikke tilstede.

Likevel er summen av de alvorligste bivirkningene av spikeproteinvaksinene 24-30 ganger større enn av de tradisjonelle vaksinene. Vaksiner mot influensa, kikhoste, tuberkulose, polio og liknende gir knapt slike bivirkninger.

Motstanden mot covidvaksinene må derfor ikke overføres til disse livsviktige vaksinene.

Hyppigere, men ikke livstruende bivirkninger

De mindre farlige, forbigående, men hyppigste bivirkningene ved spikeprotein-vaksinene ved 3.948.673 satte vaksinedoser:

Hodepine 2737
Utmattlelsefølelse og sløvhet (« hjernetåke») 2384
Muskelsmerter. 2001
Brystsmerter ( sansynlig ikke hjerterellasjon) 1404
Feber (Fra over 38 til over 40C). 1487
Sterke betennelsesreaksjoner på injeksjonsstedet 1408
Leddsmerter. 881,
hvorav leddbetennelser. 22
Magesmerter. 651
Generelle allergiske reaksjoner. 273

Selv om ikke disse er livstruende, kan de være alvorlige nok.

For eksempel slet en tidligere pasient av meg med såkalt «hjernetåke» med svekket konsentrasjon og oppfattelsesevne etter Covid-19 vaksinasjon. Det varte i halvannet år før vedkommende ble frisk og kunne vende tilbake til jobb. Vedkommende har beviselig ikke hatt Covid-19.

Multiorganreakajoner

Mange har hatt flere av de nevnte symptomer på samme tid på grunn av betennelser utløst av vaksinens spikeproteiner i flere organer, inklusivt blodkar og rundt fettceller. Ikke bare fra selve vaksinens spikeproteiner, men også de spikeproteiner kroppens organer selv har begynt å produsere stimulert av vaksinen.

Ideen om at vaksinens spikeproteiner skulle holde seg i muskulaturen rundt injeksjonsstedet og stimulere antistoffproduksjonen derfra, holder ikke ifølge kjente professorer i histologisk patologi.

Mulige årsaker til multiorganreaksjoner

Feil ved administrering av vaksinen.

En alvorlig årsak kan være feil ved administreringen av vaksinen som vi , etter min personlige mening, ser i Norge. Våre helsemyndigheter har rett og slett valgt å overse og faktisk forby nødvendigheten av aspirering før vaksinen pumpes inn. Aspirering betyr at en forsikrer at ikke sprøyten settes direkte inn i blodbanen og slik blir med rundt til alle kroppens organer.

Dette til tross for at absolutt alle sykepleiere og leger i sin utdannelse har blitt grundig opplærte i betydningen av aspirering ved vaksinering.

Risikoen for å treffe de såkalte cirkumfleksarteriene og cirkumfleksvenene i overarmen er riktig nok liten, men dog tilstede. Det er jo også de alvorligste bivirkningene.

Vaksinen siver inn i kapillærene, de mikroskopisk minste blodårene, rundt injeksjonsstedet. Derifra fraktes spikeproteinene rundt i kroppen og skaper reaksjoner.

Mulig skjer dette i forbindelse med betennelsesreaksjoner rundt injeksjonsstedet.

Forbud” i Norge mot aspirering

Da undertegnede skulle ha sin fjerde Covid-19 vaksinedose, var jeg blitt i tvil om automatikken i aspirering på vaksinekontoret.

Jeg sa derfor til sykepleieren at jeg regnet aspirering som en selvfølge. Svaret jeg fikk var skremmende. Der var satt “forbud” mot aspirering! Jeg sa derfor nei til vaksinen.

Hvem som står bak en så, etter min mening, uansvarlig beslutning? Det fikk jeg ikke vite, men noen bør stilles til ansvar.

Da takket jeg nei til fjerde dose

Personlig valgte jeg isteden å satse på å forsterke den naturlige immunisering ved infeksjon med daglig inntak av store doser vitamin D3 (over 3000 I.E.), C-vitaminer og sink. Det har tydeligvis virket, til tross for min høye alder. Kanskje har det også hatt effekt at jeg har hatt covid-19-infeksjon to ganger.

Ifølge FHIs Dr. Preben Aavitsland er de siste varianter av Covid 19-viruset meget smittsomme, men mer å regne som forkjølelsesvirus. Hvor vaksinen er viktigst for mennesker med underliggende immunsvekkende sykdommer og eldre. Er det meg?

Men WHO og vaksineindustrien foreslår å tvangsvaksinere alle som ikke vil….


Pfizer saksøker Polen

Pfizer går til sak mot Polen for brudd på kontrakten for koronavaksiner. Pfizer krev seks milliardar polske zloty, vel 16 milliardar norske kroner, fordi landet ikke har vaksinert en stor nok andel av befolkningen.

I søksmålet kommer det fram at Polen ikke har betalt for rundt 60 millionar vaksiner som aldri kom i bruk. Polen hadde inngått en bindende avtale om å betale for dem, men gjorde det ikke.

Den første høringen skal holdes i Brüssel 6.desember 2023. Dette melder The People’s Voice og skriver videre at den polske helseministeren Katarzyna Sojka sier at Polen ikke vil betale for vaksiner som folket sa nei til. Andre EU-land står i et tilsvarande dilemma, sier hun.
En rekke andre medier rapporterer også om søksmålet fra Pfizer.


Siste fra Hemali

– Folk er så redde for å dø at de ikke lever.
Skadelige stoffer i næringsdrikker.
Olivenolje kan redusere kognitiv svikt.

– Annonse –

– Annonse –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *