Søk
Close this search box.

– Ingen tar ansvar for egen helse lenger

mann med skjegg og caps sitter i hangglider

Selv trives Tomas høyt i luften. – Ingen skal ta ansvar for egen helse og egne handlinger lenger. Barna skal sykle med hjelm og ikke ramle i barnehagen. Prøver vi å lage en haug med pingler?

Tomas Vilster ga sine to barn en annen oppvekst på Løten på Hedmarken.
– Begge kjørte bil og cross motorsykkel fra de var seks år. I lukkede former, selvfølgelig.
Selv har han alltid søkt adrenalinet, du finner knapt den ekstremgren som ikke Tomas har testet. Alt fra motorcross til klippestup. Datteren Maria (25) er i dag en merittert rytter. 

(På bildet over flyr Tomas sportsfly.)

– Jeg har alltid vært streng på leggetider og at de skulle oppføre seg pent, men for meg er friheten det viktigste vi har. Få regler, men de skal holdes, er Tomas´ filosofi.

Hemali har skrevet om Tomas´ datteren Maria (25) i flere artikler. Sammen har de gjestet Hemalipodden.

-Annonse-

Naturmedisinen nattokinase

I dag er Maria atter i stallen, men i to år etter koronavaksinene var hun en skygge av seg selv.
– Et helvete som far å bevitne, men nå puster Maria igjen. Fra å høre Maria si “pappa, det kjennes ut som om kroppen min dør fra innsiden” og “jeg vet at jeg skal dø jeg, pappa”.
Helsevesenet ga ingen gode svar, sier Tomas. Han er sikker på at naturmedisinen som Maria tar har æren for hennes helbred.
Her kan du lese mer om Marias fremgang og om naturmedisinen nattokinase.

Det har vært to mørke år. Verken Tomas eller Maria er i tvil om at vaksinene er årsaken, men alle de leger og spesialister som har uttalt seg i forbindelse med innleggelser og utallige undersøkelse avviser en slik sammenheng.

– Mye motstand, ingen oppfølging

– Jeg er overrasket over den motstand vi har møtt og over at ingen tør å si at plagene er vaksineindusert. FHI skriver at: «Det er tett oppfølging fra bivirkninger fra koronavaksinene.» Det er ren løgn. Det har ikke vært noen oppfølging, sier Tomas.
– Jeg tror at dette er aller verst for deg jeg, pappa, sa Maria fra sengen på Elverum sykehus.
Nå rir Maria hver dag og gleder seg til å jobbe som journalist igjen.
– Hjertet hennes er fortsatt på bærtur, og jeg er redd for at spikeproteinet etter vaksinene kan ha laga faenskap som er irreversibelt fordi vi ikke kom i gang med behandlingen før. Hadde jeg visst det jeg vet i dag, hadde ingen av mine barn blitt vaksinert.

Hør Tomas om:

 • Nattokinase og løvetannrot
 • Å være pappa til en som lider
 • Helsevesenets svik
 • Manglende tillit til systemet
 • Nordmenns konformitet

OBS! Legen som Tomas nevner i opptaket er kardiolog Peter McCullough.


NB: Rådfør deg med en lege du stoler på før du eventuelt tar nattokinase. Dette gjelder spesielt dem som tar blodfortynnende medikamenter. Nattokinase skal heller ikke brukes hvis du har en blodkoagulasjonsforstyrrelse og/eller hvis du tar medisiner som påvirker blodkoagulering, for eksempel reseptbelagt vitamin K, heparin eller warfarin (coumadin).


Flere episoder av Hemalipodden

Utmattet og i smerter: – Jeg fant meg ikke i at jeg ikke kunne gjøre noe selv.
Bli kjent med vagusnerven din!
Jan Raa: – Naturen har svar på vitenskapelige stridsspørsmål.

– Annonse –

– Annonse –

4 kommentarer

 1. Samtalen med Tomas Vilster er en av de beste jeg har hørt . Alt er riktig og sant. Takk til dere alle. Jeg er ikke vaksinert og har aldrig vært det.

 2. Hei Tomas, jeg er 100 prosent enig med deg, vi lever ikke, vi bare eksisterer, ikke alle selvsagt, men veldig mange, dessverre. Jeg har også mistet troen, og tilliten til saueflokken som styrer landet vårt. Jeg har reist som styrmann i hele mitt liv, og var så heldig at jeg fikk stille 6 spørsmål via en oppegående politiker til sjøfartsdirektoratet, og svara jeg fikk var ingenting en svada i fra ende til annen, og svara kom ikke ifra direktoratet, men ifra neringsdepartemanget.

 3. “Folk går fra forstanden flokkevis, men det triste er at de kommer til sans og samling bare en og en.”
  Det gode med pandemien er at det skjer i det hele tatt. Det vi bør spørre oss selv er hvorfor det har tatt så lang tid før vår tillit til myndighetene har blitt rokket. Det måtte en slik skandale som vi har opplevd til før vi var villige til å stille de ubehagelige spørsmålene. Og svarene var enda mer ubehagelige siden de innebar at myndighetene ikke visste hva de drev med. De som skulle ta vare på helsen vår var i stedet aktivt med på å undergrave den. Og det gjaldt ikke bare noen få, det var enstemmighet. Hvis du tvilte, ble du stemplet som en forræder og en fare for omgivelsene. De som hadde tatt bryderiet og orientert seg utover det NRK/Aftenposten osv. serverte oss, møtte enorm motstand og ble marginalisert og forfulgt. Disse burde i dag få en unnskyldning og full oppreisning. Samtidig som de som villedet oss burde straffes og miste sine stillinger og skyves ut i mørket.

  Et spørsmål som reiser seg er; hvis det kan lyves og misledes så konsekvent på et viktig område som folkehelsen, hvilke løgner har vi blitt ledet til akseptere på andre områder? En løgn står aldri alene, den trenger andre løgner å støtte seg til. Jeg spiller herved ballen videre til andre lesere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *