Det er ikke ren uflaks at vi får kreft!

skallet mann med briller og litt skjegg, han har sort t-skjorte, grønne omgivelser og blå himmel

Jeg må bare spørre: Når skal helsemyndigheter og medier begynne å legge to og to sammen?

Av kreftoverlever, filmskaper og forfatter Terje Toftenes. Artikkelen ble først publisert på OmHelse 2. juli 2023.
NB! Terje Toftenes anbefaler ingen å slutte med ordinær kreftbehandling. Han omtaler komplementær behandling som et tillegg til ordinær behandling.
Hør Terje Toftenes i Hemalipodden.

Artikkelen på NRK 2. juni 2023, om Trude med kreft tre steder i kroppen, slår det fast igjen:

“Legene fant ikke noe genetisk disposisjon for kreft. De tre samtidige diagnosene var ren uflaks”.

Samtidig, i samme nettavis står artikkelen:

-Annonse-

“Forskarar viser at industrimat gjev kreftfare: – Må bli ein større del av kosthaldsdebatten”.

Jeg må bare spørre: Når skal helsemyndigheter og medier begynne å legge to og to sammen?

Ingen annen sykdom får tildelt så mye forskningsmidler og koster samfunnet så mye i form av omfattende og gjerne svært brutale behandlinger.

Hver tredje person får kreft før fylte 75

Utviklingen av kreftsykdom har nærmest eksplodert de siste 20 årene. Hver tredje person får kreft før fylte 75. I USA er det hver andre. I fjor var det 37. 000 nye tilfeller i Norge.

Ingen annen sykdom får tildelt så mye forskningsmidler og koster samfunnet så mye i form av omfattende og gjerne svært brutale behandlinger.

Kreftforeningen samler inn flere hundre millioner hvert år – primært fra kreftrammede familier – til en forskning som ikke klarer å løse gåten.

Hver tredje kreftpasient dør innen 5 år, mange bare etter måneder. Og de som overlever behandlingene får sjelden samme kroppen tilbake.

I dag vet vi veldig mye mer om hva som skaper kreft, – eller det vil si, forskningsmiljøer og terapeuter utenfor det etablerte helsevesen vet veldig mye mer.

Og de skaper resultater som dessverre ikke synes å nå frem til dem som egentlig burde vite.

Artikkelen fortsetter, les resten her.


Mer om kreft fra Hemali

Aspartam på WHOs liste over kreftfremkallende stoffer.
Fedon Lindberg: – Vitamin D kan bidra til å redusere kreftdødelighet.
“Stadig flere overlever kreft”. Hvor sant er det?
Lege Øyvind Torp: – Jeg hadde ikke tid til å vente på “mer forskning”.

– Annonse –

– Annonse –

2 kommentarer

  1. Vi vil i årene fremover oppleve at våre nærmeste dør av kreft helt ut av det blå. Pga alle dosene de ble lurt til å ta. Kreft svulsten har ligget i dvale men blir nå aktiv. Men jeg leser at stress er en av 13 årsaker. Da jeg fikk tarm kreft for 30 år siden, var kirurgen helt klar på at svulsten hadde begynt å vokse 13 år tidligere. Og hva skjedde meg da? Jo, min mann ville skilles!

  2. Jeg legger meg nå kanskje ut med redaksjonen. Jeg reagerer på at ingen her snakker om elefanten i rommet. Temaet nå om dagen er kreft. Det er nå bekreftet at vaksine dosene siden 2021 har bidratt også til at kreft plutselig og uten forvarsel dukker opp og tar liv kort tid etter. Det er også bekreftet at lege middel industrien mistenkes for å forgifte oss. Alle vaksinene vi har trodd skulle forhindre div sykdommer ga oss de samme sykdommene eller reduserte immunforsvaret. Det siste er jo et faktum som bør være utdatert ifbm Covid løgnen. Og nå burde vel debatten dreie seg om det faktum at medisin industrien som drives av Blackrock eks vis er ansvarlig. Ethvert forsøk på ytterligere å lure folk til å ta vaksiner generelt bør nå AVVISES. Denne industrien er nå avslørt. Eller?

    Æ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *