Søk
Close this search box.

Texas´statsadvokat har saksøkt Pfizer for feilaktig fremstilling av koronavaksinene

portrett av middelaldrende mann i dress med rødt slips

Dessuten for konspirasjon og knebling med mål om å sensurere den offentlige diskursen.

Texas´ statsadvokat Ken Paxton har saksøkt Pfizer for ulovlig, feilaktig fremstilling av selskapets koronavaksine. Og for forsøk på å sensurere offentlig diskusjon om produktet. Slik lyder kjernen i søksmålet fra statsadvokaten, her fra pressemeldingen:

Pfizer har gitt villedende påstander angående selskapets COVID-19-vaksine. Dette er i strid med Texas Deceptive Trade Practices Act.
Selskapets fremstilling av at deres vaksine hadde 95 prosent effekt mot infeksjon var svært misvisende. Deres beregning stammer fra den «relative risikoreduksjonen» for vaksinerte fra Pfizers første to-måneders kliniske studieresultater. FDA-publikasjoner indikerer at “relativ risikoreduksjon” er en misvisende statistikk som urimelig påvirker forbrukerne.


Dr. Ladapo fra folkehelsa i Florida: – Pfizer vil gå under!


Kunne ikke forutsi vaksinens beskyttelse

Pfizer ble den gang varslet om at en ikke nøyaktig kunne forutsi vaksinebeskyttelse utover to måneder. Likevel skapte Pfizer et misvisende inntrykk av at beskyttelsen var varig. Informasjonen som undergravde påstandene om beskyttelsens varighet ble unntatt offentligheten.

-Annonse-

Til tross for at den kliniske studien ikke klarte å måle om vaksinen beskytter mot smitte, propaganderte Pfizer for å skremme publikum til å vaksinere seg som et nødvendig tiltak for beskyttelse.

Mange ble tvunget av vaksinemandater til å ta et defekt produkt solgt av løgner.

Produktet er ikke som lovet

Pfizers produkt var i strid med fremstillingen av det. COVID-19-tilfeller økte etter utbredt vaksinering, og noen steder var det flere dødsfall fra COVID-19 blant vaksinerte enn uvaksinerte.

Da det ble klart at Pfizers vaksine sviktet og økonomien dermed var truet, sørget selskapet for å skremme varslere. Pfizer konspirerte også for å sensurere kritikere. De som sa sannheten om vaksinen ble stemplet «kriminelle» og fikk anklager om å spre «feilinformasjon». I tillegg tvang Pfizer sosiale medier til å bringe varslere til taushet.

– Rettferdighet for folket

– Vi forfølger rettferdighet for folket i Texas, hvorav mange ble tvunget av tyranniske vaksinemandater til å ta et defekt produkt solgt av løgner, siteres statsadvokat Paxton på i nevnte pressemelding.
– Fakta er klare. Pfizer fortalte ikke sannheten om sine covid-19-vaksiner. Mens Biden-administrasjonen gjorde pandemien til et våpen for å tvinge ulovlige folkehelsedekreter på folket og berike farmasøytiske selskaper, vil jeg bruke alle verktøy jeg har for å beskytte våre borgere som ble villedet og skadet av Pfizers handlinger, heter det fra pressemeldingen.

Søksmålet følger statsadvokat Paxtons etterforskning av Pfizer og andre vaksineprodusenter som ble kunngjort tidligere i år.
Her kan du lese det fullstendige søksmålet.


Siste fra Hemali

To advokater i Hemalipodden: – Vår rettsstat er truet.
Dr. Fedon Lindberg om kreft i VG: – Her må en virkelig himle med øynene!
Hemalis redaktør tester fasteimiterende diett: – Faste uten fandenskap!

– Annonse –

– Annonse –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *