Søk
Close this search box.

Forbud mot klemming og annen galskap

Unødvendige koronaregler har kostet samfunnet milliarder og påført store skader. Ikke minst vil barn og unge som har fått ødelagt mye av to skoleår lide framover. Vil de ansvarlige beklage?

Av Pål Steigan, først publisert på Steigan.no

Koronaregler og annen galskap: Statsminister Erna Solbergs tale om koronatiltakene fra 12. mars 2020 bør inngå i pensum i studiet av overgrep mot det norske samfunnet.

Den ble den første i en serie med opptredener der hun, Bjørn Guldvog, Bent Høie og Espen Nakstad tredde mer eller mindre meningsløse, men desto mer vidtrekkende og diktatoriske forbud og påbud nedover hodene på et paralysert folk.

De ansvarlige er så tilfredse med å ha vært på parti med makta at de ikke kommer til å beklage med ett ord.

-Annonse-

Husker dere forbudet mot å klemme hverandre?

For hva skal man si om en helseminister som gir påbud og regler for hvem som får lov til å klemme hverandre?

Høie om klemming på sykehjem: – Første skritt på vei tilbake til hverdagen

Lokale myndigheter i Haugesund tok det et steg lenger, og i mars 2020 kom de med en forskrift som sa at det å klemme eller håndhilse kunne resultere i to år i fengsel!

Eller har vi glemt utspill som dette:

Meteren og maskene og hytteforbud

Det var «meteren» og maskene og forbud mot å dra på hytta og regler for hvem som kunne komme på julebesøk. Og internering på «koronahotell» og tvungne PCR-tester og koronapass…

Og alt var bare tull.

Som det går fram av studien fra Yale University, var ikke covid-19 farligere enn influensa, med unntak for de aller eldste. For barn har det ikke vært farlig, og det visste man allerede på våren eller forsommeren 2020. Studien er en såkalt “preview”, og ennå ikke fagfellevurdert.

WHO publiserte i 2020 en fagfellevurdert artikkel av den anerkjente epidemiologen John Ioannidis om dødeligheten av covid-19. Han er blant verdens mest siterte. Artikkelen viser at dødeligheten av viruset for alle smittede ligger på mellom 0,05 % og 0,31 % i gjennomsnitt. Det er lavere enn for vanlig influensa.

Artikkelen har tittelen: Infection fatality rate of COVID-19 inferred from seroprevalence data og den ble publisert i Bulletin of the World Health Organization, men er nå fjernet fra dette nettstedet. Nå ligger den ligger her.

Ioannidis skriver:
Seven of the 12 inferred IFRs (Infection fatlity rate) are in the range 0.07 to 0.20 (corrected IFR of 0.06 to 0.16) which are similar to IFR values of seasonal influenza.

Som Jeffrey A. Tucker skriver i artikkelen på Steigan.no Fauci løy den dagen alt endret seg:

“For ungdom var Faucis tall 3 333 ganger for høye – en overdrivelse på mer enn 300.000 prosent! Og han gjorde det med et glatt ansikt. For befolkningen som helhet er tallet altså fra 0,0003% til 0,095%. Generelt for hele befolkningen bommer Fauci med 10 ganger.”

Hva de visste

Før denne skjebnesvangre datoen visste man både i de medisinske fagmiljøene og i helsebyråkratiet:

  • At lockdown ikke virker for å stanse et luftveisvirus.
  • At generelle maskepåbud ikke kunne hindre spredning av virus og har skadelige virkninger på helsa.
  • At skolestengninger ikke ville være noe nyttig tiltak mot et luftveisvirus.
  • At generell sosial distansering ville være kontraproduktivt.

Og så videre.

Men 12. mars 2020 ble all opparbeidet erfaring snudd på hodet og enhver som hevdet noe annet ble stemplet som en farlig undergraver og en som burde utstøtes fra det gode samfunn og fratas tale- og ytringsfrihet. Gjennom sosiale medier sørget etterretningstjenestene og Big Tech-bossene for at sensuren, også mot forskere og anerkjente eksperter, ble knallhard. Og så var det hele feil. Katastrofalt feil.

Les på Hemali: Professor Halvor Næss oppsummerer pandemien


Mer fra Steigan:
 Vi er ikke alene – også Nobelprisvinnere i medisin blir sensurert vekk
#TwitterFiles del 10: Twitters sensur av koronadebatten
Sannheten om Covid McCarthyismen


Dette er penger som aldri kommer tilbake, det har skadet samfunnsøkonomien for all framtid.

Hvor mye har koronareglene kostet?

Det foreligger ennå ikke oppdaterte tall på hva denne katastrofalt feilaktige politikken har kostet. Vi vet at Norges Bank forverret sin balanse i 2020 med 300 milliarder kroner. Koronatiltakene skulle jo delvis kompenseres, i hvert fall for de rikeste og de nest rikeste.

Siden da har det gått to år med av- og på- stengninger og «tiltak». Næringsliv og privatøkonomi er blitt påført store skader. Hvor mye? Nærmer vi oss et statsbudsjett i tap?

Dette er penger som aldri kommer tilbake, det har skadet samfunnsøkonomien for all framtid. Det må settes ned en «folkets koronakommisjon» som kan få all denne elendigheten på bordet.

Og det må lages en revy i Monty Python-stil om all galskapen. Virkeligheten har vist seg å overgå den mest vanvittige satire.

Vil de ansvarlige beklage?

Da kommer vi til spørsmålet vi stilte innledningsvis: Vil de ansvarlige beklage? Vårt uærbødige tips er: Nei!

De kommer til å late som ikke noe. De har vært med på det nesten alle sammen, og de kommer til å dekke hverandre. Nå er det dessuten krigen i Ukraina og den økende økonomiske krisa og andre ting å snakke om.

Kommer medløperne til å beklage, de som drev hatkampanjer mot enhver som hadde et minste kritisk pip mot overmakta? Familier og vennskap og jobbkarrierer er ødelagt.

De ansvarlige er så tilfredse med å ha vært på parti med makta at de ikke kommer til å beklage med ett ord.


Hemalis redaktør: – Jeg håpet at vi uvaksinerte kunne frikjennes nå, da kom hatet.

Siste fra Hemali

Om innleggelser, vaksinering og overdødelighet
Vitamin D ga betydelig færre innleggelser på sykehus
Hemalis journalist: – Veien tilbake etter svineinfluensavaksinen måtte jeg finne selv

– Annonse –

– Annonse –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *