Søk
Close this search box.

Behandling for Covid-19. Utviklet av erfarne klinikere.

Dr. Paul Marik og Dr. Mobeen Syed er blant de mange som advarer mot det gjeldende råd ved Covid-19: «Bli hjemme, isolerer deg, ikke gjør noe før sykdommen eventuelt blir alvorlig».

For det finnes en bedre løsning. I likhet med leger i hele verden, som Dr. Peter McCullough og norske Peter Dvergsdal – understreker legene at det finnes behandling. Men at den må iverksettes tidlig i sykdomsforløpet.
– Protokoll for tidlig behandlingsalternativer er nå tilgjengelig. Front Line Covid-19 Critical Care Working Group I-MASK+-protokollen kan lastes ned i sin helhet. Den gir trinnvise instruksjoner om hvordan du kan forebygge og behandle tidlige symptomene på Covid-19. Behandlingen inkluderer blant annet Ivermectin, melatonin, vitamin D og aspirin.
– Med denne protokollen kunne pandemien vært avsluttet på en måned, sier legene bak protokollen.
Protokollen er omtalt av bland andre Dr. Joseph Mercola.

Trygge, velprøvde medisiner finnes

Dr. Paul Marik ved Sentara Norfolk General Hospital i Virginia ble kjent for sin behandling av blodforgiftning. Som reduserer dødsraten ved hjelp av billige, trygge, generiske medisiner.
Marik var ikke fornøyd med å kun tilby Covid-19-pasienter “støttende omsorg”. Ergo søkte legen etter de beste lungespesialistene, og finpusset en protokoll for å stoppe immunresponsen og koagulering ved Covid-19. Som er meget dødelig.

Hastegodkjenning av vaksiner i stedet for velprøvd behandling

Men gjennom pandemien har pressen ignorert klinikere som har behandlet Covid-19 med gode resultater. Som Marik, Syed, McCullough og Peter Dvergsdal. Du kan lese mer om Marik, protokollen, og Front Line COVID-19 Critical Care Alliance her.

-Annonse-

Den norske legen Peter Dvergsdal er blant dem som bruker velprøvde, antivirale medikamenter som behandling ved Covid-19. Til hemali sier han:
– Nedstenging var unødvendig. Jeg kan behandle Covid-19.
Dvergsdal advarte forskerne bak studien «Solidarity» – hvis mål var å avdekke om det finnes eksisterende medikamenter som kan behandle Covid-19.
– Dersom eldre, velprøvde medisiner skal fungere, må de brukes tidlig i sykdomsforløpet. Hvis pasienten har havnet på sykehus, er det for sent. Slik lød advarselen fra Dvergsdal.
Dessverre lyttet ikke Jon Arne Røttingen – som ledet studien – til det rådet. Altså ble medikamentene i stedet testet på sykehuspasienter med langtkommen sykdom. Og studien konkluderte:
– Eksisterende medisiner er uvirksomme.
Kun da har en lov til å hastegodkjenne de eksperimentelle vaksinene.

Les intervjuet med lege Peter Dvergsdal: – Jeg kan behandle Covid-19. Nedstenging var unødvendig.

Lege Peter Dvergsdal
Lege Peter Dvergsdal er blant de mange som behandler Covid-19 med eldre, velprøvde medisiner.

Sensurert og ignorert

Ifølge Dr. Marik og en rekke andre leger ble slik behandling av COVID-19-pasienter i tidlig stadiet av sykdommen ignorert. Det medisinske tidsskriftet The Lancet publiserte en studie som konkluderte at den velprøvde medisinen hydroksoklorykin er uvirksom og potensielt skadelig. Det fikk mye oppmerksomhet, og hydroksoklorykin ble avvist som del av behandling. Imidlertid fikk det knapt noe oppmerksomhet da The Lancet trakk studien tilbake fordi dataene var juks. Skaden var allerede skjedd: hydroksoklorykin var avvist som hjelp ved Covid-19. I noen stater i USA også forbudt. Slik er det også i dag.

Til tross for bedre vitende, fortsatte anbefalingen om å holde seg hjemme i isolasjon ved sykdom. Først ved alvorlige symptomer som oksygenmangel, får pasienten behandling. Men bare om pasienten kan betale, og om sykehuset har kapasitet.
– En skam, gitt at tidlige behandling finnes, sier Dr. Marik.

Sensur og vitenskapens mørke tid

Marik om at protokollen for behandling sensureres og stemples «fake» av myndigheter og «faktasjekkere»:
“Vitenskap” er nå basert i sensurert informasjon. I ettertid tror jeg vi vil skjemmes over denne tiden. Det er vitenskapens og ytringsfrihetens mørke historie.»


Les mer fra hemali

Overlege: – Dette ville jeg gjort om jeg fikk Covid-19
hemalis redaktør: – Les dette før du dømmer meg, den uvaksinerte.
Fedon Lindberg: – Vi får ikke vite at medisin mot diabetes forebygger kreft. Eller at Covid-19 kan behandles.– Annonse –

– Annonse –