Søk
Close this search box.

– Det er de vaksinerte som nå sprer det muterte viruset.

Vaksine

Israel: 95 prosent av de alvorlig syke pasientene er vaksinert. 85–90 prosent av de innlagte er fullvaksinert, sier Dr. Kobi Haviv.

Israel har en av verdens høyeste andeler vaksinerte. Landet har nå gjeninnført nedstenging og munbindtvang for alle over syv år. Her med lenke til intervju på israelsk tv med Dr. Kobi Haviv.
12 av de 13 land med høyest grad av vaksinerte erklæres nå som risikoland av CDC. Center for Disease Control and Prevention advarer: “Ikke reis til disse destinasjonene. Om du må reise, sørg for å være fullvaksinert.» Imidlertid har disse risikodestinasjonen høy grad av vaksinerte i befolkningen, ifølge Johns Hopkins University.

Ifølge CDC har disse land “veldig høy grad” av risiko som destinasjon: Malta, Forente arabiske emirater, Seychellene, Chile, Uruguay, Bahrain, og Mongolia mfl. Av disse land har Malta høyest andel vaksinerte, 77.07% av befolkningen er fullvaksinert.

Siste tall om bivirkninger etter vaksinering: – Høye tall for de unge.

Blant de land DCD definerer som høy risiko, er fem blant de mest vaksinerte: Island 70%, Qatar 62.58%, Belgia, Canada, og Israel med 60% fullvaksinerte.
En nylig studie fra CDC om syke av COVID-19 i Massachusetts, viser at 74% av dem var fullvaksinert. Studien omfattet 469 tilfeller: Fire av fem innlagte på sykehus for Covvid-19 var fullvaksinert. I snitt var det gått 86 dager fra pasientene ble vaksinert til de ble syke.  

-Annonse-

De 15 land med høyest andel vaksinerte (Skjermbilde Johns Hopkins University)

– Det er de vaksinerte, IKKE de uvaksinerte som nå sprer de muterte variantene av viruset. Dr. Janci Lindsay

– Det er de vaksinerte, IKKE de uvaksinerte som nå sprer de muterte variantene av viruset, skriver Dr. Janci Lindsay på Facebook. Innlegget er blitt slettet. Hun har en doktorgrad i biokjemi og molekylærbiologi fra University of Texas. Og over 30 års vitenskapelig erfaring.
– Ikke spre propaganda om at det er de uvaksinerte vi skal gi skylden for smitte.

The Israeli People Committee: Aldri har en vaksine skadet så mange.
The Daily Expose: Covid-19 dødsfall øker, data viser at 87% av dem som dør var vaksinert.

Dagbladet 24. juli: Over 500 smittede var fullvaksinerte.

Allerede i april advarte Dr. Janci Lindsay CDC, Centers for Disease Control mot bivirkninger av vaksinene, det gjorde også andre forskere. (Utdrag lenger ned.) I juni erkjenner CDC en sannsynlig forbindelse mellom vaksinene og hjertelidelser.

– Bedre å behandle enn å vaksinere


– Løsningen er å stoppe vaksineringen. Og behandle dem i risikogruppen, og de som får symptomer på Covid-19 med billig, velprøvd, trygg og effektiv medisin som hydrosoklorykin og ivermectin inntil viruset har brent ut. Det vil koste minimalt, og der ligger problemet, skriver Lindsay i innlegget

Hun henviser til blant annet sterilitet, blodpropp (koagulopati) og autoimmune reaksjoner. Her et utdrag av advarselen, oversatt av hemali:
– På midten av 1990-tallet bidro jeg i utviklingen av en vaksine som endte med å forårsake utilsiktet autoimmun ødeleggelse av eggstokkene og sterilitet i dyreforsøk. Covid-vaksinene kan skape antistoffer som svekker fruktbarhet, og skader fosteret hos gravide.  

I en kronikk i Washington Times, kritiserer Dr. Robert Malone og Dr. Peter Navarro president Biden: – Massevaksineringen kan forverre og forlenge pandemien.

Kryssreaksjon hos vaksinerte

Virolog, emeritus Dr. William Gallaher, Ph.D. har forklart hvorfor det kan oppstå en uheldig kryssreaksjon av vaksinene. Den skyldes likheter mellom piggproteiner og kroppens egne proteiner syncytin-1 og syncytin-2.
Dr. Lindsay:
– Jeg har ennå ikke sett noen immunologisk studie som motbeviser dette, og over et år er gått siden bekymringen først ble gjort kjent. Til tross for at det ville ta produsentene en dag utføre syncytinstudier for å undersøke dette.
– Vaksinene kan forårsaker blodforstyrrelser (koagulopati). Det skjer ved at den naturlige infeksjonen kan gi koagulopati på grunn av piggproteinet. Covid-vaksinene gjør at kroppen selv produserer piggproteinet.

Finnes ikke uavhengige, fagfellevurderte studier av vaksinene

Ifølge Transparency International finnes ennå ikke uavhengige, fagfellevurderte studier av vaksinene som ikke er finansiert av de farmasøytiske selskapene. Alle fagfellevurderte studier om kortsiktig effektivitet og mulige bivirkninger har blitt finansiert, organisert, koordinert og støttet av farmasiselskapene. Dessuten: Ingen av studiedataene er offentliggjort, eller gjort tilgjengelig for forskere som ikke jobber for disse selskapene.

Her er rapporten fra Transparency International.

Leger og akademikere med bekymringer og advarsler:


Dr. Carrie Madej: Advarer mot spike protein i vaksinen. Og potensiell skade av  på kromosom 8.
Dr. Robert Malone: – Vaksinen må ha lengre testperiode, det er uforsvarlig å bruke mennesker som prøvekaniner med nødparagrafer. Risikoen ved vaksinen er for dårlig kommunisert, grunnet sensur av leger.
Dr. Sherry Tenpenny: Advarer mot at spikeproteinet i vaksinen kan bryte blod- og hjernebarrieren, som kan skade nervesystemet.
Dr. Richard Flemming: Advarer mot politisk og medisinsk korrupsjon. Dessuten: RnA-koden for spikeproteinet er pakket i nanopartikler av fett. Disse kan trenge gjennom celler, inklusiv blod- og hjernebarrieren.
Dr. Charles Hoffe: Spikeproteinet fra vaksinen gir risiko for blodpropp og slag.
Mikde Yedon, tidligere leder i Pfizer: Viser til medisinsk sensur, propaganda, unødvendig nedstenging, unndragelse av effektiv koronamedisin som ivermectin mfl. Feil sykluser på PCR-tester, testene er uegnet for å gi diagnose. Feil at du kan smitte når du ikke har symptomer. Mangelfull testing av vaksinene.
Dr. Jane Ruby: Alarmerende funn blodet til de vaksinerte.
Dr. Peter McCullough: CDC registrerte 10 000 Covid-19 syke blant vaksinerte i mai. Så de sluttet å telle.
Paul Craig Roberts, økonom: Advarer mot dødsfall etter vaksinene: så høye at de ikke kan holdes hemmelige lenger.
Naomi Wolf, forfatter og journalist: Advarer mot manglende demokrati.

Åtte fagfolk i åpent brev til de uvaksinerte

Nylig skrev åtte canadiske akademikere et åpent brev til de uvaksinerte, utdrag:
“Du har rett i å stille spørsmål ved de foreløpige resultatene av vaksinestudiene. Den påståtte effekten av vaksinene avhenger av et lite antall utvalgte “infeksjoner”. Studiene var heller ikke blindet. Dette er ikke akseptabel vitenskapelig metode for vaksinestudier.

Du har rett til å kreve mangfoldet av vitenskapelig informasjon og tolkninger. Det har vi ikke nå. Å velge å ikke ta vaksinen viser åpenhet og ansvarlighet. Du har rett i å spørre: Hva kommer neste gang vi gir bort bestemmelsesretten over egen kropp?”

Forfattet av åtte canadiske akademikere:

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

Leger saksøker helsedepartementet for brudd på menneskeretten om informert samtykke

Organisasjonen America´s Frontline Doctors har saksøkt det amerikanske helsedepartementet for å brudd på menneskeretten om informert samtykke ved medisinsk behandling.
Mye av kritikken mot vaksinene blir sensurert, og mye blir tilbakevist av “faktasjekkere”. Pål Steigan er blant dem som viser “faktasjekkernes” ulike politiske interesser og økonomiske bindinger.

Her noen fagfolk som har vært kritiske til blant annet sensur, hemmelighold, udemokratiske prosesser, vaksinepass, og massevaksinering på sviktende vitenskapelig grunnlag og manglende frivillighet:

Susanne Heart, politiker (Norge)
Anja Zanjani, lege (Norge)
Peter Dvergsdal, lege (Norge)
Einar Øverberget, filosof (Norge)
Terje Tvedt, professor (Norge)
Tone Rose Gjøvik Todalshaug, sosiolog (Norge)
Mette Kalager, lege, professor (Norge)
Charlotte Haug, lege (Norge)
Hans Petter Graver, jurist (Norge)
Erlend Efskin, jurist (Norge)
Christine Stabell Benn, professor (Danmark)
Malcolm Roberts, politiker (Australia)
Bjørn Hämmarskjold, professor (Sverige)
Kobi Haviv, lege (Israel)
Astrid Stuckelberger, PhD (Sveits)
Reiner Fuellmich, PhD (Tyskland/USA)
Byron Bridle, PhD (Canada)
Peter McCullough, PhD (USA)
Thomas Renz (Advokat, USA)
Michael Yeadon, farmakolog, tidligere direktør i Pfizer (England)
Elizabeth Lee Vliet, PhD (USA)
Jose Trasancos, PhD (USA)


Mer fra hemali

hemalis redaktør: – Les dette før du dømmer meg – den uvaksinerte.
Lege: – Nei, vaksinenes trygghet og virkning er ikke godt dokumentert.
Korona, overvekt og livsstil: Kan vi snakke om det?
Norsk lege: – Jeg kan behandle Covid-19. Nedstenging var unødvendig.
Om pengene, avtalene og alliansene rundt Covid-19: En moderne fabel.


– Annonse –

– Annonse –