Søk
Close this search box.

Hemalipodden er på lufta: – Skal ikke være et ekkokammer

Damer og grønt gress
Journalist Guro Skjelderup og redaktør Julia Schreiner Benito

– Hemalipodden skal invitere modige stemmer til mikrofonen -i både enighet og uenighet, sier Julia og Guro. Hør første episode nå!

Konspiratorisk! Antivakser! Uvitenskapelig! De siste årene har vi sett hvordan merkelapper har skapt splid og hindret åpen debatt. Hemalipodden inviterer modige stemmer til mikrofonen – i enighet og uenighet. Stemmer som gir deg kunnskap og erfaring om helhetlig helse fra alle livets sider og om potensialet i livsstil for helse. Hemalipodden bygger bro mellom vitenskap og erfaring og mellom skolemedisin og «alternativ».

Hør første episode her:

Ikke et ekkokammer

Første episode er en uhøytidelig samtale mellom Guro og Julia. Hva er det de ser i sosiale medier og mellom mennesker som forundrer dem? Hva vil de med podcasten?

– Det var som julaften da vi pakket ut podcastutstyret, og vi koblet ledningene forbløffende lett! I slik medvind skal Hemalipodden nå øret ditt. I denne første episoden blir du litt kjent med oss og med våre ambisjoner for podcasten. Du får også svar på noe av det forunderlige vi ser i kommentarfeltene.

– Og viktigst av alt: Hemalipodden skal ikke være et ekkokammer!

-Annonse-

Det vil ta litt tid før Hemalipodden er søkbar i alle podcast-apper. Alle nye episoder vil bli delt også direkte på hemali.no.


Siste fra Hemali

– Vaksinasjon, overdødelighet og VGs etterrettelighet
Nedtrapping: Fra psykiaterne fikk Jørgen piller og diagnoser, fra Sandra fikk han håp
Lager arbeidsgruppe for de vaksine-skadde: – De må tas på alvor!
E-stoffer: – Ødela jeg leverposteien?

– Annonse –

– Annonse –

10 kommentarer

 1. Svein Østvik bør være en opplagt pod-gjest hos dere. Men han regner jeg med at dere allerede har på gjestlista deres… 😉

 2. Ang. mat:
  Rødt viltkjøtt fra elg, hjort, rein osv. Mye hvalkjøtt og villfisket hvit fisk som flyndre, kolje/hyse, breiflabb, sild osv.
  Oppdrettslaks? Takk, men nei takk.

  Ellers; bær man plugger selv; villbringebær, blåbær, tyttebær og markjordbær, som vi har flust av her jeg bor. Og selvfølgelig frø, nøtter, frukt og grønt hvorav noe man dyrker selv.

  Bare for å nevne noe av det man innyar jevnlig som en god balanse til det man spiser av mer prosessert mat, noe man dessverre nærmest er “tvunget” til å bruke i det daglige kostholdet.

  1. Takk for veldig konstruktivt innlegg! Jeg er velsignet med hagen “full” av villbringebær og er stort sett å se på huk i skogen fra slutten av juli. Vinteren er en god lade-tid, men nå gleder jeg meg til dyrke- og sankesesongen!

   Mvh Guro

   1. He-he-he…
    Ser at jeg skrev “plugger” der det selvfølgelig skulle vært skrevet “plukker”.
    Men slike skrivefeil forstår de fleste, så ingen stor sak.

    Men apropos plukker. Eller mer korrekt sanker, kanskje?
    Sopp er også interessant. Ikke så mye kantarell her jeg bor, men har oppdaget et sted med en del fåresopp, som er en veldig god matsopp.
    Ellers funker granskjellsopp, som det er en del av her jeg bor, utmerket som krydder etter at den er tørket.

     1. Absolutt!
      Det var vel på hemali jeg oppdaget piggsvinsopp, som nå er en del av kostholdet her hjemme :).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *