Søk
Close this search box.

Robert Malone: Pinlig berørt over å kalle meg vaksine- og bioforsvarsekspert

cover av bok med tittelen hvordan myndighetene bløffet oss. portrett av mann med grått hår og skjegg

Fordi korrupsjonen som så til de grader gjennomsyrer feltet har blitt så grundig avslørt.

I forrige uke var lege og forsker Robert Malone i Oslo i forbindelse med lanseringen av at hans siste bok er oversatt til norsk, “Hvordan myndighetene bløffet oss”. Dette er et lite utdrag av boka, gjengitt etter tillatelse fra forlaget. Malones forskning og kliniske arbeid har særlig sentrert rundt mRNA-teknologi og vaksineutvikling.


Jeg kan ikke gjøre usett det jeg har sett. Jeg kan ikke få tilbake alle de årene jeg tilbrakte i et gjennomført korrupt system. Det systemet har vist seg å være drevet av økonomiske interesser i stedet for forpliktelsen til å redde liv. Slik jeg naivt nok trodde.

-Annonse-

Jeg valgte en annen vei enn min far og svigerfar; karrierene deres dreide seg om å bygge krigsvåpen. Men så viste det seg at jeg uforvarende har spilt en vesentlig rolle i en av de mest tragiske medisinske feilgrepene i menneskehetens historie.

Jeg opplever ingen triumf ved å få mine verste forutanelser bekreftet.

Først alle livene som gikk tapt. Så ødeleggelsene av troen på folkehelsen som et offentlig anliggende, på vaksiner i sin alminnelighet, på hele sykehusvesenet, Helsedepartementet og myndigheter generelt. Jeg opplever ingen triumf ved å få mine verste forutanelser bekreftet.

Min kone Jill og jeg satte livene våre på vent

Min kone Jill og jeg satte alt på spill. Vi satte livene våre, gården og familien på vent og jobbet uavbrutt for å redde flest mulig liv og vanlige folk med å forstå hva som foregikk. Hva vitenskap egentlig er, og vi ville fremfor alt få folk til å tenke selv.
Vi gikk tilbake til utgangspunktet og satte “informert samtykke” på dagsorden i en tid der grunnsteinene i medisinsk etikk ble kastet i søpla. På det meste deltok jeg i ni podkaster på én dag.

Skittkastingen og og baktalingen har nærmest vært en en egen sportsgren. Jeg har blitt kalt både “høyreekstremist” og “nazist”.

Malone: Ville gjort det igjen

Jill og jeg ville gjort alt dette igjen uten å nøle et sekund. Fordi det var rett og fordi vi befant oss i en posisjon der vi kunne utgjøre en forskjell. Vi har fått venner over hele kloden. Jeg har nå et helt annet syn på verden enn jeg hadde før mars 2020. Jeg angrer ingenting.

Men aller helst skulle jeg selvsagt vært alt dette foruten.

Så viste det seg at jeg uforvarende har spilt en vesentlig rolle i en av de mest tragiske medisinske feilgrepene i menneskehetens historie.


Her kan du se en video fra seansen i Oslo med Robert Malone: – Dødeligheten for c-19 er 0.02 prosent jevnt over. Lavere for barn, noe høyere for eldre.

Julia Schreiner Benito og Robert Malone

Siste fra Hemali

Journalist Mona Wikøren i Hemalipodden: – Jeg pushet frykt.
Bak næringsrike bokhveteknekkebrød!
Jan Raa: – Reinspikka propaganda om mRNA.
Hemalis kritikere, dere eier sannheten like lite som oss!

– Annonse –

– Annonse –

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *