Søk
Close this search box.

Journalist Mona Wikøren: Jeg pushet frykt

portrett av kvinne, hun smiler, har langt, krøllete hår, voksen

– Vi var i blodtåke, og alle gikk i én retning: Hvem kan spre smitte? Hvor finner vi syndebukkene som bryter reglene?

Jeg gikk på manipulasjonen, jeg var med og lo av andre som var modige, de som prøvde å varsle. Jeg pushet frykt, det er noen drøye erkjennelser.

Jeg hadde pushet et narrativ, nå var jeg dødssyk og møtte det samme narrativet som en vegg.

Fra våren 2020 jobbet Mona som journalist i Agderposten og siden i Fædrelandsvennen. Etter «blodtåken» kom angeren og selvpiskingen. Etter tre doser kom også brystkreft som utviklet seg unormalt raskt. I tillegg fikk Mona kognitiv svikt, hun var sikker på at det var demens. Hun var også overbevist om at både kreften og den kognitive svikten skyldtes vaksinene, men hun visste at helsevesenet ikke ville åpne for den sammenhengen.

– Jeg hadde pushet et narrativ, nå var jeg dødssyk og møtte det samme narrativet som en vegg. Jeg var fortvilet, og jeg stod ganske alene. Jeg var ikke redd for å dø, men for å ikke få fullført det journalistiske gravearbeidet mitt. Og for å ikke få sagt unnskyld.

-Annonse-

Hør Mona Wikøren om

 • Sensurert da hun avdekket rolleblandingen mellom politiet og det som da het Norsk Narkotikapolitiforening. Monas arbeid skulle siden utløse gransking av samarbeidet. Den heter nå Norsk Narkotikaforebyggende forening.
 • Hva som hjalp henne da hun fikk «eksplosiv» brystkreft og kognitiv svikt.
 • Brutaliteten i å innse at hun hadde blitt ført bak lyset og at hun hadde latt det skje.
 • Å tilgi seg selv.
 • En ny forretningsmodell: vinn vinn, en omvendt profittmodell.
 • Den ubetingede kjærligheten vi alle lengter etter.
 • Betydningen av å si unnskyld.
 • Hennes nye nettavis WinkelNews.

Flere episoder av Hemalipodden

Margit Vea: – Fremmedgjøring er vår største trussel.
Pappa Tomas: – Slik ble Maria (25) bedre etter grusomme vaksineskader.
I smerter og utmattet: – Jeg fant meg ikke i at det ikke var noe jeg kunne gjøre selv.
Bli kjent med vagusnerven din!
Jan Raa: – Naturen har svar på vitenskapelige stridsspørsmål.


– Annonse –

– Annonse –

4 kommentarer

 1. Statlig propaganda har skapte mange ofre i denne saken. At de ansvarlige på toppen ikke innrømmer noe er ikke annet enn feighet og uredelighet. Er det forresten ikke rart hvordan verdensledere og viktige personer ikke har fått bivirkninger av vaksinen enda?

  Jeg er ikke vaksinert. I utgangspunktet var det ikke fordi jeg mente vaksinen var farlig, men fordi jeg mente at viruset ikke var på langt nær så farlig som det ble påstått dersom man har et normalt fungerende immunsystem, og at en vaksine dermed ikke var nødvendig. Når man i tillegg utsettes for offentlig mobbing på grunn av sine avgjørelser og forsøkt tvunget, øker motviljen mot vaksinen ytterligere.
  En annen grunn var skepsis mot vaksinen. Som sagt, jeg hadde enn så lenge ingen grunn til å tro at den var farlig, men hadde fremdeles svineinfluensahysteriet friskt i minne. Og husket at vaksinen i den sammenheng faktisk permanent ødela livskvaliteten til enkelte barn og unge her i landet. Visste også fra før av at fra en vaksine er utviklet til den faktisk blir godkjent er noe som tar flere år. Dette for å forsikre seg om at den er trygg. I dette tilfellet ble en vaksine hasteutviklet og sendt direkte ut på markedet. Ikke særlig betryggende.
  Og etter hvert begynte da også informasjon om selve vaksinen å dukke opp, og media og politikere reagerte med sinne og sensur. De tålte ikke at noen sa imot narrativet om at vaksinen var både trygg og helt nødvendig. Selv ble jeg permanent utestengt fra NRK sine Facebook-sider fordi jeg havnet i krangel med en annen debattant som angrep meg av nevnte grunner.

  Ser nå at det var riktig å stole på magefølelsen. Bare synd at så mange andre ble feid med av flommen av propaganda som traff oss, og som i dag har måttet betale prisen. Men myndighetene har ikke lært. Fremdeles blir det pushet på med oppfriskingsdoser, og enda er det nordmenn som stiller opp for å gjøre det de tror er sin borgerplikt.

 2. Jeg vil anbefale å se på de ca 15 minutter lange samtalene som John Campbell har på utube. Han analyserer offisielle statistikker og dokumenterer inkonsekvensen i det de sier og det de anbefaler. Noe engels tørr-saklig, men seriøs.

  Kan noen forstå hvorfor Erna Solberg ba om 100 års hemmelighold på det regjeringen visste og gjorde. Er det sannsynlig at noen med rent mel i posen behøver 100 års hemmelighold?

 3. Interessant podcast, helt klart!
  Er selv fortsatt uvaksinert og fikk påvist korona forrige lørdag.
  Og ja, det har vært en stri tørn siden da, men på bedringens vei nå hvor feberen er fraværende etter å ha vært oppe i vel 40.
  Fortsatt hoste, men også den er i ferde med å løsne.

  Men heller en kraftig forkjølelse/korona en risikoen for alvorlige vaksinebivirkninger som Wikøren åpenbart har fått.

  For noen måneder siden snakket jeg med en bekjent som hadde snauklipt seg hvor jeg kommenterte dette. Da sa han at han hadde overraskende hadde fått prostatakreft. Så fikk jeg vite at han hadde tatt alle koronavasksinene – 3 eller 4 doser, husker ikke i farten.
  Og videre “Vi må jo stole på vitenskapen!” da jeg stilte spørsmål om han ikke hadde gjort noen tanker om disse nyutviklede vaksinene.
  Javel, tenkte jeg og lot være å gå inn i noen diskusjon med vedkommende…

 4. Det er helt vanvittig å være vitne til at så mange fremdeles tror det er en trygg «vaksine»! Hadde en lettere diskusjon med en hin dagen, i håp om at noen av historiene til de som er blitt syke kunne få vedkommende til å tenke om det kunne være en sammenheng. Men, nei, det ble forsøkt bortforklart med at det kunne jo være andre ting som var årsaken. Hvorfor forsvare det, er det jeg lurer på når man formidler historier fra de som er blitt syke etter vaksinering og som er ung og tidligere frisk, men nå er syke. Nevnte siden her, hvor det ligger en del historier, men tror ikke det hjelper all den tid man ikke vil lese om det. Vet om flere som er blitt syke, det virker ikke som noe kobles til denne sprøyten i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *