Søk
Close this search box.

Vil hjelpe der myndighetene svikter

portrett av mann i 30-årene med brunt hår, smiler litt. Et tre i bakgrunnen

Utmattet etter to stikk. Karl-Erik erfarer også at hjelpen og anerkjennelsen uteblir. En ny plattform skal hjelpe vaksineskadde der myndighetene svikter.

Jeg skulle gjerne hatt dette klart for lenge siden. Men når min kapasitet ikke er på topp på grunn av bivirkninger, måtte det ta den tiden det tok. 

– Det ble rett og slett umulig å ikke prøve å gjøre noe etter at jeg det siste året har blitt kontaktet av svært mange med bivirkninger, sier Karl-Erik Hordnes. Nettsiden VaxVeritas ble lansert i dag.

Ingen blir friske av at Legemiddelverket registrerer bivirkninger.

Utmattet

Både Hemali og TV2 har intervjuet Karl-Erik om alvorlige plager høsten 2021 etter to koronavaksiner: utmattelse, nummenhet og konsentrasjonsvansker.
– Jeg tror at mange som sliter med helsen ikke tenker på at det kan ha med vaksinen å gjøre, sa Karl-Erik til Hemali i sommer.

-Annonse-

– Ingen blir friske av at Legemiddelverket registrerer bivirkninger, sa han i et annet intervju med Hemali. VaxVeritas skal bidra til at vaksineskadde av koronavaksiner blir hørt og får hjelp.
– Sannheten om vaksinenes bakside skal komme fram, sier Karl-Erik.
VaxVeritas har et eget fagråd, og det er utarbeidet en anonym spørreundersøkelse som hjelp til å kartlegge vaksineskader.
– Den er utarbeidet med eksperter. Håpet er at undersøkelsen skal tydeliggjøre hvor stort problemet faktisk er. Resultatene av undersøkelsen skal presenteres for helseministeren.

Håpet er at VaxVeritas skal hjelpe og støtte dem som er rammet og samtidig opplyse dem som ikke er rammet.

Hjelp, støtte og informasjon

– Vi ønsker å øke bevisstheten hos myndighetene om langvarige bivirkninger. Det offentlige arbeidet med å kartlegge omfanget er utilstrekkelig. Vi savner også behandlingsalternativer for disse vedvarende plagene. Håpet er at VaxVeritas skal hjelpe og støtte dem som er rammet og samtidig opplyse dem som ikke er rammet.

– Mange tror at bivirkningene i stor grad handler om vanlige vaksinebivirkninger. I virkeligheten er det mange som fortsatt sliter med alvorlige bivirkninger, sier Karl-Erik.

VaxVeritas drives utelukkende på frivillig basis.


Maria (25): – Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg? Hør historien i Hemalipodden.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Maria Vilster ble nærmest låst til sengen etter koronavaksiner. Hun er utmattet og går på hjertemedisin og smertestillende. Hemali spurte Sykehuset Innlandet om forekomst, årsak, behandling med mer etter at Maria har vært innlagt der, men vi fikk ikke svar.

Hemali har omtalt vaksineskader på flere måter

Jan Raa: – Kan det tenkes at vaksinene gir skadelige bivirkninger?
Oppsagt som fastlegevikar fordi han informerte om risiko ved koronavaksinene.
Marianne (45) fikk ME etter koronavaksinene: – Jeg sørger over det livet som er tapt.
Hemali ønsket at nordmenn med bivirkninger skulle bli hørt, i denne filmen møter du noen av dem.
Henrik fikk arytmi etter andre dose med Pfizer.
Line og de fleste andre får nei til erstatning for vaksineskader.

– Annonse –

– Annonse –

Én kommentar

  1. Stephen Ackles, akutt hjerteinfarkt, 57 år. Min gamle venn musikeren som mistet kona i 2022 (64) i akutt kreft, er nå antagelig døende, massivt hjerteinfarkt, 77 år. Å ønske ham god bedring ble avspist med nei, nei. En dyktig jazz musiker. Som har mistet troen på livet. Skremmende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *