Søk
Close this search box.

Pappa Tomas: – Marias øyne gnistrer igjen!

mann og kvinne sitter på gresset med termos og en hund

I to år var Maria som en skygge av seg selv med sykdom og et helvete som far å bevitne, skriver Tomas Vilster. Særlig takker han naturmedisinen nattokinase for at datteren “lever igjen”.Av Tomas Vilster, først publisert på hans FB-profil, bearbeidet av Hemali.

Jeg har begynt å puste igjen. Fra å høre Maria si “pappa, det kjennes ut som om kroppen min dør fra innsiden” og “jeg vet at jeg skal dø jeg, pappa”. Det har vært så vanvittig vondt, men nå ser jeg lys i horisonten.

Maria og Tomas fortalte sin historie i Hemalipodden.

Jeg kan ikke beskrive hvor godt det er og se og føle at Maria lever igjen. Høre latteren og se smilet, se livet i øynene hennes. Maria er ikke grå lenger. Nå planlegger hun mer enn én dag om gangen og ser fram til og bli frisk nok til og jobbe igjen.

-Annonse-

Maria er ikke grå lenger.

Berøringsangst fra helsevesenet

Helsevesenet har vist en berøringsangst jeg ikke trodde var mulig. Maria har gjennomgått utallige tester, men ingen leger har funnet årsaker til plagene hennes eller gitt henne årsaksrettet behandling. Det er kanskje ikke så rart siden det er helsevesenet som har påført Maria denne dritten.

Mine tanker går til alle jeg har hørt fra, både de som sliter med bivirkninger fra injeksjonene og deres pårørende. Det finnes håp og muligheter, men motstanden fra helsevesenet er en skam. Dette vil jeg aldri tilgi eller la ligge.

Nattokinase

Jeg har lest, pratet med kunnskapsrike mennesker og gravd i en jungel av informasjon og desinformasjon for og finne noe som kan hjelpe Maria. Det ser ut til å ha lykkes. Marias allmenntilstand er stigende, Maria og jeg er sikre på at naturmedisinen nattokinase har hatt stor betydning. Men hjertet er ennå ikke “på plass”.

Jeg tviler ikke på at mange dør av disse injeksjonene. Folk må være frie til og bestemme over eget liv og egen kropp, men nå som vi står foran nye “oppfriskningsdoser”, håper jeg at noen tar på alvor at mange har dødd brått og uventet. Det er hevet over enhver tvil at noe har skjedd etter at disse eksperimentelle injeksjonene ble lurt på folket.

Motstanden fra helsevesenet er en skam.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Husker du Maria (25)? Hun er mye bedre nå, og overbevist om at nattokinase har hatt stor betydning.

I tillegg til nattokinase, tar Maria en naturmedisin som et varmt og klokt vennepar av oss lager. Det er en ekstrakt av løvetannrot.


NB: Rådfør deg med en lege du stoler på før du eventuelt tar nattokinase. Dette gjelder spesielt dem som tar blodfortynnende medikamenter. Nattokinase skal heller ikke brukes hvis du har en blodkoagulasjonsforstyrrelse og/eller hvis du tar medisiner som påvirker blodkoagulering, for eksempel reseptbelagt vitamin K, heparin eller warfarin (coumadin).


Maria: – Ikke én enste lege kan få æren for dette

– Pappa er helten min. Nå er jeg i stallen hver dag. Jeg rir ukentlig og er sammen med venner. Jeg ligger ikke 20 timer i døgnet lenger. Håpet er jeg i løpet av våren blir helt frisk igjen.


Om Nattokinase

  • Én av flere enzymer som kan løse opp blodpropper. 
  • Ekstrahert og renset fra den japanske maten natto, som er fermentert fra soyabønner.
  • Det er ingen treff på nattokinase i Store medisinske leksikon, imidlertid finner du dette på Wikipedia.
  • I denne videoen diskuterer Gez Medinger, Dr Asad Khan, professor Resia Pretorius og professor Doug Kell blodpropper som kan oppstå av long covid og koronavaksinene, samt hvordan disse kan behandles med enzymer som nattokinase.
  • Studie om nattokinase og dets rolle i å forebygge hjertesykdom.
  • Studie om effekten av Nattokinase på spikeproteinet i SARS-Cov-2.
  • Denne artikkelen viser til mulige fordeler og bivirkninger av nattokinase.

Siste artikler fra Hemali

Redaktør Julia om Koronautvalgets rapport: – En ryggslikk!
Hemalipodden: – Bli venn med hormonene dine!
Professor: – Vaksinene kan gi kreft, de må forbys.
Uvaksinerte Iris ble oppsagt som sykepleier, nå går saken til lagmannsretten.

– Annonse –

– Annonse –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *