Søk
Close this search box.

Siste frist for å si din mening om Koronautvalgets rapport om pandemien

kvinne smiler mot kamera, hun har på hvit genser, grønt gress i bakgrunnen

Selv leser jeg rapporten som et skript fra maktens hylle. Da blir “læringspunktene” deretter. I dag er siste frist for din mening.

Her kan du se mer og gi ditt høringsbrev, siste frist er i dag, 16.10. Regjeringen “ber spesielt om synspunkter på utvalgets anbefalinger og læringspunkter.” Her kan du lese rapporten fra Koronautvalget.


Det er en ryggslikk av en rapport. Harmen hamrer når jeg skriver dette. Jeg vet ikke om det er en styrke eller svakhet.

Treningssentra, skoler og barnehager ble stengt, mens polet holdt åpent.

-Annonse-

Fra Koronarapporten:
“Myndighetene gjorde en innsats for å følge opp målet om at barn og unge skulle ha så lav tiltaksbyrde som mulig, men kunne i noe større grad sørget for større samsvar mellom målet og smitteverntiltakenes utforming.”

Tiltaksbyrde? Ikke med ett ord nevner utvalget vaksinepress. Hvordan det var å være den ene i klassen som ikke skulle ha sprøyte og å høre at foreldrene dine er farlige og at du nå blir det. Ordene som myndighetene brukte for å tyne dem traff ung samvittighet der den er sårest og skjørest:
“Du vil vel ikke at bestemor skal dø fordi du ikke vaksinerer deg?”
Rapporten skriver heller ikke om bestemor og bestefar og alle de andre som måtte dø uten en hånd å holde i. Eller om de tårer som ikke ble delt og felt under bisettelser og begravelser.

Slikt kan ingen rapport måle.

Uforholdsmessig og slemt mot de unge

Ikke var vaksinepresset på de unge uforholdsmessig: De unge har minimal risiko ved c-19-sykdom. Det var også slemt. Og det var en sminket løgn fordi myndighetene visste at koronavaksinene ikke ble testet for hvorvidt de beskyttet mot smitte eller ei.

De unge “gjorde sin borgerplikt” – nå har mange av dem fått sine liv ruinert med hjertesykdom, nevrologiske plager, utmattelse, blødninger og en rekke andre tilstander. I rapporten er ikke ett ord om dette, kun jubel over at overvåkningen av bivirkninger var “effektiv.”

Som om overvåking og registrering av bivirkninger hjelper Maria (25) nå. Den tidligere så aktive, friske og jobbsultne jenta ligger utmattet i sengen på hjertemedisin og smertestillende.

Rapport taus om vaksineskadde Maria (25)

Heller ikke står det noe i rapporten om at slike som Maria ikke får erstatning. Hos Pfizer er det listet mange tusen “mulige bivirkninger”, men det holder ikke for Norsk pasientskadeerstatning. Denne gir kun erstatning til én av tre, som oftest med henvisning til at “sammenheng mellom dine skader og vaksinen ikke er vist i forskning”.

Høyesterettsdommen fra 2015 som ga den MS-rammede gutten medhold sa noe annet og skulle gitt presedens:
“Det er nok å dokumentere at vaksinen har årsaksevne.” Temaet ble belyst av NRKs Ekko 12. oktober 2023.

Bevisbyrden er snudd for de vaksineskadde.

Prinsippet om informert samtykke ble ignorert i strid med medisinsk etikk og god praksis.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Maria (25) var frisk og aktiv, nå er helsen ruinert. Koronautvalgets rapport nevner ikke slike som henne.

Vi hadde en kunnskapsbasert beredskapsplan

Håndteringen av pandemien skapte uhelse, konkurser og et splittet folk.
“Myndighetene visste ikke”, hevder mange. Nei vel, men nettopp derfor har vi planer, som den kunnskapsbaserte beredskapsplanen for pandemi fra 2014.

I stedet for at denne ble styrende, fikk vi spontane, uforholdsmessige, tilfeldige, ulogiske tiltak i strid med god helse, gjeldende empiri og grunnlov. Treningssentra, skoler og barnehager ble stengt, mens polet holdt åpent.

Rapportens ord er som å høre Erna. Rapporten: “Vi vet ikke hva slags krise eller pandemi som inntreffer neste gang, men vi vet at den vil bli annerledes enn den vi nå har gått gjennom.”
Husker du hva Erna sa? “Vi hadde ingen plan for denne pandemien.”

Informert samtykke gjaldt ikke lenger

Venstres Guri Melby omtalte de uvaksienerte som “utskudd”. Statsminister Solberg kalte vaksinering en “borgerplikt”. Prinsippet om informert samtykke ble ignorert i strid med medisinsk etikk og god praksis.

Leger som ivaretok prinsippet om informert samtykke ved at de opplyste sine pasienter om mulige bivirkninger av koronavaksinene, fikk sparken. Helsearbeidere som takket nei til den eksperimentelle vaksinen opplevde oppsigelse og diskriminering.

Ikke ett ord om vitamin D eller naturlig immunitet

Koronautvalgets rapport omtaler ikke “vitamin D” med ett ord. Heller ikke finner jeg noe om “naturlig immunitet.”
Heller ikke fra podiene kom ord om hva vi selv kunne gjøre for å styrke immunforsvaret: God kost, nok søvn, aktivitet, samvær, natur, nok vitaminer og mineraler. I stedet ble frykt og meteren brukt som verktøy for lydighet og ingen vet hva den frykten gjorde med oss.

Naivt å håpe at rapporten skulle omtale fryktpropagnda, selvfølgelig. Det skulle tatt seg ut.
Men propagandaen var historisk og med den tok myndighetene fra oss det vi mest trengte:
Håp, troen på egne evner til å “motstå fienden”, troen på våre medmennesker og på fellesskap.

I stedet skulle vi frykte hverandre. For mange ble det katastrofalt.

En pen linje fra utvalgets rapport til Kjerkol i WHO

Min tillit til “systemet”, dets uavhengighet og dets mål om å alltid gjøre det beste for befolkningen er forduftet.
Nå er jo jeg kjent som en konspirasjonsteoretiker, og i mitt konspihode fletter utvalgets ord om internasjonalt samarbeid seg pent inn i helseminister Kjerkols innsats som ryggslikker i WHO:

“Utvalget mener at Norge bør prioritere aktiv deltakelse i de ulike initiativene i internasjonalt helsesamarbeid som nå styrkes og igangsettes, inkludert samarbeid for å redusere risikoen for at pandemier oppstår og sikre bedre systemer for tidlig varsling.”

Myndighetene la grunnen for splid, angiveri, skuling og skamming. Befolkningen og media sørget for resten: Mobbing av de “ulydige”. Det er historisk, det er skammelig og ikke et demokrati verdig. Det må aldri skjer igjen, men viljen til ydmyke erkjennelser og innrømmelser ser jeg ikke i rapporten eller noe annet sted.

Skynd deg, si din mening! De vil i det minste late som om de bryr seg om den…


Siste artikler fra Hemali

Hemalipodden: Bli venn med hormonene dine!
Professor: Vaksinene kan gi kreft, de må forbys.
Kan vi slutte å kalle det “alternativ” medisin? For det som virker, det virker!

– Annonse –

– Annonse –

6 kommentarer

 1. det var aldri en pandemi, aldri en ny sykdom.
  alt var basert på rt-pcr testen, det var en test pandemi.
  sykdommen hadde ingen unike symptomer og testen er 100% meningsløs slik den brukes (les kary mullis og deothora gilbert).
  virus slik det er forklart er aldri bevist å eksister. les mark/sam bailey, tome cowan, andrew kaufman, stefan lanka osv.
  helsemyndighetene kjenner til hva disse menneskene sier, men har valgt å se bort fra det. trolig fordi de må.
  alle motstemmer sensureres, noe som i seg selv strider med viteenskapens kjerne. en stiller spørsmål til alt og aviser ingenting. ikke som who, cdc, nhi osv sier; we own the science.
  eller som aldern sa; hvis noe sier noe som strider med hva myndighetene sier, er det løgn.
  alt var feil, og de vet det. derav blir aldri noe bedre.

 2. Hei. Takk for det dere gjør. Når det gjelder koronautvalgets rapport ble jeg glad over å lese Bygdøyklinikkens høringssvar. Etter min mening traff den spikeren på hodet! Presis og poengtert svar til en tungfordøyelig, lite konstruktiv og i beste fall unøyaktig rapport.

 3. Akkurat dette med at det døde så mange gamle, var uunngåelig. Mange ville dødd av naturlige årsaker, men alt ble jo tatt med i statistikken som korona. Enten man døde av eller med korona. Der skilte de ikke i det hele tatt.

  Sannheten er at mange som døde av koronaen, sannsynligvis hadde så mange andre bellastninger, at det ble koronaen som til slutt ble for mye oppå det andre. I en dødsannonse er det bare lov å skrive en årsak, selv om mange andre tilstander kan ha vært medvirkende til å forårsake død.

  De aller aller fleste ble helt friske igjen etter en forkjølelse også. De vaksinerte derimot, har fått mange og varige plager. Av de jeg kjenner som har vært vaksinert, syns jeg faktisk de har blitt hardere rammet enn uvaksinerte, når de først ble syke.

  Så dessverre denne posten for sent. Så fikk ikke sagt min mening der inne.

 4. Rapporten kan manipulere folk til å tro at vaksine og å frata folk sine grunnleggende rettigheter, har vært lønnsomt, når det tvert om kan se ut til at vaksine tilsynelatende har ødelagt millioner av liv, inkludert, ifølge offentlige og undertrykte tall, har dødd av denne vaksinen. I etterkant er det tilsynelatende innrømmet av Pfeizer i retten at vaksine aldri stoppet spredning, samt rettslige påstander om at det var 0% effektivt mot virus.
  Sies å være (var før ble fjernet) vide med Bill Gates (investor i bl.a. WHO), med sin Ted talk hvor han står på scenen og prater om å gjøre en jobb med vaksine gjennom internasjonale aksjoner (eks WHO), med å redusere befolkning.

  Annen data kan vise at vaksinen ikke hadde virkning, introduserte økning av sykdommer, og at covid ikke var mer enn en forkjørelse med ca 99% sjans å bli frisk. Hvis den i det hele tatt fantes.

  Hva med statistikken? “Tallene lyver ikke”?
  Det har tilsynelatende bl.a. blitt vist under nasjonale presentasjoner at WHO selv på tv sa at de som tok vaksine og fikk reaksjoner innen 2 uker, ble oppført i statistikken som “uvaksinert, mulig syk med covid e.l.”. Har også hørt om de med reaksjoner hvor 2 uker har passert, som meldte det inn hos legen, og ikke blir trodd, hvor diagnose vist sier noe annet enn reaksjon på vaksine. Eks kan være “ukjent betennelse”, “angst”, “naturlig hjerteinfarkt” m.m. Sies at statlige leger som skal ha uttalt seg om potensiell skade fra vaksine, misten som regel jobben. Dette tilsier at statistikken selv blir misvisende til fordel for farmasøytiske organisasjoner, stat og kontroll.

  PCR testen var ifølge dens oppfinner Kary Mullis, ikke særlig egnet å måle virus de påstod covid var. Allikevel var PCR standard i verden i hvertfall 1 år før trukket tilbake i stillhet. Selvom fjernet, ble det samplet nok falsk data til å begrunne nødtiltak i samfunnet, som tilsier at stat får tilgang til å iverksette “nødsituasjon”, overstyre eksisterende lover, omskrive lover inkludert norske grunnloven, og inndra grunnleggende menneskerettigheter, som har forekommet gradvis over mange år. Sies at PCR testen ikke kunne skille mellom vanlig influensa, alkohol og “covid”.

  Sies at Mullis forsvant mystisk i 2019 rett før covid. Uavhengige har kommentert at covid minnet mer om et folkemord enn et reddende virkemiddel, men ble sensurert / undertrykket fra relevante mediekanaler tilsynelatende Google, Facebook, Instagram, Youtube etc etter direkte ordre fra stat. Dette har idag kommet mer frem i søkelyset etter Musk kjøpte Twitter (skiftet navn til X). I denne prosessen frigjorde Musk bevis på at politikere tilsynelatende har undertrykt / sensurert eksperter m.fl som forsøkte informere om at vaksine ikke var til hjelp 7 var skadelig. Andre kanaler som er mindre sensurert http://www.rumble.com
  http://www.bitchute.com
  http://www.odysee.com
  http://www.steigan.no
  http://www.hemali.no

  For ikke å nevne folk som Joe Rogan, Russel Brand, Tucker Carlson, Jason Shurka, Alliansen Partiet m.fl som forsøker utgjøre en positiv forskjell, men dessverre ofte undertrykt / sensurert i mange medier.

  Rapporten gir tilsynelatende staten mer frihet til ytterligere å redusere grunnleggende rettigheter, og får folk til å tro at stat bryr seg om helse, ved å injisere kjemikaler i vår naturlige kropp. Rapporten ignorerer kraften av naturlig immunitet og skadelighet av vaksinen. Kjekt å nevne at Norge tilsynelatende er en av de største aksje eierne i Pfeizer m.fl. Sansynligvis god fortjeneste om ikke annet.

  Hvis du har vanskelig for å tro på dette. Se nærmere på fluor, amalgam, chem trails, symatikk m.m. Fluor ble tilsynelatende utviklet under 2 verdenskrig for å undertrykke folks tilstedeværelse, og sies å opprinnelig være giftstoff som kan kalsifisere (blokkere) pinealen. Amalgam ble i stillhet fjernet fra markedet, uten å informere om at det var giftig. Fortsatt mange nordmenn i dag går rundt uten å vite tilsynelatende skadeligheten. Tyggegummi sies å gradvis løse opp amalgam som igjen da kan tilføre kvikksølv i kroppen. Chem trails…når var sist du så opp i himmelen? Skyer er nå ofte varende streker på kryss og tvers. Normale “trails” fra fly varer kun i noen sekunder. Chemtrails vedvarer og ekspanderer til tynt lag, noen sier inneholder stoffer som ikke er bra for helsen. Geo engineering, HAARP etc er også “interessant”.

  Samtidig som vaksine ble direkte og indirekte tvunget på folk, ble det tilsynelatende innført nytt lovverk som vil redusere promotering av naturlig medisin å markedsføre fordeler og positiv statistikk for dette. Sies også blitt ny lov om sensur på nettet i Europa om all informasjon som strider med statlige narativer (eks de som mener vaksine ikke er bra). Under navnet Digital Markets Act / Digital Services Act. Samt varsel på noen naturlige helseprodukter kan være farlig, selvom det er naturlig / sundt. Samtidig som vaksiner med påstander om kvikksølv, grafen, spike protein etc blir promotert som redning. Tilfeldig?

  Rapporten oppleves villedende, og vil tilsynelatende innføre økt uforklarlige sykdommer og dødsfall som ikke offentlig vil knyttes til vaksinering, om ingen får Norge til å våkne opp, tørre å si imot denne arrogansen.

  Covid er ikke første gang folk har blitt villedet å tro at medsin er redningen. Tilsynelatende etablert internasjonalt under “Flexner rapporten” i 1910. Rockefeller medisin (unaturlig medisin) sies sponset Helsemyndighetene i 1930 gjennom omfattende pengedonasjon, som idag er standard ingen stiller spm ved.

  Spanskesyken 1918 sies av tidligere uavhengige eksperter (de som kan uttale seg uten å miste jobben men som ble undertrykt og senssuret) at fok ble syke av eksperimentell vaksine, og ikke en “spansk influensa”. Dette var 8 år etter Flexner rapporten ble etablert, som tilsynelatende undertrykte naturlig medisin.

  Forskjellen er at nå er det mer vanskelig å sensurere alt av informasjon som ikke støtter narrativ til stat gjennom offentlige nyhetskanaler. Før var det nok lettere å sensurere historien til uavhengige eksperter, som igjen kan ekskludere informasjon om skadelighet om vaksine i historiebøkene, slik kan oppleves idag med offentlige rapporter om covid.

  2. verdenskrig kan se ut til å gjenta seg selv til en grad, men langt mer retorisk og dannet. Fremfor en frontfigur har det vært “delt ansvar”. Claus Schwab, Bill Gates, Støre, Erna, WHO, WEF m.fl. Fremfor konsentrerte leiere, har folk blitt lukket inne og blitt villedet til eksperimentell medisinering, chem trails, giftig spray på mange trenigssentre alle oppfordres til å bruke i tro om at det skal fjerne covid, når det oppgies på skjult etikett at det er gift og skal brukes med forsiktighet og verneutstyr. Helsemyndighetene skal ha informert om at ingen form for “desinfisering” e.l. offentlig skal brukes i spray form. Allikevel løfter ikke stat en finger selv når de er klar over faren for dette bruket.

  Navn på uavhengige eksperter og frontfigurer for egen research:
  Peter McCullough – Kardiolog

  Robert Malone – mRNA oppfinner

  Kary Mullis – PCR oppfinner

  Reiner Fuelmich – Advokat

  Astrid Stuckelberger – Tidligere WHO

  Michael Yeadon – Lege / Tidligere Pfizer

  Arne Burkhardt – Patolog

  Robert F Kennedy – Advokat / Politiker

  Christian Perrone – Professor / Tidligere WHO

  David Martin – Professor

  Julian Assange – Frontfigur for ytringsfrihet

 5. Rapporten kan manipulere folk til å tro at vaksine og å frata folk sine grunnleggende rettigheter, har vært lønnsomt, når det tvert om kan se ut til at vaksine tilsynelatende har ødelagt millioner av liv, inkludert, ifølge offentlige og undertrykte tall, har dødd av denne vaksinen. I etterkant er det tilsynelatende innrømmet av Pfeizer i retten at vaksine aldri stoppet spredning, samt rettslige påstander om at det var 0% effektivt mot virus.
  Sies å være (var før ble fjernet) vide med Bill Gates (investor i bl.a. WHO), med sin Ted talk hvor han står på scenen og prater om å gjøre en jobb med vaksine gjennom internasjonale aksjoner (eks WHO), med å redusere befolkning.

  Annen data kan vise at vaksinen ikke hadde virkning, introduserte økning av sykdommer, og at covid ikke var mer enn en forkjørelse med ca 99% sjans å bli frisk. Hvis den i det hele tatt fantes.

  Hva med statistikken? “Tallene lyver ikke”?
  Det har tilsynelatende bl.a. blitt vist under nasjonale presentasjoner at WHO selv på tv sa at de som tok vaksine og fikk reaksjoner innen 2 uker, ble oppført i statistikken som “uvaksinert, mulig syk med covid e.l.”. Har også hørt om de med reaksjoner hvor 2 uker har passert, som meldte det inn hos legen, og ikke blir trodd, hvor diagnose vist sier noe annet enn reaksjon på vaksine. Eks kan være “ukjent betennelse”, “angst”, “naturlig hjerteinfarkt” m.m. Sies at statlige leger som skal ha uttalt seg om potensiell skade fra vaksine, misten som regel jobben. Dette tilsier at statistikken selv blir misvisende til fordel for farmasøytiske organisasjoner, stat og kontroll.

  PCR testen var ifølge dens oppfinner Kary Mullis, ikke særlig egnet å måle virus de påstod covid var. Allikevel var PCR standard i verden i hvertfall 1 år før trukket tilbake i stillhet. Selvom fjernet, ble det samplet nok falsk data til å begrunne nødtiltak i samfunnet, som tilsier at stat får tilgang til å iverksette “nødsituasjon”, overstyre eksisterende lover, omskrive lover inkludert norske grunnloven, og inndra grunnleggende menneskerettigheter, som har forekommet gradvis over mange år. Sies at PCR testen ikke kunne skille mellom vanlig influensa, alkohol og “covid”.

  Sies at Mullis forsvant mystisk i 2019 rett før covid. Uavhengige har kommentert at covid minnet mer om et folkemord enn et reddende virkemiddel, men ble sensurert / undertrykket fra relevante mediekanaler tilsynelatende Google, Facebook, Instagram, Youtube etc etter direkte ordre fra stat. Dette har idag kommet mer frem i søkelyset etter Musk kjøpte Twitter (skiftet navn til X). I denne prosessen frigjorde Musk bevis på at politikere tilsynelatende har undertrykt / sensurert eksperter m.fl som forsøkte informere om at vaksine ikke var til hjelp 7 var skadelig. Andre kanaler som er mindre sensurert http://www.rumble.com
  http://www.bitchute.com
  http://www.odysee.com
  http://www.steigan.no
  http://www.hemali.no

  For ikke å nevne folk som Joe Rogan, Russel Brand, Tucker Carlson, Jason Shurka, Alliansen Partiet m.fl som forsøker utgjøre en positiv forskjell, men dessverre ofte undertrykt / sensurert i mange medier.

  Rapporten gir tilsynelatende staten mer frihet til ytterligere å redusere grunnleggende rettigheter, og får folk til å tro at stat bryr seg om helse, ved å injisere kjemikaler i vår naturlige kropp. Rapporten ignorerer kraften av naturlig immunitet og skadelighet av vaksinen. Kjekt å nevne at Norge tilsynelatende er en av de største aksje eierne i Pfeizer m.fl. Sansynligvis god fortjeneste om ikke annet.

  Hvis du har vanskelig for å tro på dette. Se nærmere på fluor, amalgam, chem trails, symatikk m.m. Fluor ble tilsynelatende utviklet under 2 verdenskrig for å undertrykke folks tilstedeværelse, og sies å opprinnelig være giftstoff som kan kalsifisere (blokkere) pinealen. Amalgam ble i stillhet fjernet fra markedet, uten å informere om at det var giftig. Fortsatt mange nordmenn i dag går rundt uten å vite tilsynelatende skadeligheten. Tyggegummi sies å gradvis løse opp amalgam som igjen da kan tilføre kvikksølv i kroppen. Chem trails…når var sist du så opp i himmelen? Skyer er nå ofte varende streker på kryss og tvers. Normale “trails” fra fly varer kun i noen sekunder. Chemtrails vedvarer og ekspanderer til tynt lag, noen sier inneholder stoffer som ikke er bra for helsen. Geo engineering, HAARP etc er også “interessant”.

  Samtidig som vaksine ble direkte og indirekte tvunget på folk, ble det tilsynelatende innført nytt lovverk som vil redusere promotering av naturlig medisin å markedsføre fordeler og positiv statistikk for dette. Sies også blitt ny lov om sensur på nettet i Europa om all informasjon som strider med statlige narativer (eks de som mener vaksine ikke er bra). Under navnet Digital Markets Act / Digital Services Act. Samt varsel på noen naturlige helseprodukter kan være farlig, selvom det er naturlig / sundt. Samtidig som vaksiner med påstander om kvikksølv, grafen, spike protein etc blir promotert som redning. Tilfeldig?

  Rapporten oppleves villedende, og vil tilsynelatende innføre økt uforklarlige sykdommer og dødsfall som ikke offentlig vil knyttes til vaksinering, om ingen får Norge til å våkne opp, tørre å si imot denne arrogansen.

  Covid er ikke første gang folk har blitt villedet å tro at medsin er redningen. Tilsynelatende etablert internasjonalt under “Flexner rapporten” i 1910. Rockefeller medisin (unaturlig medisin) sies sponset Helsemyndighetene i 1930 gjennom omfattende pengedonasjon, som idag er standard ingen stiller spm ved.

  Spanskesyken 1918 sies av tidligere uavhengige eksperter (de som kan uttale seg uten å miste jobben men som ble undertrykt og senssuret) at fok ble syke av eksperimentell vaksine, og ikke en “spansk influensa”. Dette var 8 år etter Flexner rapporten ble etablert, som tilsynelatende undertrykte naturlig medisin.

  Forskjellen er at nå er det mer vanskelig å sensurere alt av informasjon som ikke støtter narrativ til stat gjennom offentlige nyhetskanaler. Før var det nok lettere å sensurere historien til uavhengige eksperter, som igjen kan ekskludere informasjon om skadelighet om vaksine i historiebøkene, slik kan oppleves idag med offentlige rapporter om covid.

  2. verdenskrig kan se ut til å gjenta seg selv til en grad, men langt mer retorisk og dannet. Fremfor en frontfigur har det vært “delt ansvar”. Claus Schwab, Bill Gates, Støre, Erna, WHO, WEF m.fl. Fremfor konsentrerte leiere, har folk blitt lukket inne og blitt villedet til eksperimentell medisinering, chem trails, giftig spray på mange trenigssentre alle oppfordres til å bruke i tro om at det skal fjerne covid, når det oppgies på skjult etikett at det er gift og skal brukes med forsiktighet og verneutstyr. Helsemyndighetene skal ha informert om at ingen form for “desinfisering” e.l. offentlig skal brukes i spray form. Allikevel løfter ikke stat en finger selv når de er klar over faren for dette bruket.

  Navn på uavhengige eksperter og frontfigurer for egen research:
  Peter McCullough – Kardiolog

  Robert Malone – mRNA oppfinner

  Kary Mullis – PCR oppfinner

  Reiner Fuelmich – Advokat

  Astrid Stuckelberger – Tidligere WHO

  Michael Yeadon – Lege / Tidligere Pfizer

  Arne Burkhardt – Patolog

  Robert F Kennedy – Advokat / Politiker

  Christian Perrone – Professor / Tidligere WHO

  David Martin – Professor

  Julian Assange – Frontfigur for ytringsfrihet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *