Søk
Close this search box.

Jan Raa: – Naturen har svarene på vitenskapelige stridsspørsmål

eldre mann med grått hår, grå bakgrunn, smiler

– Naturen er vår beste veileder og sitter på fasiten om kosthold og helse.

Det sier Jan Raa, tidligere professor i mikobiologi ved Universitetet i Tromsø, hvor han i dag er æresdoktor. I 2010 ble Raa utnevnt til kommandør av St. Olavs Orden for sin forskning og utvikling innen den biomarine sektor.

På gårdsbruket på Vestlandet levde Raa tett på jord, natur og dyr fra han kom til verden. Med en oppvekst under og etter krigen, ble Raa vant til magre kår. Han deltok i gårdsarbeidet hele barndommen.

Da han senere tok fatt på studiene, drev han samtidig gården sammen med sin mor. Han fikk teori og praksis inn parallellt.

– Jeg var en form for schizofren student, fordi mens jeg var på forelesninger og obligatoriske kurs, tenkte jeg hele tiden på arbeidet jeg hadde på gården og alt som burde vært gjort. Og mens jeg var hjemme på gården, tenkte jeg på mine medstudenter som satt på lesesalen. Men den kombinasjonen var veldig god, fordi den kunnskapen jeg hadde med meg fra gårdsbruket var god og nyttig på alle måter, forteller Jan Raa til Hemalipodden.

-Annonse-

I episoden snakker vi om

 • Klimamelk
 • Mikrobiomet i tarmen
 • Mikrobiell dysbiose
 • Inflammasjon
 • Ultraprosessert mat, tilsetningsstoffer og råvarer
 • Vestlige livsstilssykdommer
 • Å se til naturen for svar
 • Immunforsvar
 • Nobelprisen i medisin til mRNA-vaksinen

Les også: Jan Raa: – Fortsatt bruk av glyfosat er ingen gladnyhet


Flere episoder av Hemalipodden

Trond Skaftnesmo: – Det har passet Fanden godt at vi ikke lenger tror på ham!
Jusprofessor Tvedt om WHO: – Manglende åpenhet og debatt setter demokratiet i fare
Iver Mysterud om epilepsi: – En konstant søken etter å hjelpe datteren min
Terapeut Cathrine Berge: – Bli venn med hormonene dine

– Annonse –

– Annonse –

5 kommentarer

 1. Dette burde kanskje handle om Jan Raa. Men anser jeg en sak som burde være like viktig.

  https://rumble.com/v3qwb5k-major-player-in-the-exposure-of-the-plandemic-crime-against-humanity-arrest.html

  Jeg er i sjokk! Nå har jeg forøvrig registrert at advokat Reiner Fuellmich umulig kan gjort inntrykk på Hemalis redaksjon. Han har aldri vært omtalt. For undertegnede er han en Nobel pris vinner. Jeg har fulgt med RF helt siden han aksjonerte mot Covid p(l)andemien og har vel hørt alle hans foredrag. I starten hadde han med seg en advokat,Viven Fischer som unektelig fremsto noe underlig. Som en fjortis som ikke hadde noe der å gjøre. De ble uvenner og hun har nå gått til sak mot RF. En sak som er en sivil sak. RF har lenge bodd i Mexico med sin kone. En vakker dag kunne de ikke finne sine pass. Borte vekk. De måtte som tyske statsborgere møte opp hos den tyske ambassaden i Mexico. Men der, ja der ventet et tysk politikorps på dem. Kona fikk gå men Reiner ble arrestert og tatt med makt tilbake til Tyskland, Frankfurt. Og nå sitter han i fengsel. Pga en sivilsak som frk Fischer hadde initiert. RFs gode venn, en amerikansk advokat er intervjuet og dette i ovennevnte link, som er vel vært å bruke litt tid på. Den forklarer det meste som er verdt å vite i vår korrupte verden.

  1. Du har fått med deg noe, Mia, men mye har gåt deg hus forbi.
   Advokat Rainer Füllmich er ikke den engelen som du ønsker å tro at han er.

   Advokat FIscher som med venner etablerte Koronakommisjonen, fikk med seg Rainer Füllmich fordi han hadde noe hun selv manglet: Engelskferdigheter.

   Vel, Rainer Füllmich som var så dytig til å presentere på engelsk, stjal pengene som kom inn fra folk soom donerte til prosjektet. Han innrømmet det, og forklarte at han hadde kjøpt et herskapshus. Han lovte å selge villaen, og betale millionene han han hadde stjålet tilbake.
   Men istedet forsvant han til USA, og brukte millionene på å etablere seg der og starte sin egen praksis og koronakommisjon.
   Vi kan vel trygt slå fast at kjendisstausen hadde gått ham til hodet.
   Han har siden angrepet Fischer, leder fpr kommisjonen i Tyskland, og sagt at pengene som glade givere hadde gitt til prosjektet var like mye hans.
   Men pengene tilhørte PROSJEKTET. Ingen donor har donert penger til koronakommisjonen for at Rainer Füllmich skulle stikke de i egen lomme.

   Vi skal være forsiktige med å bite på hva som helst.
   Jeg ser at du, Mia, er skeptisk til Fischer. Joda, hun har sterk tysk aksent (og du har vel en norsk aksent). Hun har en ganske konservativ hårsveis og likner svært lite på Taylor Swift. Men hun er hel ved. Hun er ikke en simpel tjuvradd. Hun er en idealist og har ikke utnyttet de mange i og utenfor Tyskland som har donert penger til prosjektet. Hun har ikke brukt en eneste euro på egne private kjøp.
   Den store, forferdelige feilen Fischer gjorde, var at hun hadde tillit til Rainer Füllmich.

 2. Beklager å si det, men Raa, er ikke oppdatert. Han burde sette seg inn i Virologi og dets bevisføring. Virologi er en metode, ingen vitenskap, da de aldri bruker kontrollgrupper som all bevisføring krever. Kontrollgrupper er essensielt for å avdekke om det er metoden selv som forårsaker utfallet. Metoden er en vitro cellekulturer som er arven etter JF Enders, altså at celler kan leve utenfor kroppen i en kultur som feilaktig brukes som en modell av kroppen som selvsagt er mye mer kompleks. Cellekulturer er biologisk liv som lever på glass, kulturer som består av såsom grønnape nyre celler, kalveserum mm og antibiotika som dør grunnet lite næring og ikke infiserende virus i materie fra menneske. Kontrollgrupper avdekker dette. Alt vi blir presentert er basert på cellekulturer, aldri et menneske. På slike kulturer kan en anvende elektronmikroskop, aldri menneske. Derav har en aldri sett et virus i et menneske, aldri sett et virus knytte seg en celle. En har aldri isolert et virus i ordets betydning, men the cythopatic effekt (cellekulturen dør) som feilaktig tilegnes virus. Kontrollgr avdekker det (les Stefan Lanka). Cellekulturen er infisert med virus sier man og er opphavet til de tradisjonelle vaksinene. Sark brukte dette til å lage polio vaksine, men polio var ikke forårsaket av virus, men såsom miljøgifter som kom inn i matkildene. Ddt. Ddt ble forbudt og polio forsvant, men årsaken ble feilaktig tilegnet vaksiner. Mark og Sam Bailey, Tom Cowan, Andrew Kaufman mfl har gått gjennom den vitenskapelig bevisføring, det finnes ikke fnugg av bevis for at virus slik det forklares eksisterer. Se filmen Terrain gratis på Rumble.com.

 3. Ikke en døde av covid-19. 0. Det finnes ikke bevis for at det foreligger en ny sykdom. Den har ingen unike symptomer. Testene rt-pcr og antigen testene er totalt meningsløse slik de brukes.

  Luftveisymptomer er ingen sykdom, men en helbredelsesprosess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *